Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 838
  • 785
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Откриват Парламента

# 61
  • Някъде там
Никога не ме разочарова.
Безупречна както винаги. Класа, стил и елегантност, подходящи за откриването на парламента. Отново с многократно носена рокля но съчетана различно. Браво Мери..

Страхотна е ѝ Рания.Сивото е моят базов цвят.В пъти го предпочитам пред бежово-кафявата гама.

Матилде и тя с много хубава рокля.
Чудесни са и трите.

# 62
Мери е разкошна! Перфектна визия.
На Матилде роклята много ми харесва. Обувките са ми твърде много, по-добре да бяха в един цвят.
Рания - твърде изсулена.

# 63
Мери е със страхотна рокля, чанта и обувки, но шапката е "не".
За да погледне хората в очите трябва висоооооко да си вдигне брадичката...
Според мен такава силно извита периферия е подходяща само за летни шапки или при много по-малка обиколка/ширина Hands V

# 64
Предният път като говорихме за Мери се сетих за тази рокля. Миналият път я беше съчетала страхотно. Днес също. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 14:19 от Tiramisu29

# 65
Откриват Парламента

Мери ми харесва с днешния тоалет, шапката напомня на тази на Кейт, която публикувах преди няколко страници в селекцията от шапки, аз харесвам този тип. Кейт и Мери доста често имат сходни избори за дрехи и аксесоари, разбира се всяка слага своя отпечатък в начина, по който ги носи.
Както казах в ежедневните аутфити Рания много рядко ми харесв и този костюм определено не ми  харесва.

# 66
  • София
Ооо, чудесна Мери. Аксесоарите и също са великолепни.
Daviz, освен че е прекрасно сиво костюмът, Рания го е съчетала и с разкошна чанта, много, много ми харесва. Heart Eyes

# 67
Още малко красиви снимки. Моята лична класация за най-хубави тоалети през последната 1-1,5 година на някои от кралските дами.
Скрит текст:
Естествено започвам с принцесата на Уелс, беше ми трудна да избера само няколко:

Мери

Летисия
- последната червена рокля не ми е уау, но да допълня бройката.
Максима

Рания
. При Рания ежедневните тоалети по-често не са моите, особено прекалено модерните.
Стила на Шарлийн рядко ми харесва, затова има само една снимка.

Много хубава подборка, като изключа Шарлийн, която не е моят роял нито като визия, нито като стил.

Мери е страхотна с този тоалет. Роклята и аксесоарите са красиви и й стоят много добре.

# 68
Хуан Карлос и инфанта Елена от последните дни. Вечеряли са с приятели. Хуан Карлос е връчвал наградите на победителите в регатата. Корабът на инфанта Елена е завършил на трето място, а този на Хан Карлос - пето. След това е отпътувал за Абу Даби. Очаква се да се върне в Испания за рождения ден на Леонор.

Скрит текст:

Саса

"El País" информира, че Леонор няма да участва във военния парад по случай националния празник на Испания на 12-ти октомври. "Единствената причина, която обяснява защо принцеса Леонор няма да придружава останалите кадети в традиционния парад, е "от съображения за сигурност". Ще бъде на трибуната заедно с Фелипе и Летисия. Интересно е дали Леонор ще облече армейска униформа, която вече има след две месеца на обучение, или ще избере улична визия". Докато всички важни срещи, които я очакват, наближават, Леонор все още е в "La General", както е известна Академията в Сарагоса, където според вестника е избрала френския език, за да го усъвършенства (тя е владее испански и английски), справя се отлично по предмети като картография и се е интегрирала много добре, свикнала е да дели спалня и да се грижи сама за нещата си.

# 69
На мен костюмът на Рания много ми харесва. Има вятър около тази жена като ходи, ако не беше кралица, щеше да стане чудесна манекенка от нея 😀

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 14:15 от птица

# 70
Оле, пепитените обувки на Матилде са върхът! Уникални Heart Eyes

Няма пропуск Мери, великолепна. Не е чудно,  че служи за вдъхновение.

# 71
Принцът и принцесата на Уелс в Кардиф за 75-ата годишнина от пристигането на HMT Windrush и отбелязват началото на Black History Month.
Много, много ми харесва косата ѝ, страхотна е, няма как да не я забележиш просто с тези къдрици.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 14:19 от Анонимен

# 72
  • Някъде там
Предният път като говорихме за Мери се сетих за тази рокля. Предния път я беше съчетала страхотна. Днес също. Simple Smile
Безупречена е. Една рокля,коренно различни визии всеки път. Няма друга носеща един тоалет многократно в толкова различни визии. Не говоря за преправяните рокли, а за тоалети съчетани различно и изглеждащи все едно е нов тоалет.

Любимата ми снимка с тази рокля.

Птичко 💥
Направо не мога да повярвам че ти харесваш Рания с костюма.

# 73
Много е добре Рания. С тези костюми ефектът "харизан" е чест, при нея го няма хем и сако и панталон са широки. Но Рания ако не е от вчера все пак на модната кралска сцена Simple Smile

# 74
...
Птичко 💥
Направо не мога да повярвам че ти харесваш Рания с костюма.

Щооо?
Аз не одобрявам влачещите се по земята панталони, които обират всичкото боклук 😀
Този е една идея по-къс, виждат се върховете на обувките, а и ѝ стои много добре.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 19:49 от птица

Общи условия

Активация на акаунт