Отговори
# 225
  • София
Аз се събудих в 3:30, въртях се до 5 и станах.
Нищо лошо няма в скрининга, но от специалисти. Иначе, често се случва някой да стресира родителите.

# 226
  • France
ДобрЮтро и от мен. Този нощ не ми стигна. Сънувах всякакви глупости.

# 227
  • Mediterraneo
ЗдравейтИ, пичувие.

Карамел, здрава да си! Всичките ти желания да се сбъднат!

Щерката си идва в края на месеца. Гаджето и то ще се приземи нас по някое време, седмица ще останат. Взех час за посолството да си сменя личната карта, че от няколко месеца й е изтекла и разнася паспорт. Тя направила сума ти и планове, да видим какво ще осъществим.

Ай, потеглям за тръстиката, днес ми е понеделник на мен.

# 228

Я да ви видя какво правите?! 🤪😂

# 229
А как се казва момчето?

# 230
Казва се Беля, Бебо, Тути.. ей такива лиготии. Но е направо бяс! Постоянно на бели, не се спира. 😂😅

# 231
Ей, кукувички, много разно сте се разкукали пак. Съчувствам ви.

Аз не спах добре, но все пак спах. Сънувах някакви тъпотии, много се бях напрегнала. Сутринта се събудих с облекчение, че всичко е просто сън. Но още не мога да се отърва от мисълта, че трябва да се обяда да се извиня на хората, които пострадаха от действията ми в сънищата ми Joy

Котачето е много сладко, как само наднича през прозореца.

Болните да оздравяват.

Спокоен и успешен ден на всички!

# 232
Много добре се наспах, ама защото се изнесох към дивана, преди да съм си легнала Joy

Сутринта направих кутията на дребната, но забравих да я сложа в раницата или да ѝ я дам, да си я прибере, а съм я паркирала на кухненската маса. Днес е ден без обяд в стола, плюс е на занималня до 6. Лошо ми стана, ММ точно чакаше с нея рейса за училище. Надявах се, да успее да дойде до нас и да настигне автобуса по следващите спирки, уви…Той бесен, безпомощен съм го била накарала да се чувства, аз сърдита, че ме овика по телефона, драма по пернишки у белгийско ви казвам Joy Голямата щерка, която по изключение днес е с ГТ, беше натоварена с бойната задача, да купува храна и да ѝ я носи. За късмет точно днес ѝ предадох джобните, че и ресто има да ми връща, та поне пари има в нея. Купило детето, ама тест имало първия час, нямало как да закъснява. Надявам се до обяд да сколаса.

# 233
Попи, случва се, не сме роботи. Не се самообвинявай.
Заради такива случки се научихме децата да носят в себе си неприкосновен запас от някаква сума, достатъчна за 2 обяда, две закуски и два билета за транспорт. Спасявало е положението няколко пъти при спукана гума на колело, забравена кутия или шише, приятелче със същия проблем.

# 234
Здравейте, любими вещици!
    Днес съм до обяд, но у дома ме чакат един куп задачи. нямам много за казване, да не кажа нищо!

# 235
  • София
Попи, разбирам как се чувстваш, но както казва и Мьос, не сме роботи.

И аз съм дала неприкосновен запас джобни за такива ситуации. Но тя от големите ученици изобщо не успява да се вреди преди края на междучасието. Веднъж й се приискало да си купи нещо от лафката вместо това в кутията. И останала гладна при все пълната кутия в раницата, защото звънецът бил за край на междучасието преди завалийчето да е успяло даже да опита закупеното. 🤭 Та върна вкъщи и кутията, и покупката. Но при нея не е фатално, защото до обяд си е вкъщи. Обядва и отива нахранена на училище, а кутията е с плод за подкрепление + ако съм правила кекс, соленки или друго. Ако не съм правила, има и пакет солети за много гладни дни.

# 236
  • sf
Уф, втори ден ме боли глава, пия хапче, минава за малко и пак. Мисля, че е от ПМС-то. Имам неща за вършене, които са за утре, ама първо ще полегна, после ще му мисля.

# 237
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В градината правиха уж специалисти скрининг на детето.
Дадоха ми го да го прегледам резултата, върнах го със забележка, че той е левичар, защото бяха писали, че водеща му е дясната ръка.

# 238
  • Наблизо
Бобчи,и при нас има подобни неща.Няма да обяснявам какви неща ни се бяха наговорили,а то детето..не чувало.
Сега пак ще има - да видим.

Невроятен стрес ми донасят такива неща.
Съжалявам за откровението.

# 239
Днес само ви наглеждам.
Трябва да ходя на УНГ след малко. Личната се опита да ме лекува, само ми влоши положението, много ги мразя тези отити след морската почивка, не ми е за първи път. Пък и направление не ми пусна, въобще...

И през Дайхман трябва да мина едни боти да върна, че не мога да се вмъкна в тях. Досега такова дърво не бях получавала от тях, а все пак са 44 номер. Късмет. За довечера още не съм решила какво да сложа в Извънземното. Приемам съвети.

Общи условия

Активация на акаунт