Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 973
  • 785
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Принцът и принцесата на Уелс бяха короновани за най-добре облечената двойка знаменитости в света, изпреварвайки семейство Бекъм.
Уилям и Кейт бяха обявени за „най-стилната“ двойка от британската модна линия Karen Millen, която им присъди „десет от десет“.
Скрит текст:

Много са хубави, гледат ми се бляскави тоалети, няма ли да имат някое събитие скоро, май най-близкото е рожденият ден на Чарлз.
Някъде бях чела ,че Катрин и тази година ще присъства на коледния концерт в Уестминстърската катедрала, то сигурно цялото семейство ще са там , та нещо такова ми се гледа Simple Smile / омръзна ми от лоши събития по новините /

# 691
Принцът и принцесата на Уелс бяха короновани за най-добре облечената двойка знаменитости в света, изпреварвайки семейство Бекъм.
Уилям и Кейт бяха обявени за „най-стилната“ двойка от британската модна линия Karen Millen, която им присъди „десет от десет“.
Скрит текст:

Много са хубави, гледат ми се бляскави тоалети, няма ли да имат някое събитие скоро, май най-близкото е рожденият ден на Чарлз.
Някъде бях чела ,че Катрин и тази година ще присъства на коледния концерт в Уестминстърската катедрала, то сигурно цялото семейство ще са там , та нещо такова ми се гледа Simple Smile / омръзна ми от лоши събития по новините /
Следващия месец ще има доста събития, началото на месеца е откриването на парламента, Remembrance Day, рд на Чарлз, посещението на корейците, където ще има официален прием и кралското вариетe, на което силно се надявам да отидат Кейт и Уилям.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:28 от Анонимен

# 692
  • Някъде там
Много го харесвам този шал на Мери. Много красиво стои на изчистените костюми. Елегантна и шик както винаги.
На форума вчера с младежи от международния младежки панел на  за борба с тормоза и с губернатора на Северна Каролина.

Скрит текст:

Изследователи и практици, работещи по проблемите на тормоза, се събраха в
Рали, Северна Каролина, за голяма конференция по въпросите на тормоза. Заедно участниците в конференцията се опитват да хвърлят светлина върху тормоза от различни гледни точки
Нейно кралско височество престолонаследницата посети конференцията вчера заедно с фондация "Mary". Освен че произнесе реч при откриването на конференцията, която беше посветена на Мery
Foundation за борба с тормоза, престолонаследницата се срещна и с международен панел от млади хора, които наред с другото изложиха своите виждания за онлайн тормоза.
Освен това престолонаследницата се срещна с губернатора на Северна
Каролина, Рой Купър, който приветства
Нейно кралско височество в щата.

И Франсоа при възрастните хора в домовете.
Стефани и Гийом отново започват посещенията си в домове за възрастни хора.
Как му се радват хората.

Любопитко сладък.♥️

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 12:27 от daviz

# 693
Много хубав шал наистина и хубаво съчетан естествено.

Франсоа и той май ще е слънчево бебе като батко си Simple Smile

# 694
Изглежда, Катрин е станала леля за четвърти път.

# 695
Оле, нищо не сме разбрали! Кога роди това момиче, кога отслабна така и прилича на детенце! Не си личи какво е бебчето. Количката е много хубава, без цвета. Харесва ми, че таткото бута количката и носи повечето багаж.
Франсоа е голямо сладурче, макар и брат му да го надминава.

# 696
  • София
Максима на Нидерландската седмица на дизайна

Не ми харесва как е облечена, но е с хубави обеци и чудесен маникюр.

# 697
Каква прилика само има Шарлот с Елизабет. 😍 Малко нейно копие си е, а и много харесвам подредбата на имената ѝ - Шарлот Елизабет Даяна.

# 698
Абсолютно мини-ми на Лилибет е Шарлътчето за сега. И аз много и харесвам имената - с намигване към Чарлз и пълните имена на баба и прабаба по бащина линия.
А Уилям като каже Лоти се разтапя!

# 699
В прекрасно синьо е Максима. Тоалетът от това, което виждам, може и да не ми хареса, обаче цветът е Heart Eyes

# 700
  • Някъде там
И на мен не ми харесва тоалета на Максима днес.
И на Саса роклята не ми харесва но пък тя става все по хубава бременна.
София е ♥️
На вечер на испанската мода са били.

♥️

И още едно сладичко бебче което навърши годинка скоро. На Романови, Александър.

Белгийците са дали прием за спечелилите медали тази година, спортисти.

Ще има прием и в Норвегия. Да видим с тиари ли ще е.

# 701
  • София
Бебе Франсоа е пълен разкош, като батко си…😍
Малкото Романовче и то е бонбон❤
Максима ми хареса с черната пелерина отгоре, елегантна е.

Хари на F 1 в Тексас добре се е позабавлявал, сладур:

И яйцата на очи на Максима, отблизо. Пълен разкош са:

# 702
Много, много симпатична двойка.  Тихи, кротки. Ализе е много симпатична, а в тялото е топ, особено за току що родила жена. Нещо имам във въздуха на дома Мидълтън - как се въдстановявт торкова бързо жените, е мистерия.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 19:14 от Не се сърди, човече

# 703
Скрит текст:

Страхотно! Къщата на Мидълтън- ови е пълна с внучета. Каква радост само!

# 704
Натоварен график е имал краля днес.
Чарлз като президент на Британския червен кръст, проведе аудиенция в Бъкингамския дворец за представители на благотворителни организации, работещи в Близкия изток, включително Газа, за да обсъдят острата хуманитарна ситуация.

Кралят приветства гостите на специален кралски прием в Бъкингамския дворец днес. С коктейл в ръка и широко усмихнат, Негово Величество празнуваше постиженията на лидерите на британските африкански и карибски общности.

Днес Чарлз откри хосписа Priscilla Bacon Lodge в Норич, който отвори врати отново на ново място след кампания за £12,5 милиона. Кралят прекара време с пациенти, получаващи грижи в края на живота си, както и с персонала на хосписа.

Общи условия

Активация на акаунт