Отговори
# 345
Ех,Карамелка, съжалявам! Но хубаво прочети Ули и Дорчестър!

Да знаете,че сте ми много полезни винаги,когато коментирате родителството!
Тъкмо днес имах такива въпроси в главата си.В толкова моменти с детето се чувствам безпомощна,лоша,незаинтересована,груба и всякакви подобни. А той разбира ли,не знам,но все напук ще ми върви.Днес на няколко пъти ми прилошава от нерви.Вероятно хормоните цикъла са виновни де,но не ми харесва да е така.

Момичета,дано грижите ви са напразни,нормално е да се притеснявате за половинките си! Heart

И моя Недовършен честичко ме напряга,но напоследък усещам,че ми липсва.

# 346
  • София
Добри, благодаря! Добре ми дойде смяна на жанра, че не е за разправяне в какво съм се забила да слушам тия дни. Успях да го отворя накрая. Явно задтелефонното устройство, аз, не е на център и има нужда от ъпдейт.

# 347
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам за вас, но аз прочетох "сатанински крем" и се разсъних от раз!

# 348
Напомни ми, че това лято варих сладко от боровинки. Да си ги бях донесла в града бурканчетата поне.

Карамел, прегръщам те Heart

# 349
Много обичам сладко от боровинки 🥰! Напомня ми на детството ми!

Взех си детето от детската и го нацелувах , забравяйки, че току що си бях сложила от червилото , което не се изтрива 😂! Седнахме на вън за кафе и сладолед и вече няколко човека ме питаха какво и е на лицето 😂

# 350
  • тук и там
Аз и цялата къща воним на чесън. Гледах един китаец как спасява орхидеи с чесън, та днес цял ден това правя. Тъкмо бяха тръгнали, и като се прибрахме от БГ -почти всички изгнили.Направо са си за боклука , ама ще се пробвам все пак , и поради тази причкина  цял ден кълцам и кисна в някакви води с чесън орхидеите.За тях не знам, обаче моите ръце сигурно няма да се отмиришат пет дни..

Нищо няма за ядене, имах едни охридски кори във фризера..Извадих ги, размразих ги и видях написано на опаковата"Не замразявай". Сега не знам дали въобще ще стане нещо тази баница,дето я гласях,  ама карай..За следващият път да си знам ..

# 351
Нали скоро ви разказвах,за дивите прасета,които изядоха гроздето ни.Е,нощес са влезнали и из селото вече.Вилняли са в близката нива, унищожавайки доста царевица,и някой и друг корен домати.Добре,че дворовете ни имат огради,че иначе не ми се мисли 🤐
Скрит текст:
И още една чаша потроших.С това темпо ако продължавам,до Коледа няма да има от какво да пием вода.

# 352
Днес беше по-спокойно (пу-пу) и успях да наваксам малко с чакащата работа. Но темата е толкова неприятна, че ме натоварва психически и физически. По едно време усетих, че стискам зъби и ме боли цялата челюст Head Band

Дадох си кратка почивка, но защо ми трябваше да отварям новинарските сайтове, съвсем се напрегнах. За оправяне на вкуса си направих кисело мляко с натрошени бисквити и боров мед Animal Pig

За вечеря праз с ориз и маслини. Чак като се прибрах от пазар се усетих, че взех и чушки за пълнене - явно тези дни ще ни се дръпнат очите от толкова ориз. Повлякох и една зелка, утре ще я вмъкна с пиле между ориза, за заблуда на МУ Simple Smile

Леле, Ренко Fearful

# 353
  • София
Леле Ренко, ужас. Аз ходеха много по палатки и за гъби и боровинки и съм имала среща с глигани. Страшнички са.

# 354
Чакам маминия Златен, пътува.Готвя чушки бюрек,тел кюфтенца в Еъра и бисквитена торта. И салата с пресен карфиол,той обича. Хубаво ме подсещате за пиле със зеле, ще направя този уикенд.И за орхидеите, кой от тук им разбираше, да питам нещо.
  тази беше почти заминала,явно й нацелиха мястото.

# 355
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Питай марулич.
И аз да попитам..
Каква е тая жълта красота до саксията с орхидеята? Не знам какво е, но много ми харесва.

# 356
Чеки да видА кво жълто има .
   Аааааа, тва е една поставчица за перашка/великденско яйце/ , във формата на лале.Може и свещник да бъде.
  От тел съм,не знам как слагам скрит текст.

Мога ли да пресаждам вече?В кори, да изрежа изсъхналото?А тия корени,тръгнали навън какво ги правя?И тия стъбла,пожълтели да режа?

# 357
  • София
Марулче, каква е тази салата с пресен карфиол? Много обичам карфиол.

Рен, чак аз им се разгневих на глиганите, дето миналия път ги бях ожалила, че им гласите тенджери, гювечи и кой каквато рецепта знае.  Дожаля ми за труда на хората. Блъскали са толкова месеци, а сега за една нощ край на всичко.

# 358
Панди , пресен карфиол,късам на розички.Овкусявам с олио/зехтин,сол,копър.Разбърквам от време на време,хубаво е да престои поне една нощ.

# 359
  • София
Аааа, таз салата подобна на тая с пресни сурови тиквички. Хареса ми. Крада (по фейсбукски).
Олио, сол, копър. Слага ли се оцет или лимон?

Днес се преготвих. Обелих един тон картофи, повечето на пюре се варят, отделно една а ла борш супа тип почисти хладилника намятках. И малко свински гърди с мед и соев сос пека. За салатка - чери домати натюр.

Общи условия

Активация на акаунт