Отговори
# 300
Добро ви утро на всички..
Фил, как е Славчо?

Става студено, много студено, пижама с дълги ръкави и крачоли вече извадих, а чаветата още с летни се моткат... на едното не му било студено, другото не може да си каже..

# 301
  • France
Е, тук нама още 6. Нощ го пиша Wink
Славчо ще го видя тази сутрин. Вчера биваше в общи линии.
Вчера, докато спасявах децата от тях самите, си хакнах крака на нивото на тибията в рамката на леглото. Боли ме като легна на него. Направо ме е страх да видя каква синка съм си направила. Пак.

# 302
Хелоу!
  Кара, просто бъди до приятелката си. Божи дар е , че се имате една друга!
   Всички болни дечица днес да са добре!
  Няма да е все така,  момичета!
   Отивам да разпечатвам едни трудови договори и се оправям за тръстикен!
   Ще ви преслушам от там!

# 303
Добрютру!

Карамелче, съжалявам. Не се опитвай обаче да си тази, която държи всички.

Чета ви за децата и единствено ми идва да кажа, избирайте си битките. Пък неизкъпан, пък без чорапи, голяма работа. Струва ли си цената е въпросът.

Аз лигави двегодишни деца не съм виждала,  сега се замислих.

# 304
  • тук и там
Добро утро!
Фило, не разбрах точно за какво става въпрос, но стискам палци  здравословно всичко да е наред.
И си вземи МетаРелакс да пробваш, и аз пак мисля да го захващам.
Хубав ден на всички!

# 305
Добро утро!
Тук е топло, по къси ръкави сме и климатика работи на охлаждане.
Пуснах една пералня, после ще пера на  Зори кецовете, за три дни ги прави леш. Все едно е копала с тях, предната седмица настъпи лайно, таман измирисах моите и наново🤦
Хубав ден на всички!

# 306
  • Пловдив
Добро!

Ай, климатик отдавна не...ще сменям на топло скоро Simple Smile

Карамел, съболезнования! Съгласна с Дорчи и Ули обаче...Heart

И аз се тревожа за МУ...

# 307
  • France
Чета ви за децата и единствено ми идва да кажа, избирайте си битките. Пък неизкъпан, пък без чорапи, голяма работа. Струва ли си цената е въпросът.
Моите от 2 дни не са къпани Joy тихо, че ще чуят социалните Joy
Кайсия, ще се ходи до аптеката, това е сигурно. А Недовършений ми се накара тази сутрин, че не съм спала. Бе, да бягаш да си правиш кръвните проби, че ще те довърша собственоръчно!!!@^$*&% хич не понасям такова напрежение в неведение.

# 308
  • София
Добро утро!

Моето пък не знам от колко вечери не си е мило зъбите. Някаква форма на пуберски протест ще да я напъва ми се струва с тези зъби. Преди ги миеше редовно, макар без желание. От известно време ги мие по-рядко и ако взема да я натискам да ги измие, се караме. Реших да спестя тези скандали и на двете ни, а и на съседите. Тя е голяма и прекрасно разбира защо е важна зъбната хигиена. Ще й мине и тази фаза , а с караници не променям нещата към по-добро. Мие ги когато сама реши и е по-често отколкото ако аз я натискам да ги мие.

# 309
Ааа, не, не съм толкова либерална и в това отношение! Даже съм и казвала , че докато реве най-лесно и мия зъбите! Вече спокойно можете да ме обявите за безсърдечно чудовище 😕
Няма как да разглезим двегодишно, просто няма! Можем да го изтощим, да го раздразним, но няма как да е разглезено! Това се прави на един по-късен етап и е пагубно за детето и отношенията му със света!

# 310
  • София
Ренкооо, чела ли си отзиви за термомикс?
На мен ми се струва тъпня от рода на рейнбоул, но МН се е закучил, че щом е скъпо е хубаво.
Не намирам много, освен рекламите им.

# 311
И аз с миенето на зъбите не правя компромис. Защото после аз ще водя по зъболекари и ще плащам пломби. Без къпане - ок, случва се на някой много да му се спи, но зъбите се мият.

Голямата наскоро я хванах няколко пъти, че си ляга с грим. Обясних човешки защо и колко е вредно и последния път я заплаших, че ако я хвана още веднъж, че спи с грим, ще се раздели с всичките си гримове. Аз за 100-те ми години, съм си лягала с непочистен грим точно веднъж - на абитуриентския ми бал.

ММ и дребната водят война за връхната дреха от няколко дни. Най-лошото е, че ме замесват и мен. Тя иска с яке, той иска да носи и суичър, защото е убеден, че навън излиза без яке, а аз седя отстрани и слушам цирк.

# 312
Добро утро! Рано сутринта ме чу блока как крещя по дъщеря ми!Даже не беше крясък а рев.Добре , че са ми свикнали!

# 313
Рен, какво е термомикс?

Аз крещя всяка сутрин. Най - добрата майка. Anguished Но нямам нерви. Не е оправдание, но толкова си мога.

# 314
  • France
И аз, Сири. Confused не знам как го правят спокойните.

Общи условия

Активация на акаунт