Звездни Компромати - Oктомври'23

• 286 387
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 845
Страхотна Ивет Лалова 💕
За Лулчева и Янорова може би нещо ги е провокирало, защото имам добри лични впечатления, но Духовникова какво "чудо" е без камери - бедна ви е фантазията😣
Духовникова я нареждам пред Ралица Паскалева и дори пред Стрина по анти излъчване. Това ми е топ тройката, засега 😆
Сподели повече, моля.

# 1 846
Френската на Патриарха, близо до Попа

# 1 847
  • Viena
Лулчева е мега зле,просто потрес!!!!!!

# 1 848
  • Rock & Roll feeling ...
Направих си топло какао и сядам да я гледам :

# 1 849
Tess прекалено лично ще се получи, а не ми е приятно да го правя.
В този живот съм се убедила, че какъв е човека се познава по малките детайли- отношение, реакция, изказ.
За Ралица Паскалева нямам впечатления , но от една велика според мен Цветана Манева - колко човечност и добро отношение струи само с присъствие .

# 1 850
  • Пловдив
Кимката с каква машина работи, та чак й щръкнали  Joy
Гледах я в половината от последния сезон на American Horror Story и се справяше изненадващо добре с ролята.
За първи път да ми хареса нещо, което тя прави. Не вярвах, че някога ще го кажа това Grinning
Скрит текст:

Това е новата марка сЮтЮени на Кимката, ще са с щръкнали зърна.
Топло, студено ... Зърна ще стърчат 😂

Спомням си Николета на едни снимки на Плейбой: "Трябва зърната ми да стърчат, нека водата е по студена. Да не съм дала толкова пари за гърди, та да не ми стърчат зърната 😂"

# 1 851
  • Враца
Кимката с каква машина работи, та чак й щръкнали  Joy
Гледах я в половината от последния сезон на American Horror Story и се справяше изненадващо добре с ролята.
За първи път да ми хареса нещо, което тя прави. Не вярвах, че някога ще го кажа това Grinning
Скрит текст:

Това е новата марка сЮтЮени на Кимката, ще са с щръкнали зърна.
Топло, студено ... Зърна ще стърчат 😂

Спомням си Николета на едни снимки на Плейбой: "Трябва зърната ми да стърчат, нека водата е по студена. Да не съм дала толкова пари за гърди, та да не ми стърчат зърната 😂"

Новатор е Кимката, спор няма в това Wink

# 1 852
Крайно време беше някой да реализира на практика идеята на Саманта от "Сексът и градът", само че тя си слагаше перли в сутиена.

# 1 853
И почти всеки сериал озвучават Лулчева и съпруг. Най-прекрасните гласове в ефира. Прибавям и Гергана Стоянова и Чавдар Монов.
Може да не е била на кеф жената, мено това-онова. Аз я харесвам, а като актриса още повече.

# 1 854
  • Rock & Roll feeling ...
И коментираното гостуване на Лулчева, което започва от 21:14 мин. :

Гледах 5-6 мин и мога да кажа, че държанието й е абсолютно ненужно.
За какво точно е отишла в студиото? Да проверява кога и на какво са ходили водещите или да презентира нещо към нас, зрителите ?!
Водещия за мен е тотално непознат, но го съжалих и ми хареса как отигра тъпата топка на Силвия.

Силвия е много на моменти. Например при Гала беше разказвала за дъщеря си, как е фъфлила като малка - няма такъв смях, презентирането на разказа й.
Но в други гостувания съм забелязала, че тя самата се има за голяма работа и има изразено его, обичат да й правят евала, което за мен е смешно и говори за комплекси.
Наистина е популярна, наложена и една от най-разпознаваемите дублажни актриси, но на сцена и във филми, самомнението й е по-голямо от резултатите.

# 1 855
Не съм гледала интервюто с Лулчева, но ако се е държала така троснато и не е разказала нищо е проявила голямо неуважение към зрителите ( почитателите ѝ).

# 1 856
Критическа я друса, втори пубертет ма по- тежко😅🤣😂
Иначе съм седяла в една сауна с нея, в един хотел. Беше много готина и свежа, с голяма любов говори за мъжът и дъщеря си.
Що така е изчаткала?!
Може просто кофти ден…

# 1 857
Изгледах, тенкс Кактусче!
Абсолютно нищо странно и лошо не виждам в поведението на Силвия. Нито някакъв назидателен тон, тя така си говори и е многословна. Цялото ѝ поведение беше призив към младите хора, които не ходят на театър и не четат книги. Само блеят в тези телефони и питат гугъл и как да си вържат връзките на обувките. И е напълно права, изкуството загива заради това модернизиране и механизиране на всичко. Затова и им натърти за хартиената бюлетина. Ами дайте и да дишаме и да се храним механично. Напълно я разбирам даде ѝ се трибуна и си го каза жената.
Пп. Само безумна прическа и очила. 😁

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 16:01 от *АмБър*

# 1 858
Харесвам Лулчева, явно играе себе си в “Столичани в повече”, уникална е!

# 1 859
Вадете камъните- изгледах я сега Лулчева, ами старахотна е 👏👏👏
Житейският опит срещна напористата младост😊
Кой разбрал- разбрал, който иска чу и си взе поука. Нищо неуважително не забелязах, точно обратното ми направи впечатление , но не ми се връщаше да се занимавам с дребнавщини. Няколко пъти те я прекъсваха , отклоняваха разговора, а тя доста пъти връщаше мисълта на водещата , за да си изкаже мнението по неин въпрос неполучил отговор.

Общи условия

Активация на акаунт