Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 842
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
Роклята на Мери е страхотна, но в показаните 3 визии си изглежда все еднаква. Не виждам различни визии аз, което не променя факта че дрехата е страхотна и и стои перфектно.
Шапката от днес - черна, малко като за погребение ми изглежда, може грешката да е в моя телевизор.
Роклята на Матилде - прекрасна. Пепитените обувки - абсолютен разкош. Двете заедно - мааалко в повече. Тази рокля бих я комбинирала с червени обувки. А обувките - с червен или бял костюм. Лично усещане.
Катрин е... Катрин - разкошната принцеса на Уелс. Отново безупречна ежедневна визия. Дано се появят повече снимки, хубава инициатива.

# 76
И двамата са толкова естествени и непринудени, когато общуват с деца.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 15:39 от Анонимен

# 77
С костюма от онзи ден е🤣

# 78
  • Някъде там
Птиче знам, че не харесваш широки панталони.
Тези определено стоят страхотно, широки, но не провиснало изслуени, нищо че са от мъжката серия. 😉😀

Още една от  любимките ми днес. Максима пристига  на конференцията на FMO „Бъдещето на финансите“,
Само връзката не харесвам.

# 79
  • Разпиляна във въображението
Катрин не може ли с някоя пола най-сетне да се появи Simple Smile Иначе - чудна двойка са.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 14:59 от Miriel

# 80
Катрин какво прави с тази коса, че от ден за ден изглежда все по-жива, лъскава, копринено гладка и блестяща! Истинска наслада за очите!

# 81

Принцесата на Уелс и днес изглежда прекрасно и на място, ноо панталона й за моя вкус е твърде широк, харесвам я с по-класически панталони.

# 82
  • Някъде там

И в Норвегия откриват парламента.
Соня и тя с черно-бял тоалет като Мери.

# 83
Последните седмици Кейт е с костюми, защото по този начин се съсредоточава вниманието върху събитието, в което  участва.  Тя приковава вниманието на  публиката с присъствие и тоалети и кралския двор умишлено предприел тези мерки. Такава информация ми попадна и в английската преса се било  дискутирало

# 84
  • София
Още една от  любимките ми днес. Максима пристига  на конференцията на FMO „Бъдещето на финансите“,

Жестока рокля!
Чакам детайли за целия сет.

# 85
Хубава рокля на Максима, чудесни обувки като цвят,  косата няма да я коментирам, но каква е тази панделка на врата, аксесоар или има отношение към събитието, надявам се да е второто, защото като аксесоар разваля цялостната визия, става претрупано.

# 86
  • Някъде там

Жестока рокля!
Чакам детайли за целия сет.
Валентино е роклята.Тя я  е носила и друг път.

Виктория присъства на церемонията Kyrkomötets öppnande в катедралата на Упсала.

# 87
Херцогинята на Единбург на посещение в Brooklands Innovation Academy, Weybridge

Дори е шофирала до мястото на ангажимента

# 88
  • София
Чудесни Мери, Рания, Максима и Виктория - приятна изненада, хубав цвят и палто с рокля, може би? Много ѝ отиват силни цветове на нея.

Учудващо овърсайз костюмът на Рания ми харесва, е не колкото онзи на Летисия от лятото, той си ми е фаворит.

Мери е безупречна, нови обувки ли има?
Максима е с нелоша рокля, но има и по-добри попадения...най-вече декоративната връзка разваля нещата. И по-тъмни обувки и чанта щяха да са по-добре. Тези сами по себе си са много хубави, особено обувките.

# 89
Херцогинята на Единбург на посещение в Brooklands Innovation Academy, Weybridge

Доста смел тоалет от Софи, всъщност ми харесва, а и тя изглежда добре в него, единствено за цвета на ботушите не съм сигурна.
Катрин с новата прическа направо грее.

Общи условия

Активация на акаунт