Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 988
  • 785
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Някъде там
Е голям чаровник е Хари.
Страхотна снимка са му избрали от официалната страницата.

Чакам още снимки от Сащ утре ако може и клипове на речта. Много скрънзави а Мери е прекрасна..
Роклята много ми харесва и добре я е съчетала за да иглежда професионално, а в същото време свежо и ефирно.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 07:51 от daviz

# 677
  • Някъде там
Елизабет става на 22 години

Топа и панталон са на "Dries van noten".

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 07:42 от daviz

# 678
Топът много ми харесва. Да е честита Елизабет, много хубава девойка Simple Smile

# 679
  • София
Ей, че готин Хари. Heart Eyes
Елизабет е сладурка, много нежна.
Летисия, Максима и Мери ми харесват много, Максима става все по-елегантна, отслабнала е още, чудесна е.Heart

# 680
  • Някъде там
Ей, че готин Хари. Heart Eyes
Елизабет е сладурка, много нежна.
Летисия, Максима и Мери ми харесват много, Максима става все по-елегантна, отслабнала е още, чудесна е.Heart

Определено много е отслабнала.
Ако пита мен, няма нужда повече.
Прекалено е висока да е по слаба.
Много зависи от костната структура на тялото с какви килограми ще изглеждаш добре.
Чусесно изглеждат всичките 50-55 годишни дами сред роялките.
Мери си ми е фаворит във всяко отношение,стойка, походка, визия излъчване и поведение ,но и другите са приятни за окото и са ми интересни за наблюдение.
Днес последен ден в Кения за Максима.
В какво краче има, много подходящо за тази дължина и тип рокли.Но така мисля аз, никак не държа да го мисли и друг.

# 681
Испанското кралско семейство е разпространило 20 снимки на Леонор по случай 18-я ѝ рожден ден

Скрит текст:

# 682
  • София
Е много ми харесва Фелипе без брада!
Както и Летисия с руса коса.....
А Лионор е като кукличка с тези сини очички....

# 683
  • София
Очаква се тези дни принц Албер да посети Филаделфия.
Едно видео от дома, в който е израснала Грейс Кели,  и който той закупи преди няколко години от предишния собственик на къщата:
https://my.matterport.com/show/?m=jqfxEsekeU6&back=1

# 684
Принцът и принцесата на Уелс бяха короновани за най-добре облечената двойка знаменитости в света, изпреварвайки семейство Бекъм.
Уилям и Кейт бяха обявени за „най-стилната“ двойка от британската модна линия Karen Millen, която им присъди „десет от десет“.

# 685
  • Някъде там
Много хубавки испанските момиченца. Щеше да е готино къдриците на Леонор да се запазят.

Ингрид е заменила двореца с двустаен апартамент.
Преместила се е да живее сама в апартамент в близост до бившата си гимназия, в която сега работи като училищен асистент и екологичен работник. В началото на другата година влиза на обучение в армията.
Апартаментът е под наем за 20 000 NOK на месец.

https://www.seher.no/kongelig/nye-detaljer-avslort/80389232

Виктория на няколко ангажимента, тези дни.

# 686
  • София
Скрит текст:
Испанското кралско семейство е разпространило 20 снимки на Леонор по случай 18-я ѝ рожден ден
Скрит текст:
Тази снимка е от туристическо влакче в Майорка, возих се това лято - приятно ми стана като видях тази снимка. Колко ли готино е било за другите пътници да са в компанията на бъдещите тогава крал и кралица

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 16:45 от bubanka

# 687
  • Някъде там
Ден 2 на Мери в Ню Йорк, 24-ти.

Скрит текст:

