Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 831
  • 785
  •   1
Отговори
# 615
Леонорката е прекрасна, ако ще и чувал да облече. Софийка леко се е прегърбила.

# 616

какъв бицепс е заформила Лети..Rolling Eyes

# 617
  • Някъде там
Испанците на посещение на образцовият град Villaviciosa на Астурия за 2023г.
Всички ми харесват. Девойките в ежедневни дрехи са много хубави.

Благотворителен "Bal du
Centenaire" в Монако в чест на Рение.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 14:36 от daviz

# 618
Сестрите ако махнат тия грозни якета може и да са облечени добре.

Камила присъства на Деня на британските шампиони на хиподрума Ascot, по време на който ще открие статуя на жокея Франки Детори.

Софи на приема в Бъкингамския дворец тази седмица.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 14:16 от Анонимен

# 619
Ех, значи 🙄
Всички около испанците са с горни дрехи. Вероятно си е хладничко.
Само Летисия се е пуснала по блузка. Може и от възрастта да ѝ е жежко.

# 620
Тя е пуловер Simple Smile ако е вълнен, няма да й е студено Simple Smile

Харесват ми испанските девойки. Хубави момичета са, ще си намерят стила и те.

# 621
  • Някъде там
Ех, значи 🙄
Всички около испанците са с горни дрехи. Вероятно си е хладничко.
Само Летисия се е пуснала по блузка. Може и от възрастта да ѝ е жежко.
😉😀 Слуша те жената.

Хе хе много готино.
20 години по-късно  Фелипе и Летисия пресъздават поздрава от първата си снимка, когато са сгодени и никой не знае за това.

Историята
Скрит текст:

Вчера крал Фелипе и
Летисия пресъздадоха "първата" си среща само четири дни след точно 20 години
На 24 октомври 2003 г. тогавашният принц
Фелипе, принц на Астурия, отиде да се срещне с медийния екип на Televisión Española в
хотел Reconquista, който отразяваше събитието
наградите на принца на Астурия през тази година. Сред тях той поздравява репортерката Летисия Ортис
Рокасолано, която отговаряше за вечерната новинарска програма, както и всички останали там. Малко хора знаеха, че Фелипе и Летисия се срещат от предишната
февруари! Дори колегите ѝ, както каза по-късно един от тях: "1 Не мисля, че някой е обърнал внимание на поздрава между Летисия и Фелипе. Никой от нас, които бяхме там, не знаеше нищо, така че това беше просто поредният поздрав, на който не обърнахме специално внимание". По-късно Летисия представи новината с жълто палто.
В дните преди церемонията Regina
Буитраго интервюира Летисия за предстоящото отразяване на наградите и на въпроса за чувствата ѝ тя отговаря: "Винаги съм развълнувана да дойда в Овиедо, но тази година, поради много обстоятелства, поради много причини, много повече. Това е привилегия, това е моят град, обичам го, акцентът ми става още по-силен
астурийски и се надявам да продължа да отразявам наградите на принца на Астурия в продължение на много години"
Думите на Летисия вероятно бяха малка бяла лъжа - тъй като тя знаеше, че това е последният път, когато отразява церемонията - и никой не пресече, че причините да се вълнува много повече е самият принц, нейният приятел
Голямата тайна беше разкрита само няколко дни по-късно, на 1 ноември, когато за всеобща изненада "Каса Реал" обяви годежа на Фелипе и Летисия
Те бяха толкова добри в това да запазят връзката си в тайна в продължение на месеци
Летисия вероятно все още не е знаела, че само година по-късно ще се завърне като
самата принцеса на Астурия и че 20 години по-късно от този ден, 19 години омъжена и с 2 дъщери заедно, тя ще се завърне като кралица!
Вчера, в един много прекрасен момент, крал
Фелипе и кралица Летисия пресъздадоха своето ръкостискане 20 години по-късно, докато посещаваха тазгодишния екип на медиите и телевизията на същото място, заедно с дъщерите си
принцеса Леонор и инфанта София.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 16:47 от daviz

# 622
  • София
И на мен ми харесват испанките и трите.
Летисия обаче обра точките с едното рамо.
Максима също ми хареса с пролетната рокля, идеално за южноафриканската пролет.

Не мога да качвам снимки през телефона, не знам защо, а бях подбрала някои хубави от последните изяви.🥹

# 623
Филипе като млад ми прилича на Мел Гибсън 😆
На двете снимки ясно си личи, че носът на Летисия е претърпял промяна в положителна посока.

# 624
Ето така се отбелязва РД.

Кралят ще отбележи 75-ия си рожден ден следващия месец с първия си голям проект като монарх - голяма нова инициатива за справяне с разхищението на храна, която той лично частично финансира, за да помогне на засегнатите от недостига на храна и кризата с цената на живота.
Чарлз направи лично шестцифрено дарение за „Coronation Food Project“, позволявайки изграждането на 8 нови хранителни центъра в Обединеното кралство, преразпределяйки 200 милиона хранения годишно, с грантове и финансиране за благотворителни организации за храна. Правителството и опозицията „подкрепят“ плановете.
https://www.thetimes.co.uk/article/king-charles-birthday-plans-t … -75-age-sc2z9dgdk

# 625
  • Разпиляна във въображението
Ан и Тим на вечеря в залива Трафалгар на 19 октомври 2023 г

# 626
  • Някъде там
Шарлийн и Алберт на полуфинала по ръгби в Париж. ЮА е победила и ще е на финал с Нова Зеландия.
Доволни и щастливи Алберт и Шарлийн.

Още от вчера

Скрит текст:

И от наградите на София

# 627
  • София
Шведската София ми е много симпатична, сладка е, обаче..... какви са тея дрехи?! Все едно гледам "Далас", само прическата ѝ не кореспондира на тази епоха.

Шарлийн ми харесва много на тези снимки!

# 628
Шарлийн как искрено се радва! Май изобщо не се е адаптирала към живота в Монако. Щом и езика не е научила, явно си я тегли родината.

# 629
Софи ми е голяма слабост, изглежда готин човек и прекрасна дама, харесва ми в този тоалет.

Камила в зеления тоалет изглежда чудесно.
Поздравления за инициативата на Чарлз, един от малкото рояли, които участват в  подкрепяните от тях инициативи с лични средства.

Общи условия

Активация на акаунт