Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 837
  • 785
  •   1
Отговори
# 705
Максима

Скрит текст:

София

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 22:52 от dPova19

# 706
  • Някъде там
Прием за парламента.
Харалд е болен от ковид. Хокон е регент и изнася реч вместо баща си.
Харесват ми дамите.
А Мете много ме радва, че се върна към ангажиментите.
Направи ми впечатление, че сестрата на Харалд не е в инвалидна количка. На всички последни приеми винаги е била в количка.

# 707
  • Разпиляна във въображението
Принц Карл Филип присъства на отпускането на безвъзмездни средства за научни изследвания от фонда Lilla Barnets в Стокхолм

"Принц Карл Филип имаше злощастно падане миналата седмица във връзка със семейна дейност и след това нарани ръката си".

# 708
Радвам се, че виждаме Мете, дано е добре.

Те тия широки и дълги панталони са на мода от поне две години и се носят повсеместно от роялките, къде успешно къде не.

# 709
  • Някъде там
Защо Мете няма кавалер?
По изключение предполагам заради отсъствието на
Харалд.
Тази рокля на дневна светлина изглежда много по добре. През 2018 е коригирана и сменена бялата част.

Като гледам на Виктория как стои костюма от вчера, на Максима даже ми харесва.
Ули права си, доста често виждаме кралските особи с такива панталони.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 11:21 от daviz

# 710
  • София
Матилде вчера, прием за белгийските атлети

Видео с Максима от вчера, като гледам сега, сакото е това което разваля вида, иначе и панталонът и ризата са хубави. Както и младежът, возещ се на предната седалка.

Красиви ръце има кралицата

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 12:28 от Lana

# 711
  • Разпиляна във въображението

Подарили са на Краля хартиена корона, по време на откриването на хоспис в Норич.

# 712
  • Някъде там
Максима какви красиви ръце има.
А Матилде продължава с хубавите тоалети. В последно време само  един два не са ми допаднали.
Нова книга за Хокон.
Повече от 2 години авторът Кйетил Остли прекарва време сХокон. В книгата той говори за възпитанието си, за усещането за свобода като студент в Калифорния, когато се запознава с Мете-Марит,

Джейсун и малкото бутанче.
Кога ли ще покажат принцеската.

# 713
  • София
Принц Албер е на посещение във Филаделфия, родният град на Грейс Кели

Той присъства на церемония по засаждане на дървета, за да отпразнува безвъзмездната помощ, предоставена от Фондацията на принц Албер II на Монако за подпомагане на инициативите на плана Philly Tree за борба с изменението на климата и присъства на 16-ите награди и гала на наградите за планетарно здраве на фондацията на принц Албер II на Монако във Филаделфийския музей.

# 714
Хокон бил с лунички, не бях обръщала внимание досега Heart Eyes

# 715
# 716
  • Някъде там
За корицата са подсилени,но мислех, че сте го забелязали. Харесвам лунички и Хокон харесвам 😀

От години Алберт се занимава с такива проекти. Браво на него.
Лана като каза Грейс.
Камий напомня ли ви на нея ? За мен тя единствена от всички деца и внуци има някаква малка прилика с баба си.

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 17:53 от daviz

# 717
За корицата са подсилени,ма мислех че сте го забелязали. Харесвам лунички и Хокон харесвам 😀

От години Алберт се занимава с такива проекти. Браво на него.
Лана като каза Грейс.
Камий напомня ли ви на нея ? За мен тя единствена от всички деца и внуци има някаква малка прилика с баба си.

Никол Кидман  е на долната снимка, в ролята на Грейс.

# 718
  • Някъде там
Явно много си приличат.
Благодаря за поправката,whitethree

# 719
Много сладки снимки качи Джеймс, имат си момченце, родено преди няколко седмици. 😊 Представям си Кейт колко е щастлива от едно такова малко бебче, на нея са ѝ слабост.

Общи условия

Активация на акаунт