Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 60 833
  • 785
  •   1
Отговори
# 720
Името в тайна ли го пазят?

# 721
Хората си живеят истински private life, не са длъжни да дават на никой обяснения. 🙃

# 722
А, споделили били името - Иниго Inigo, не знам как се чете правилно.

# 723
  • София
Ей, как ги наредиха племенниците Уелсови - три момченца и три момиченца.

# 724
Какви разкошни снимки на бебето с кучетата!!!

На мен Камий изобщо не ми прилича на Грейс. Само цвета на косата и очите, но нито овала на лицето, ни нос, ни устни, дори очи и вежди са други. Съвсем различно въздействие има. Хубава е, но не като баба си.
Не се сещам тези широки панталони да стоят добре на която и да е от роялките. Пък и на нероялките. Бррр, по-грозни са ми в пъти от роклите на цветя и шантави шарки.

# 725
Страхотни снимки на бебе Мидълтън.
Седмици са успели да го запазят за себе си.

# 726
Третите награди Earthshot ще бъдат водени от Хана Уодингам в Сингапур на 7 ноември. Ще се появят още Bastille, Кейт Бланшет, Лана Кондор, Робърт Ъруин, Номзамо Мбата и OneRepublic.

# 727
Толкова съжалявам,  че принцесата няма да е с него. Тоалетът от миналата година беше невероятен.

# 728
Trooping color 2024 ще се проведе на 15 юни. Ирландската гвардия ще бъде главнокомандваща, Кейт ще отдаде поздрав на прегледа на полковника предната събота.

# 729
Зара Тиндал присъства на Showcase Meeting в Cheltenham Racecourse.

# 730
  • Някъде там
Шарлийн и Алберт на финала по ръгби със семейство Макрон. РЮА е световен шампион.

# 731
  • София
Испанското кралско семейство - много непринудено изразяват обичта помежду си.
А трите дами имат невероятни коси - живи и лъскави. То и кралят също не може да се оплаче 🙃
https://www.instagram.com/reel/CytqateIixU/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 732
Официалният портрет на принцеса Леонор, направен в чест на 18-ия й рожден ден във вторник, беше публикуван.
Очаквах някоя много по официална снимка и да е нагласена като за бъдеща кралица.

# 733
Ох, наистина косите им са уау и на трите.
Много е мило така като ги уловят непринудено с жестове на близост, не принудените за пред камерите.

# 734
  • Някъде там
Ааа това е клипчето с готиния момент с пресъздаване на ръкуването когато са били сгодени, а никой не е знаел.
Косите им са като от коприна и на трите.
Красива Леонор.

Фредерик и Себастиан и те са били на ръгбито.

Фредерик е във Франция за да отбележат 100-годишнината на датската църква в Париж.

Много развълнувани бяха Шарлийн и Алберт

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:53 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт