Отговори
# 2 745
Кайс, бургаския също си го харесват. Като видях разликата няма кой да го измести него., също е гербаджия.

# 2 746
Той старозагорският бързо размисли, уж нямаше да се кандидатира пак, ама едни милиарди се появиха на хоризонта.

# 2 747
  • тук и там
Не знам, Ули. Хората са доволни от него и това което прави за града. От там нататък, нито съм се интерисувала, нито ме интересува.

# 2 748
Аз се интересувам, Кайсия, и какво прави и какво не прави. Но да, хората си го харесват, защо те си знаят, а и работещите в мариците са там все пак

# 2 749
Влизам да пооздравя софиянци, браво, ве 👏 много се изкефих 🙂
Николов в наща околия никой не може го мръдна, ни- кой 🙂 не си го даваме. Гласувах за него, но общински на ПП...Килеша и той гласувА.

# 2 750
Николов бетон.
При нас затъмнение, нали сме девета дупка на кавала.

# 2 751
И при мен е тъмно.

# 2 752
Варна, стискам палци за вас...дано най- после се отървете🤞👍

А относно партията на Николов,..ами за мен той не е ГЕРБ 😁 нищо, че така го пишат..Много направи и прави, заслужен мандат отново 👏

# 2 753
За Николов не знам много, Търти, ще ти се доверя, но признавам, че ми е трудно.

# 2 754
Кара, ние сме си свои, но на балкона има много непознати, това ми слага някаква спирачка. След неприятна случка от преди много години, спрях да се развявам във форумното пространство.
Аз засега бойкотирам новините, утре ще разбера какъв е резултата.

# 2 755
Според някои агенции разликата е под или около 1% за Варна! Дано се отървем!

# 2 756
Според някои агенции разликата е под или около 1% за Варна! Дано се отървем!
дано! Стиснете палци за нас.

# 2 757
  • тук и там
Ули, не мисля, че ще постигнем единомислие, та за това и мисля да не пиша. Освен, ако не си Заралийка, ама май не си. За Мариците не знам, но има подписано споразумение още преди години, и то не от кметове. Даже се чудя що протестираха сега , при положение че всичко е решено още преди години, държавата е сложила подписа си в Брюксел пак тогава и т. н. Както и да е. Мисля да си пусна сериалче и да си налея един Бейлис.

# 2 758
За всички съм стиснала, да ни информирате задължително

# 2 759
Прити, ЧРД от мен! Здрава и много щастлива бъди!
13-че, качи пак тук снимки на моренцето, да му се порадвам. Много хубави ги правиш. За картините ще чакам да пратиш линк от Уиш. 🍀 Как е тонуса на Килеша? Wink
Кайсийка, шапка ти свалям за кулинарния майсторлък! У нас вечерята беше запечени сандвичи със саламче и кашкавалче, но се постарах да ги "плейтвам" красиво и това се оцени Wink
    Уинди, много хубава рокля и чудесен цвят на косата. Тенкю за снимките със скритото лице, че ми е шашаво иначе (след бързо изтриване) да гадая какво аджеба се коментира. Пък и метла като мине... започвам да се притеснянам за менталното си здраве.
    Внучката ми е болничка. С температура и болки в коремчето... Една седмица на градина и от днес пак. Душичката на баба...
    Гласувахме. Трябваше да ни дават бюлетините сгънати на две до отрязъка, а след попълване да ги сгъват още веднъж преди пускане в урната. Не, пускахме ги сгънати на две Simple Smile, както и предишните гласували. Ако за това вземат да ги обявяват за невалидни... Иначе в секцията бяха все млади-младоци и една баба в края, която с глас на дърта пушачка тържествено четеше имената на гласуващите. С ММ се смеехме, че с полагане на подписа при нея сме се почувствали като в ритуалната зала на бракосъчетанието Simple Smile
     Донси, Heart!

Момичета, в мислите сте ми, дори да не ви споменавам поименно!

Последна редакция: нд, 29 окт 2023, 21:28 от tetka_the_best

Общи условия

Активация на акаунт