Отговори
# 270
Фил, гуш 🤗 Много си ми далеч, иначе можеше да споделим ъгъла.

# 271
  • София
Не давам да плачете пък.

# 272
Верно нещо планетите не са се центровали.
Такива оплаквания подобни имам безброй.
Тая вечер и от недовършен.Понеже детето го боготвори (и обратното,де) ,щом се прибере М от работа той е като залепен за него.Не го оставя да вечеря,дърпа го да играят.Баща му тук ли е не го оставя за секунда.Хубу,ама ММ подхвърля неща,които ме дразнят.Трябвало да си ляга рано,щото малкото без него не иска да се къпе и ляга,и после будувал през нощта.Ми викам не заспивай и ти,щом си заспал значи ти си е спало,не ти е детето виновно.А то пък днес си пропусна обедната дрямка и ми стопи лагерите съответно.Беше кисел и познайте кой е виновен?Аз разбира се,щото не съм го приспала.
Баба му пък ми задава въпрос Не съм ли го разходила и уморила достатъчно, че не искал да спи. Ми рахзоди го ти,бе.

И аз като Фил искам в ъгъла да плача.От няколко дни всяка балада по радиото ме кара да рева.

# 273
  • France
Фил, гуш 🤗 Много си ми далеч, иначе можеше да споделим ъгъла.
Hug ще пием, плачем и слушаме хубава музика

https://youtu.be/B9FzVhw8_bY?feature=shared

# 274
Фил, поплачи си, ако ще ти олекне Hug
Момичета, съчувствам за свекървенските неволи. Аз нямам особени драми със свекървата, но сестрата на МУ е друга работа, успява да ми пили нервите и от разстояние Close

Метнах едно малко уиски с лечебна цел, то пък взе че ми се доспа.

Много ми е симпатична и приятна тази песен Simple Smile

# 275
Ох, милите ми!!!
    Тази вечер след ясла щерката дойде с  принцесата.Тя нещо кисела, мрънка, тръшка се.Нр я преобули в яслата, наакана, дупето зачервено.Не дава на майка си да я преобуе, на мен даде да я измия. После се тръшна за нещо си пак, ММ й се развика , аз му креснах да не й вика.Просто я заведох при кокошките, хвърляхме трохички през мрежата и тя забрави за какво реве . Води ме към кухнята и казва " тепте,тепте", докато разберем ,че иска хляб, пак се разрева.И горната устна пак с рана, като ударено.
     Заигра се накрая, нямаше по-кротичко дете от нея . МН така ме ядоса  , с неговите изказвания, че била лигла и глезена.
  Легнах си ,гледам игрите.Крив ден, да се маха.И баща ми ме газира....

# 276
Момичета, нищо лошо няма да си поревем в ъгъла. После ставаме и всичко отначало, щото нямаме друг избор. И така до следващия ъгъл..
Та... за манджата - още дояждаме неделния ориз от баба... а дояждаме, щото с малката мушим и всякаква друга вредно-разнообразна храна...
Гледам Йелоуджакетс... харесва ми.

# 277
  • София
Аз и по улиците си рева.

Марул, да не си я хапе устната?

# 278
Не сме забелязали . Тя е сцепена перпендикулярно. Дъщеря ми все още не вини никой.Просто я наблюдава, твърде възможно е , ако тича с бибата и падне, да се е ударила.

# 279
Фил, Сири, Мид, 🤗!
На мен не ми се реве, стяга ме за гърлото, но не мога да заплача!

Марули, и аз се зачудих същото като Мид!
Значи , много се ядосвам някой като заключи , че две годишно е разглезено! Ми има ли такова, което да не е?!

# 280
  • София
Има всякакви деца, Сис. И определено има лигави. Но те не са виновни, а родителите им, които не ги...нито гледат като хората, нито поставям граници, изнервят ги, преуморяват, угаждат за всичко, крещят, мълчат, неглижират и т.н.
Само по това, което чета тук, вашите дечица/внучета определено не са от тези, обаче. По разказите ви си личи, че реагирате адекватно и с разбиране. Та правилно е поовикан марулкиният недовършен.

Иначе всяко детенце има кофти моменти, и то душичка носи.

# 281
О,да,има лигави деца .Не мисля, че нашата е такава, щото си познавам дъщерята и знам,че няма да допусне.Но ако напр.не се е наспала добре/тя си търси 3 часа сън следобед/, ако не я разберем какво иска и реве.То няма как по друг начин да покаже,че нещо не е окей.Тя едва сега почва да говори. За дупето реве,щото като се е зачервило и понякога от водата й е гадно.А дадох една пластмасова чаша да се поливат така я измих.  Не може да е войник принцеса е все пак .
    Оф, стига с моите размишления, както казах, крив ден, да се маха.
   И аз си поплаквам напоследък често.Тежат ми разни неща, не срещам разбиране , не кога да ги променя, не съм готова да ги приема.

# 282
  • София
Децата реагират така от преумора и превъзбуда. Някои възрастни не осъзнават, че нито физически, нито психически децата са напълно развити на тази възраст.
То на мен след цял работен ден ми се реве и тръшка и само социалният ми опит ме спира 🤣, а за малко дете цял ден в ясла/градина си е бетер работен ден.

# 283
  • София
И аз да имам дискомфорт в дупето, и аз ще се тръшкам и ще съм киселица.
Плачете си момичета, помага. Не задържайте всичко в себе си, че мъката и тревогите тровят. И аз поплаквам понякога. И след това определено се чувствам пречистена.

# 284
Ние се прибрахме по спешност.  Майката на моята приятелка почина. По-кошмарно пътуване не съм имала... Утре е погребението, страх ме е от срещата с живите. Нямам сили да ги балансирам и центровам, а и подходящи думи нямам. Какво да кажа- стискай зъби, Злато мое, всичко ще се нареди!?
Оф, дори частичка щастие ми излиза през носа...

Общи условия

Активация на акаунт