Звездни Компромати - Oктомври'23

• 284 526
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 75
Реквизит за 6-ия РД на Делянчо - младши. Скромно!:joy:
https://www.instagram.com/p/Cx0t3DDI5al/?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==

Същата фирма е правила украсата и за РД на Паола на Преслава. Разбира се Преслава няма как да се мери с милиардерския ресурс.Grinning

# 76
Голяма грозотия, като кофчези… много нелепа идея за толкова малко дете. А и тези балони са тоолкова скучни вече и така изтъркани.

# 77
Toва е в Киноцентъра в Бояна мисля. Цветелина Янева въпреки всички пари, дизайнери и марки никога не е имала усещане за вкус..

# 78
Много лош вкус, поне в това друг трудно би ги надминал.

# 79
  • Glasgow
На тази възраст не са ли още на тема динозаври и супергерои... Какви са тези военни оборудвания

# 80
Благодаря за новата тема,беше ми интересно да прочета за Джулия.Като цяло я харесвам,последно обаче май Бандата на Оушън не помня коя част съм гледала с нея.
Кавил и Кал 🥰.
Скрит текст:
Джони Деп
Скрит текст:

Джейсън,Роузи и малката
Скрит текст:
Катрин Зита и Майкъл
Скрит текст:
Слай
Скрит текст:

# 81
Темата за детския рожден ден, че е военна..., да речем военна е. Човек се ориентира по камуфлажната шарка и сандъците, в които се пренася оръжие? А каква е ролята на балоните? Действат като свързващо звено между нелепата обстановка и празничния повод?
Цялата тази клатена - недоклатена бутафория, по повод рожден ден на малко дете!
Тъпо, смешно, неадекватно!

# 82
Галена ми стана ужасно противна и пластмасова.А като се закълчи на някакъв мазен чалга тюрлю-гювеч имам чувството ,че ще се разхвърчат кокалите и

# 83
Не разбирам как една майка ще избере военна тематика за рожденият ден на детето си. Това не е нормално!

# 84
  • София
Не знаех, че Ема Робъртс е нейна племенница.
да така е

# 85
  • София
Балоните в точно тези цветове и различни по размер ми заприличаха на някакъв гаден мухъл, а за сандъците като ковчези съм без думи. Като декор от филм на ужасите е тази “украса” и е като антиреклама на фирмата .

# 86
Галена ми стана ужасно противна и пластмасова.А като се закълчи на някакъв мазен чалга тюрлю-гювеч имам чувството ,че ще се разхвърчат кокалите и
Хаха, точно! 😆😆😆

# 87
Каква е тая нелепица? Галена като индианец, а Цветелина без малко като Атина Палада с фръцкава чантичка.
И тая техника отзад, уж вписана в милитъри темата, пък с балони накичена.

Това сигурно трябва да е част от украсата за рождения ден на Пеевското отроче. Всяка година правят тематично парти с определен дрес код и качват снимките повече от месец след това, за да не се знае датата му на раждане. Събират телефоните на гостите на входа, за да не заснемат с тях събитието и някой освен тяхната общност да не види как изглежда детето 😂
Боже, боже 😅 Нямам думи за живота на Цецка Пеевска, и всичко това за едни Шанели.

# 88
А това дете в БГ ли живее и учи?
И какво става с първия син на Делян? И той ли расте като цвете в саксия.. 😏

# 89
  • Sofia
Първото му дете май е момиче.

ДесиСлава,Сано,Алисия
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт