Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 838
  • 785
  •   1
Отговори
# 600
Отново Фелипе ми е най-добре изглеждащ Simple Smile
Toчно. Девойките са с тоалети за 30+, особено малката. Този сет изобщо не е за нея.

# 601
Доня София е пристигнала в Овиедо за наградите

Скрит текст:

Снимки с наградените. В скрития текст няколко снимки с Мерил Стрийп

Скрит текст:

Тези са от вчера
Скрит текст:

# 602
  • София
Не бях забелязала досега, че Леонор е с брекети. Виждах, че все се усмихва със затворена уста, явно това е било. Нищо, ще има ослепителна усмивка след някоя година.

# 603
Роклята на Леонор просто ѝ е дълга. Това не е добрата дължина на полите за младо девойче.
Роклята на София ми харесва, просто тя я запълва малко повече. Малка е още, с ъгловата и недооформена фигура.
Стойката на Летисия ме сразява. И аз така обичах да заставам едно време. После се научих да стоя правилно, после се отучих и така 😁

Красива Леонор!

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 18:16 от птица

# 604
  • Някъде там
Върху усмивката на Леонор работят от няколко години. Имаше и извадени зъбчета докато беше в Уелс  носеше шини и после сложиха брекети. През доста дълго лечение минава.
Максима я носи няколко пъти тази рокля.
Днес ми харесва най много с шапката.

Единствено дължината на роклята не ми харесва. Ако беше до коляното щеше да е супер с нея.
На София костюма не харесвам.
Летисия е хубава. Вчерашната прическа ми харесваше повече.
София днес на церемонията Sophiahemmet’s

# 605
  • София
Летисия грее тези дни, сигурно е щастлива че и двете ѝ момичета са си у дома.

Максима е прекрасна тези дни, дори онзи лъскав тоалет стоеше добре. Не мога да си представя друг с него и да не изглежда смешно.
Бялата рокля днес (или вчера?) е много красива!

# 606
Леонор се нуждае от съвети от баба си София за обличането. Летисия не се справя добре с дрехите на момичетата ,за разлика от своите тоалети. Възрастната дама винаги е излъчвала царствен шик. Не знаех,че такива подробности като зъболечението на кралските особи са достъпни за публиката.

# 607
  • При семейството си
Максима с тези “шапки”, тип тюрбан, по-добре без тях.

# 608
И предния път и сега забелязвам, че Леонор има прекрасна кожа. Иначе и аз не харесвам роклите, но съм виждала и по- зле, но и по- добре. Ще си намерят стилът.

# 609
  • Разпиляна във въображението

Принцеса Леонор носи обеците Bulgari на кралица Летисия тази вечер

И испанците в движение - https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1715406899833688430

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 20:19 от Miriel

# 610
Леонор тази вечер е много хубава в тъмносиньо.

# 611
  • София
Летисия изглежда звездно тази вечер! Ослепителна е!

Доня София ми харесва как не се дава на годините, които са си доста много вече, скоро става на 85.  Съгласна съм с whitethree, че има един шик при нея, сякаш не се напряга, а и се получава.

Момичетата биват, Леонор е много по- добре отколкото с розовата рокля по- рано. Обаче не впечатляват с тоалети, както обикновено. А са доста хубави момичета, високи, стройни, хубави муцунки. Леонор тази вечер, например, е направо красива!
Всъщност всичките девойки от кралските семейства в тази възрастова категория все имат по някой кусур в тоалетите. Хубави момичета са, но все не ги докарват до блясък- за разлика от майките, които често са зашеметяващи на официални събития .

# 612
  • Някъде там
Тази вечер тоалета на Леонор не ми харесва. Но, тези рокли-палта с поли пердета на никого не ги харесвам.
София и Летисия ми харесват.

# 613
Летисия е трепач, роклята на София ми харесва, без дължината, а Леонор е красавица Blush

# 614
  • Някъде там
Горди майка и баба слушат речта.
Палома плаче.😌

https://twitter.com/fpa/status/1715419306039644530?s=19

Ооо Максима отново готина.

Общи условия

Активация на акаунт