Отговори
# 330
  • София
Ясно, значи съм познала, че е баш кат рейнбоула. Казах му да види за инстант пот, защото другата седмица има намаления в амазон и той там го видял и вика искаш ли го това за подарък за РД 🤣.
Ама то струва почти колкото Бошка фурната. Ни го ща, предпочитам на почивка на СПА за тези пари да ида.

# 331
  • France
Правилно, Ре. Досега практикуваха кръвопийски цени, защото имаха патент. Но той им изтече и могат спокойно да се закупят "куче" марки за ⅓ от цената. Аз и толкоз няма да дам, де Joy
Получих си изследванията. Учудващо добри резултати за b6 u b12. Ниски витамин D, трансферини и триглисериди. И не толкова добър холестерол като отпреди 9 години. Остарявам.

# 332
Виж, ако ядете сутляш и колсло три пъти дневно, заслужава си термомикса Smile

# 333
  • София
Ха ха, Мьос, баш това видях в отзивите, само оризища разни, ми то оризоварки и за 30 кинта има.
Той МН е леко луд. Добре че този път пита преди да купи. То във вторник май е намалението, поне така чух. Ще си следя аз за по-сигурно 🤣.

# 334
Не го знам тоя термомикс, ама щом е на избрани партита само, мерси.
Както каза Мид, ако не се чисти сам, да си го ползват.

Какво има да му се бърка толкова на млякото с ориз, че да е идеален този уред? Поне доколкото разбрах от вас тук, де.

# 335
И съм била спокойна , и съм крещяла като луда и с двамата.И други неща, с които не се гордея, ама и Асан е Ора и нервите не издържат. И то точно като ме тресна критиката, малкият влезе в пубертета. Чудничко.
     Един и същ генетичен материал, ама материализиран в  различна кожа и пол , се държи коренно различно.Нищо,че методите са едни и същи. Та не смятам, че децата се раждат като бели листи и ние творим. Мне, раждат се с характер.
   Бобчи, сещам се за вашата група и хапането, тамън навлизах в групата тук. Майкат й и баща й ще си решат как да постъпят, аз не се бъркам, без да ме помолят. Дъщеря ми е доста осъзнат родител, за крехката си възраст, та мисля,че ще наблюдава нещата.
   Вчера синът ми праща снимка, че е попълнил бланка за проучване за бригада в щатите. Започва да се сбъдва най-големият ми кошмар. Той не е крил, а и съм почти сигурна, че ако отиде , няма да се върне.Дано не отиде.
   Някво ми е тъпо и смотано , не знам защо. Баща ми вчера ме засегна, като му го показах, той пък се засегна,че не му разбирам хумора.

# 336
  • София
Ули, Мьос се шегуваше. Аз като го гугълнах, видях само някакви отзиви за ризото и за това питах Ренко, защото тя беше проучвала доста за нейното извънземно.

# 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Изчетох всичко.
Тъжно ми стана за карамелината приятелка и за карамела. Това е единственото наистина непоправимо нещо. Всичко друго минава.

И болните дечица ми свиват сърцето. Помня как се събуждах ужасена, че не чувам хриповете на Горинич и може би е...
Пу, пу... пази Боже.

Марулич, (ако още веднъж го поправи ще те оставя да си маркуч пък) градът е Кайро, кварталът - Зейтун, което се превежда като маслина. Още един символичен щрих в появата на Девата. Не съм нито толкова вярваща, нито вярвам толкова, че да приема безрезервно появата и, но знам, че когато опре ножа до кокала си готов да повярваш във всичко.
И по някога точно вярата помага.
Само тя.

За всички, които плачат отвътре. Два дена си поплаквам на това.

# 338
  • Somewhere in the World
Карамелче, съболезновабия- мир на Душата на жената.

Офф, като ви чета за децата, толкова ми става мъчно, аз много се карах на сина ми, а то детето си беше доста добро , просто аз виждах баща му в него и .... голяма съм патка, толкова ме е яд на мен си и не мога си го простя.
Тегаво ми е, не се наспивам, но съм горда че си удържам диетата а и със спорта съм добре за тази седмица, само в края на деня не мога да напиша 3 хубави неща, които са ми се случили.
Пускам СВта, и от никъде нищо читаво....но хубавото предстои, някой ден.
Дано всичко е наред при половините на Фил и Мистето.
Марулче, а как се чувства сина ти тук в София? Разбирам те за бригадата, но ако това е мечтата му, нека иде, може и да се върне, но поне да е опитал!
Много се разфилософсвах, ма не ми се работи, в офиса става все по-тегаво с дребните души около мен, но това е.
Хубав ден да си имате.

# 339
Аз за млякото с ориз разбрах, че е шега,  ко останах с впечатление, че този уред би бил идеален за приготвянето му и се зачудих защо на фона на колслото например, при което има много рязане Simple Smile
Нали уж режел и приготвял всичко Simple Smile

# 340
  • тук и там
И аз на моите им се карам и викам понякога, но най-вече намилам и повтарям по хиляда пъти едно и също , и накрая пак не са го свършили, или са забравили.По едно време ММ ме хвана ,че  съм започнала да повтарям едно и също нещо и на него,чак навик ми е станало покрай децата..Grinning

Пия обедното кафе и трябва да я захващам.

# 341
  • София
Уж да, ама то и робот за 100-200 реже. Явно е някаква агресивна реклама. Така и не успях да намеря читави сравнения с други уреди, а обикновено има в разни потребителски организации.
Мани го, не си струва парите. Иначе бих се замислила, ако наистина прави всичко, заради спестяването на място.
Разболявам се и малко ме е шубе, заради лекарството.

# 342
Много родителски грешки сме правили с първородния от неопитност и глупави предварителни очаквания. За доста неща съжалявам. Но се осъзнахме, еволюирахме и възстановихме връзката и доверието с детето почти навреме. Вече е мъж, добър човек, с правилно поставени приоритети в главата. С останалите деца сме по-осъзнати като родители. Различни са много, въпреки еднаквия генетичен материал.

Ули, споменах тия две неща, защото са елементарни за приготвяне без скъпи уреди, но са първите посочени от любителите на термомикс като върховно лесни с уреда.

# 343
  • София
Родителството е адаптивен процес. Няма безгрешни родители, но има инатливи такива. Е те тогава вече има проблем.
Повтарянето до припадък, подвикването, понякога и по-сериозно при нужда, не ги броя за грешки.

Добри, не ти отварям клипчето. Пиши какво да търся. Нервно и ревливо ми е и на мен. Вчера едно момче припадна в автобуса сутринта, цял ден проектирах тази случка в главата си и съпреживявах от негова гледна точка, от тази на родителите му, от тази на дъщеря ми (представях си я сама в тази ситуация в чужбина).

# 344
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Родителството е адаптивен процес...

Добри, не ти отварям клипчето. Пиши какво да търся. ...

Не се ли отваря когато натиснеш линка "отвори в ю тюб"?
Това

Общи условия

Активация на акаунт