Звездни Компромати - Oктомври'23

• 284 546
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 105
Джесика Частейн
Скрит текст:

Хелън Мирън
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Ева Лонгория
Скрит текст:

Анди Макдауъл
Скрит текст:

Кендъл
Скрит текст:

Айшвария Рай
Скрит текст:

Блейк и Тейлър Суифт
Скрит текст:

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Флорънс Пю
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Сидни Суини
Скрит текст:

Джейн Сиймур и приятел
Скрит текст:

# 106
Само ще кажа, че онзи ден с една колежка не можахме да се сетим как са имената на Пеевската възлюблена.

Sic transit gloria mundi са казали римляните Joy

# 107
  • София
Камила Кабейо
Скрит текст:
Тейлър Суифт, Блейк Л., Райън Р., Хю Джакман, Софи Търнър .... всички на мач на гаджето на Суифт
Скрит текст:

Дженифър Лопес
Скрит текст:
Ванеса Уилямс
Скрит текст:
Наоми Кембъл
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Ашли Греъм
Скрит текст:
Матю Макконъхи
Скрит текст:
Тимъти Шаламе
Скрит текст:

# 108
Страхотни снимки от дефилето. Дори Анди ми хареса с побелялата коса.

# 109
  • гр.Пловдив
Яневата и наследник не живеят ли в Дубай? Явно идват тук само да разцъкат парцалки и да тръшнат 40-50к за бърдей парти, че в Дубай, няма кого да впечатлят.
Ко не си стоят мирно на д-тата?! Крал си, крал си, ми иди някъде, харчи си парите и си гледай живота. Ма нееееее, трябва да се покажем, да ни видят всички, да ни завиждат, то иначе нема ник'ъв смисъл от тия пари!!!

Онзи дето го разстреляха в ЮАР заедно с жената и персонала и той така. Уж, отишъл в ЮАР да се покрие, ма сърце юнашко не трае, по инстаграма на жена му става ясно, че са били през месец в София да демонстрират Имане.

Те разделени ли живеят по принцип тия двамата?
Понеже Цвета все с Дубай се спряга или Пеевски лети всеки петък до там ?
Гледам ,че го дават да се плюнчи в НС с някой бисер -явно ходи на работа там ..

# 110
Благодаря за темата.  Джулия ми е от жените,  които не харесвам на младини, но с годините започва да ми харесва.

# 111
  • София
Джуди Денч
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Кейт Бланшет
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Памела Андерсън
Скрит текст:
Кристина Хендрикс
Скрит текст:
Дженифър Конъли
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

Ким К.
Скрит текст:
Винъс Уилямс
Скрит текст:
Джош Дюамел с жена му
Скрит текст:

# 112
И аз с благодарности за темата. Flowers Hibiscus
Джулия Робъртс нито ми е любима, нито не ми е. Както се казва: актриса като актриса. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но определено много я харесвам в "Хубава жена". Не знаех, че Ема Робъртс и е племенница. "Семейство Милър" е с нейно участие. Много забавна комедия.

Пп Наоми К., много грозновата ми се вижда напоследък.

# 113
Дара и Христина /Тита/ бяха с големи гръдни обиколки още като малки в X factor.
Ако са слагали нещо ще е безумно. Да имаш и да слагаш , не го разбирам.

Има нещо много секси в изтощения вид на Ирина Шейк. Александър Скарсгард и той ми е един тъжен с тия торбички под очите. Да го утешиш направо!

# 114
Ирина Шейк с бялата рокля е като буля Златка с добавени презрамки. От ляво част от ареолата, като че и е навън.
Снощи гледах малко от гласът на Бг - Дара си изглежда, както на предишното издание.

# 115
Ох, Матю Маконахи и на 100г. да стане, пак ще е красив тоя мъж

# 116
Снощи гледах малко от гласът на Бг - Дара си изглежда, както на предишното издание.

Мани Дара! Как сe казваше 55-годишният участник? Направо ми падна ченето. Въобще не чух как пя, но определено външно беше уау. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 10:37 от bobito0785

# 117
Винъс Уилямс все едно е облякла някакъв дълъг потник и го е опънала колкото може. Има хубави крака (поне тук ми харесват), но защо не си сложи нещо по мярка. И бюста си е приплеснала.

# 118
Мартин Александров беше снощният в Гласът.Той се явявал постоянно в X фактор,Kапките и тн.Аз пък май не съм го забелязала,но снощи..определено да! Grinning

# 119
да, изявяваше се в Х фактор този човек. на мен не ми допада визуално и като излъчване, макар още тогава да го пробутваха за секс символ.

Общи условия

Активация на акаунт