Звездни Компромати - Oктомври'23

• 284 541
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 90
Явно аз съм в грешка, но знам, че имаше друго дете и даже май беше женен за майката.

# 91
Дъщеря е, вече май учи в чужбина.

# 92
Понеже видях няколко петна/пльок:) боя, на последната снимка, предполагам е било пейнтбол парти. Затова е такава тематиката, едва ли е война, то и пейнтбола си е вид война де. Та вероятно детето си е избрало на 6 години темата, мойте деца на 6, че и преди това знаят на каква тема искат да бъде. Не знам как е при милионерите престъпници.

Иначе от Цветелина, нейните показни нелепи снимки с нелепи скъпи тоалети и мъжа и ми се повръща. Буквално ми се гади като я видя. Отвратна ми е. Крали, ненаяли се, скрийте се някъде поне, защо е нужно да се снима сама възправена с безумни дрехи, като някаква кукувица. Няма деца, няма мъж, роднини, приятели, няма дори и кръчми на тия снимки (Галена ми е по-симпатична, поне явно се забавлява). Просто една жена с дрехи, тагнати разбира се, че кой ще разбере, че е на хипер скъп дизайнер.

Роузи е намерила сили и мотивация за една усмивкаааа! Браво на нея, викам с малко дете е, все си недоспива тая жена, няма сили да гледа, затва с натежали клепачи и безизразно. Или пък има някакви сем.проблеми, знам ли го Джейсън да не е някой мрънкалинк. Но етоо кат ни поотраснат бебетата и събираме сили, осефери се

# 93
  • Glasgow
И аз си мисля, че й е скучно на Цветка. Още преди детето с охрана навсякъде, колко ли забавления има освен кифленските поддръжки, ама то и това сигурно омръзва. Имаше снимка в нейния ИГ с майка и, баща и и предполагам брат и от това тържество. Братът беше много симпатичен преди години, в едно село/вилна зона на Пловдив живееха.
Дара Не Екимова и тя ще гръмне още малко.
Абе девойки, не са модерни такива цицища вече
Скрит текст:

# 94
Явно повече не може ,да  е сложила още...

# 95
  • До морето
Яневата и наследник не живеят ли в Дубай? Явно идват тук само да разцъкат парцалки и да тръшнат 40-50к за бърдей парти, че в Дубай, няма кого да впечатлят.
Ко не си стоят мирно на д-тата?! Крал си, крал си, ми иди някъде, харчи си парите и си гледай живота. Ма нееееее, трябва да се покажем, да ни видят всички, да ни завиждат, то иначе нема ник'ъв смисъл от тия пари!!!

Онзи дето го разстреляха в ЮАР заедно с жената и персонала и той така. Уж, отишъл в ЮАР да се покрие, ма сърце юнашко не трае, по инстаграма на жена му става ясно, че са били през месец в София да демонстрират Имане.

# 96
От едно село до Пловдив е Цветелина Янева - Белащица. Да не съм груба, но селското си го носи в нея.

# 97
Това е най-нелепият детски рожден ден, който съм виждала! Flushed
Завиждам, знам...

# 98
  • In The Middle Of Nowhere
Палома Митева и прощАпулник...
Проверих за всеки случай и в гугъл, ами все с Ъ го виждам🧠

Скрит текст:

# 99

Скрит текст:

И аз го знаех прощъпулник, а то какво излезе - пишело се прощъпалник, ново двайсет. А ние за А-то се хванахме.
https://kaksepishe.com/proshtapalnik/

# 100

Скрит текст:

Майка и нали е голяма интелектуалка и писателка, да е казала на щерка си как се пише. От Палома не се очаква така или иначе.

# 101
  • In The Middle Of Nowhere
Да и аз се обърках, май ще се окаже, че прощъпалник най-правилно било. Поне го нацелих, че е с Ъ ☑
https://bglog.net/Obrazovanie/47411#gsc.tab=0

# 102
Благодаря за темата!
И аз сред нехаресващите Джулия Робъртс, освен в романтичните комедии. Те са й по мярка.

# 103
Красива рокля на Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 104
А малката буква на името на детето?
Дженката е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт