Отговори
# 285
  • София
Съболезнования, Кара! Сила на приятелката ти! Нищо не казвай, ака имаш буца в гърлото, достатъчно е да си с нея.

# 286
Ох, Карамелчик, съжалявам Hug Да й е светло на душата.
Не е нужно нищо да казваш в този момент, просто бъди до нея.

# 287
Съболезнования, Карамел!
Нищо не казвай, достатъчно ще е да си до нея.

# 288
Благодаря ви! Затова се прибрах, да съм до нея. Сърце не ми даде да се вея из Елада.

# 289
  • София
Карамелче, съболезнования!
Нищо не й казвай. Едно "да почива в мир" ( или друго подобно, както ти го почувстваш) върши работа в комбинация с прегръдка. И я остави тя да говори, ако й се говори. Да плаче. Поплачи с нея, ако ти се плаче и на теб.  Или просто помълчете.

Аз съм бясна тази вечер. Поредната прехвалена лекарка. Платих за второ мнение. Тя си противоречеше сама на себе си с изказванията. Поне предразположи детето, което беше смутено в началото, но ... Ще търся трето мнение по документи.

# 290
  • София
Да почива в мир.
Кара Миа, понякога се самобичуваш необяснимо. Не е нужно нищо да казваш, просто бъди до нея.
Пандич, стискам палци.

# 291
  • France
Карамела... гушкам те, не са лесни тези моменти.

Мид, мило другарче Hug

Аз по улиците викам. Все повече. Преди се озъптвах, сега вече не. Плача скришом. Все още. Но тези дни ми е особено тъпо. И за Недовършений се притеснявам много. За моя живот хич не ме е грижа. Но без него не се виждам

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 04:14 от Philomena

# 292
Бобчи,и при нас има подобни неща.Няма да обяснявам какви неща ни се бяха наговорили,а то детето..не чувало.
Сега пак ще има - да видим.

Невроятен стрес ми донасят такива неща.
Съжалявам за откровението.
Няма какво да съжаляваш. Ние смятам сме здраво стъпили и нито сме свръх наблюдателни, нито неглижиращи. Ако има и намек за проблем ще потърсим външен специалист. Ако има нещо по-добре да вземем мерки сега.
Марул, знаеш за случаите в нашата група в яслата, разпитайте добре сестрите, отидете по време на обедния сън докато са свободни. Зори не плачеше когато я ухапваха и никой не разбираше какво е станало, просто имате ли притеснения търсете разговор.
Недоспалите деца реагират на умората с плач, раздразнение, мрънкане, тръшкане. Малко хора го разбират, но е така, детето няма да иде да си легне и да се завие само както бихме направили ние. Няма и да си потърси само тихо място или занимание, за да свали умората и напрежението.
Днес заеб1х всичко и отидох с мъжа ми да заредим фреон, да оправим фаровете на джипката, да сменим третия стоп и докато стане време от едното до другото карахме извън града без посока, но поне бяхме заедно. Не сме се виждали от няколко дни
И за Недовършений се притеснявам много. За моят живот хич не ме е грижа. Но без него не се виждам
Прегръщам те, Фил. Познавам тази мисъл много добре, ако не вярваш питай целия форум. Всичко ще е наред💓

# 293
  • Варна
Карамел, тъжно ми стана. От това, дето каза, как щастието излиза през носа. Защо го приемаш така? Сякаш не залужаваш щастие. Моментът на кончината на майката на приятелката ти е просто дошъл сега, когато се е случило ти да си на почивка. Не знам дали си религиозна, но едва ли Бог, или който дирижира от небето (или природната сила, в които вярваш) специално е затрил нечий живот за да ти вмени това чувство.

Уважавам силата на връзката ви, която те кара да се завърнеш за да бъдеш до приятелката си в този момент. Аз толкова близка приятелка нямам. Сама съм си виновна, щото съм борсук.

# 294
  • France
Помня, Бобчи, помня Heart

# 295
Фил, дано притесненията ти са напразни Hug

Ще се запътвам към леглото. Да видим какви тъпотии ще сънувам тази вечер.

# 296
  • France
Кукуриго, има ли някой? Писна ми от това неспане. Може би трябва да вземам нещо?

Бърд, ММ много тежко преживява идиотщините на баща си. Не се оплаква, пази всичко вътре в себе си, но страда и се хаби. Пък аз се ядосвам много. Черни са ми с онази кобила. То бива егоизъм, бива... ама така да играеш срещу децата си?! Не го разбирам това. А здравословно - крайно време е да се погрижи за себе си. Но там и двамата сме за критика.

# 297
  • sf
Куку! И аз тук, ама по принуда. Отивам да разходя кучо и на работа. Снощи ми дойде, как ще избутам, дано е леко, че не сядам почти.

# 298
  • France
Приятен тръстикен, донси. Пффф, май наистина няма да се спи тази нощ.

# 299
  • София
То свърши нощта. Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт