Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 289
  • 785
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Леонор бавно, но успешно се връща към красивото си аз. Имаше един период до неотдавна, когато не ми изглеждаше хич хубава, грубовата.
Сега вече, не знам от прибраната коса ли, от леката усмивка ли - ми много е хубавка и някак пак нежна.
Чудесни са с баща ѝ в униформи!

# 376
  • Разпиляна във въображението

От Двореца обявиха, че Крал Чарлз и Камила ще посетят Кения от 31 октомври - 3 ноември.

# 377

Спортния хъс, за който говореше Майк Тиндал. 😂
https://x.com/mattsunroyal/status/1712421108849217683?s=46
Това клипче три пъти го гледах докато различа Кейт,  толкова е финна и нежна, не се отличава от девойките, а и точно стреля, всеки един спорт й приляга и се справя все едно само това е тренирала.
Иска ми са да видя и Уелс скоро на посещение в чужбина, жалко е, че Кейт няма да присъства на наградите заедно с Уилям, миналогодишното й представяне в САЩ беше запомнящо се.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 14:38 от gala66

# 378

От интервюто за BBC radio 1, кои са най-използваните емоджита от Кейт и Уилям.
https://x.com/hellen3030/status/1712427050651287763?s=46

# 379
Играят голбол, параолимпийски спорт за хора с увредено зрение.

# 380
  • Някъде там
Леонор бавно, но успешно се връща към красивото си аз. Имаше един период до неотдавна, когато не ми изглеждаше хич хубава, грубовата.
Сега вече, не знам от прибраната коса ли, от леката усмивка ли - ми много е хубавка и някак пак нежна.
Чудесни са с баща ѝ в униформи!
Лана още много ще се променя. Всички имат такива периоди "грубоват и странен вид".
Най ми харесва, че стойката и походката са оправени. Военното обучение е от голяма полза.
Не знам сестра ѝ ще мине ли през академията, но ако го направи и тя ще я промени.
Ето още едно момиченце което според мен ще се превърне в красавица и ще се забелязва като леля си от далеч, дори на папарашките снимки.
Даниел е патрон на футболен клуб АИК.
Много хубава снимка.

Ах Фелипе ♥️
Страхотен в униформа.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 21:37 от daviz

# 381
Няма значение дали си прави козм.процедури, дали си обработва снимките, колко бръчки има, тази жена има такъв младежки дух, енергия и усмивка, такъв живец, че всичко друго няма значение, защото с грим и обработка няма как да го постигнеш.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:06 от Не се сърди, човече

# 382
От двореца. Леонор отново е с униформата.

Скрит текст:

# 383
  • Някъде там
Ооо Мери отново с любимият зелен костюм. Имам чувството че ѝ е запазена марка. Толкова често го носи и много много я харесвам в него. Както и в различните комбинации които прави с зеленото сако.
"Масимо Дути" е този, носен през 2020 в същата комбинация  с бяла блуза като днес.
Във ветровит следобед Мери пристигна за честването на 50-годишнината на BUPL (Асоциация на детските и младежки педагози) в ролята си на председател на фондация "Мери".

https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1712446492684820534?s=19
2020-та

И други комбинации

# 384
Херцогинята на Единбург празнува Световния ден на зрението в Етиопия. Рокля е на Zimmerman и носи със себе си една от любимите си чанти Luisa в оранжево от Sophie Habsburg.

# 385
Още малко снимки от днес.
Катрин е спортна натура и си личи колко обича движението и спорта и истински се забавлява на такива ангажименти.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:23 от Април

# 386
  • София
Тя пак е с превръзка на пръстите. Явно само като спортува нещо, защото предишните дни не я забелязах. Знае ли се какво ѝ е?

# 387
Цитат
Скрит текст:
Играят голбол, параолимпийски спорт за хора с увредено зрение.
Оня ден имаше снимки как се състезава на инвалидна количка. Много ми харесва как на събитията се поставя на мястото на участващите, а не ходи само да си прави снимки с тях. Така със сигурност разбира какво наистина им е на хората с проблеми.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 19:27 от AnMary

# 388
# 389

Общи условия

Активация на акаунт