Отговори
# 255
Ох, и аз взех да се облизвам като коте с тези пърленки.
Ние сме на месо от буркан и пържени картофи с таратор - мързеливата и набързо.

Кайсийка, приятел вече няколко години ходи (почти) всеки ден. Измерил си е 5-6 км из града, минава си ги и споделя, че се чувства много добре.

# 256
Ние на още по - мързеливо. Ще дояждаме телешката опашка.

Уми, как сте?

# 257
У нас грах с наденица и сладки картофи на фурна, салатата ще е домати, сирене, червен лук.
Днес сколасах да се отчета с едни 5 км. из нашите баири.
Скрит текст:
От следващата неделя подновявам тренировките, най- вече по мобилност.

# 258
  • София
Аз метнах едни диетични мусака и тутманик и сега отмарям. Ама с газирана вода с лимон. Simple Smile

# 259
Ние на още по - мързеливо. Ще дояждаме телешката опашка.

Уми, как сте?
Слава Богу ,сополиви, но само това.. Благодаря,че питаш!
Ние  т.е.детето е на пилешка супа, а аз на вино и сирена, а и фъстъци..Днес беше много нервен ден.Разправях се с тъпи техници от Виваком, после с майки, дето са снесли златни яйца/не бъдете като тях/ . ..Тази вечер ще давя нервите в розе ! Наспорт!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:19 от umi zoomi

# 260
Голямата е купила гофрети и бисквити и по някое време ги е занесла. Няма да придирям, че заръчах сандвич, нещо сладко и плод. Яла ли е, яла е и е била супер щастлива, че кака ѝ се е явила, да ѝ занесе нещо.

Кайсия, ми те нали днес нямат кантина. Иначе благодаря за предложението, дано не се случва и теб да те занимавам Joy

Ние днес ще сме на огретен с картофи.

# 261
  • тук и там
А, ми ти си  доста по в  час от мен, аз акъл давам..Blush..Поне знаеш, че е сряда..Grinning.
Хапнах, ударих едно розе, сега ше чакам Игри на волята да позяпам..

# 262
За мен пък "готвих" нещо като кашкавалени топчета,само дето са "пържени" във фраера.А съставките на око 😁.Ох,и доматче със сиренце си нарязах,и от млечната салата 🤤.Ох,ох,ох...И бяло винце за разкош 🥂
Шефа пак вдига Т 🙄.Дружката му е болна.И имах подозрения,че докато съм работила,баба му е имала неблагоразумието,да го заведе на двора им.Обаче този път е решила да ме послуша...

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 21:20 от Ренко

# 263
  • София
Много сте работни в готварско отношение тази вечер!

Добрютрю! Това ми вика нахаканата и натокана съседка, с която се разминах на прибиране тази вечер. Евалата, мацка, кефя ти се. И аз искам като теб! Heart

Ние сме на салата и  бъркоч ала Мастер Недовършен, нещо като тотално сбъркано чили кон карне, с пуешко. Става. И Каберне Совиньон. Дваж по става.

Как са болните дечица?

Ренко, харесах ти го последното, но го отхаресах, нали ще го триеш. Изкажи си го, помага.

Автокоректорът мисли, че Ренко е Пенка. Ни моа!

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 20:49 от бъръльо-бъръльо

# 264
Ренко, аз колко имам да разказвам само за два дена със свекървището, ма не ми се почва, че знае ли се…. Тежи ми като воденичен камък!

# 265
Ренко, през едното ухо - в другото. Тъй де, надявам се се разбира какво имам предвид. Simple Smile

Ние сме на салата, наййй-накрая.
Но, аз съм и на лекарства за две седмици. Бъбрека се оказа не бъбрек, та ще видим.
По принцип много обичам есента, но тази ми тръгна много терсене нещо. Но, чакам да изпадат листата, да покрият плътно земята и есенният дъжд, тогава може и да се поосвестя.

# 266
Разкажи, Сиси, белким ти олекне

Ренко, не й се връзвай, думите, които казват хич не ги мислят какво точно казват. Повтарят си ги от толкоз години, че даже и да им обясниш, пак няма да разберат.
Само Шефчето, дето повтаря, ама пък си го представих и ми стана мило Simple Smile

# 267
  • France
Оф, нещо им има на планетите тези дни. И мен ме ядосва противниковият отбор, ака свекърите. Иде ми да хвана една сопа и дет сваря да тупам с нея. Rage
Оставих готвенето на ММ. Аз съм уморена и тъжна. Искам да се свия в едно ъгълче и да си поплача.

# 268
  • София
Ренко, ако не пренарежда и не изхвърля ти е малък кахъра.
Сисун, ти пък за два дена на две години си за завиждане, а не за оплакване.
🥰 знам, че не е гот, ама след време ще се смеете.

# 269
Ули, да разкажа, ма не знам откъде да го започна! И не, няма да ми олекне, така само ще видя черно на бяло нещо, което не искам да призная последните 15 години!  Предпочитам да си продължавам да си заравям главата в пясъка!
Ре, няма начин на всеки две години да си причинявам това! Ще ми държи влага за поне пет!

Общи условия

Активация на акаунт