Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 248
  • 785
  •   1
Отговори
# 240
Тук със снимките много по-добре ще ги видиш 👍

# 241
  • София
Така е, ама друго си е на живо Simple Smile Нищо де,  ще се надявам на чудо във времето там!

# 242
  • София
Е жалко наистина, хубаво би било да си на живо на мястото на събитието. Ама пък Копенхаген си заслужава, така че, не се ядосвай.

И аз чакам с нетърпение това посещение. Не мога да се сетя кога последно е имало между тях визити.

# 243
То не пречи да наобиколиш двореца докато си там, току виж ти излязъл късметът Simple Smile

Летисия с тази розова рокля какъв е бонбон Simple Smile

# 244
Да,хубаво е като се наобикалят дворци,хубаво да се гледа.Така случайно,понеже не ми е любим,видях херцога на Люксембург.Ако не беше суматохата на хората наоколо,щях да го изпусна.
.

# 245
  • Някъде там
Е жалко наистина, хубаво би било да си на живо на мястото на събитието. Ама пък Копенхаген си заслужава, така че, не се ядосвай.

И аз чакам с нетърпение това посещение. Не мога да се сетя кога последно е имало между тях визити.
Лана, това ще е първото държавно посещение на Фелипе и Летисия в Дания. Последното такова в било през 1980 от Хуан-Карлос и София.
Летисия и Фелипе са били на 75 годишнината на Маргрете.

terpsyhora, сменяй датите 😉, доста рояли ще са там, не само датчаните. Пък тях може да ги видиш и между празниците им.

# 246
Снимки от фотосесията, използвани за направата на монетата с лика на Леонор. Фотосесията е правена по Великден в Сарсуела.

Фелипе председателства 40-та годишнина на Баската бизнес конфедерация (Confederación Empresarial Vasca). Превръзката на лявата ръка е превантивна, заради лека контузия на китката.

Скрит текст:

# 247
  • София
Лана, това ще е първото държавно посещение на Фелипе и Летисия в Дания. Последното такова в било през 1980 от Хуан-Карлос и София.
Летисия и Фелипе са били на 75 годишнината на Маргрете.

Знаех си, опитвам, опитвам и не мога да визуализирам среща.
Ами чудесно, значи ще е интересно!

# 248
  • София
terpsyhora, сменяй датите 😉, доста рояли ще са там, не само датчаните. Пък тях може да ги видиш и между празниците им.

Знам, знам, Давиз, аз нямам много време за писане, но чета и съм в течение. Не мога да сменя датите, но мога да обикалям около Амалиенборг и да се надявам Grinning

Sause baus!, на това и разчитам- случайно, ей така, между другото, да се натъкна на някоя особа, хаха.

Много ми харесва Летисия от годишнината на Маргрете!

# 249
Гъди, гъди с принцесата на Уелс
Laughing Laughing Laughing

# 250
Летисия и Леонор след клетвата

# 251
Гъди, гъди с принцесата на Уелс
Laughing Laughing Laughing

Така я стресна това дете, но тя реагира много адекватно и с усмивка.

# 252
  • Някъде там
Меган, посещава Fisher house foundation, организация с нестопанска цел, която изгражда удобни домове за военни и ветерани семейства, които да останат, докато любим човек е в болница -  Видеото е част от поредицата уебминари на фондация "Инвиктус".

Страхотно изглежда.

Terpsyhora,  Мери от 23 до 27 ще я няма, но американците ще са там и Мари ще има събития. Фредерик Маргрете и Бенедикте също.
Страхотни тоалети за онова време е имало.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 окт 2023, 07:29 от daviz

# 253
  • Разпиляна във въображението
Принцеса Беатрис и Едоардо Мапели Моци присъстват на гала "Изкуството на желанията" в хотел OWO Raffles в Лондон

# 254
Ох, Беа... Красива рокля (нищо, че е дантела, на нея ѝ "лежи" на визията), но това сако с нищо общо с материя с роклята (букле + пришита верижка, добавено към ролкя от дантела със сатенено колоначе е... бррр) Rolling Eyes
Прическата или по-скоро липсата на такава, даже не ми се коментира... Барем да си е беше вързала прилежно или да беше пусната сресана, а не все едно излиза с детето на разходка Close

Общи условия

Активация на акаунт