Престолонаследникът започна програмата за деня на 24 октомври със закуска с изпълнителния директор на Детския фонд на ООН (УНИЦЕФ) Катрин Ръсел и редица посланички на ООН, посветена на международната дейност в областта на образованието и климата. Впоследствие престолонаследницата произнесе встъпителна реч на кръгла маса за бъдещия мултилатерализъм по повод Деня на ООН, организирана от Сингапур и Международния институт за мир (ИПИ) с участието на представители на страните от FOSS (Форум на малките държави). Освен това говориха, наред с други, външният министър на Сингапур и председателят на 78-ата сесия на Общото събрание на ООН.
В качеството си на патрон на Фонда на ООН за населението (UNFPA) престолонаследничката се срещна по-късно през деня с изпълнителния директор на Фонда на ООН за населението (UNFPA) д-р Наталия Канем, за да обсъдят правата на жените и момичетата. По време на срещата имаше възможност да се говори и за 30-годишнината на Международната конференция по въпросите на населението и развитието (МКНР) през 2024 г.

Днес вече е в Северна Каролина и специален гост на World Anti-Bullying Forum.
Представянето ѝ в сайта на форума.
Скрит текст:

Нейно кралско височество престолонаследницата на Дания Мария
Нейно кралско височество престолонаследницата е родена на 5 февруари 1972 г. в Хобарт, Тасмания, Австралия. Престолонаследницата има бакалавърска степен по търговия и право от Университета на Тасмания и е работила на високи позиции в областта на международната търговия и рекламата в Австралия.

Устойчивите датски решения, създадени на основата на гордите датски занаятчийски традиции, предизвикват възхищение и се радват на голямо търсене както в страната, така и в чужбина. Ето защо устойчивите и иновативни решения, базирани на природата, често заемат централно място, когато Коронованата принцеса ръководи бизнес рекламни кампании в международен план. В продължение на почти две десетилетия престолонаследницата е участвала в повече от 70 промоционални кампании, държавни посещения и патронажни пътувания, в които престолонаследницата широко е подкрепяла датските интереси в областта на бизнеса, културата и развитието.

Ангажираността на Престолонаследника в областта на устойчивото развитие, биоразнообразието и опазването на природата се проявява наред с другото и в работата на Престолонаследника за WWF Дания, където Нейно Кралско Височество пое поста президент на фондацията през 2020 г.
През 2007 г. престолонаследничката основава фондация "Мери" с мисията да се бори със социалната изолация. Под нейно ръководство фондацията обединява нетрадиционни партньори за разработване и управление на проекти и програми, насочени към превенция, създаване на възможности и овластяване на уязвими лица и групи, които се намират в социална изолация. Фокусните области на фондацията са домашното насилие, тормозът, благосъстоянието и самотата.

Престолонаследничката е страстен защитник на здравето, равенството между половете и овластяването на жените и момичетата. Тя се ангажира да създава осведоменост и уважение и да гарантира спазването на сексуалното и репродуктивното здраве и права на жените и момичетата, включително достъпа до семейно планиране и намаляването на майчината и детската смъртност. Нейно кралско височество е комисар на Комисията на високо равнище на срещата на върха в Найроби за последващи действия по МКНР25 и е патрон на няколко международни организации и агенции, включително Фонда на ООН за населението и Регионалния офис на Световната здравна организация за Европа, но също и на някои датски неправителствени организации: Датският съвет за бежанците и Maternity Worldwide.

Престолонаследничката често говори на международни конференции и е почетен член на различни асоциации и общества.

На 14 май 2004 г. престолонаследницата се омъжва за Негово кралско височество престолонаследника принц Фредерик. Престолонаследническата двойка има четири деца - принц Кристиан, принцеса Изабела, принц Винсент и принцеса  Джоузефин.
https://worldantibullyingforum.com/wabf-2023/keynote-speakers/

# 688
Виктория и Даниел май постигат същия синхрон като при Принца и Принцесата на Уелс.Хубаво е, когато има любов в двойката.   

# 689
  • Някъде там
Клип от Ню Йорк
https://www.instagram.com/reel/Cy05wdYtM15/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
И снимки от форума днес.

Общи условия

Активация на акаунт