Отговори
# 195
  • София
Лав, чист протеин си е буболечката.

# 196
Мид, и аз с това се успокоявам. 😆

# 197
  • София
Честита да си, Карамелче! С много цветни фустани, радост в сърцето, блясък в очите, здраве и по -малко каторжна работа! 🍀🪻🎈🍫

Оплаквам се, 0е не мога да плащам онлайн с картата си и по този повод се занесох до банката днес. Смениха ми паролата за онлайн плащания и с бодра крачка се завърнах вкъщи, преизпълнена с желание да си платя сметката към мобилния оператор. И познайте! Пак не става. Ми писна ми! Утре пак ще трябва да се занимавам.

# 198
Освен обичайното мрън мрън, няма какво да кажа, но поне да ви проверя.

# 199
  • sf
Карамелка, да си жива и здрава! За твое здраве ще пийна една водчица. 😁

# 200
Карамелчик, честит рожден ден! Да си все така слънчева и усмихната! Наздраве!

# 201
От вчера съм в МЦ и ме боли корем- тъпо, упорито и продължително. Опитвам се да не му обръщам внимание, но трудно се случват нещата.
Предстои ни дълго и интересно пътуване, за което от две седмици вече се чудя какви дрехи да взема. Отдавна не съм била толкова нетърпелива преди път. Даже може да де каже, че се вълнувам. ❤

# 202
Жива и здрава да си, Карамелче! Честит рожден ден! Да не забравяш колко си цветна ти пожелавам! И най-вече домашните да го помнят Kissing Heart

# 203
  • София
МН излезе и си забрави телефона. Няма го час и половина и щерката започна да истерясва, да сме го търсили по познати. Не е свикнала да няма връзка по всяко време с всеки и ѝ е страшно неприятно. Ой, ти дете на лятото! А аз съм динозавър.

# 204
  • sf
Панди, аз съм към Пощенска банка, имах проблем с онлайн плащанията, когато смених телефона и не ми се беше актуализирал токена.

# 205
  • USA
Честита да си, Карамелче💗
В твоя чест си накапах една отвертка🍹. И аз  съм в Елада, но на летището. Полетът ми закъснява с 2 часа. Само дето се убих да бързам.

# 206
  • France
Ох, сори, че ще се оплаквам след толкова позитивни постове, но...
Славчо е с диария. Ох, горката аз... ох, горкото то...

# 207
  • София
Донси, благодаря за идеята, но при мен ще да е друго. С този телефон съм от месеци. Имала съм много плащания с него. Отделно опитах и от компютър да платя, но пак не става.  Банката е ДСК.

# 208
  • София
Честита да си, Карамела.

Една цветна и златна торта за цветна и златна жена.

# 209
Честит рожден ден, Карамелка!
Бъди щастлива и продължавай да ни радваш с цветните си разкази! Heart

Есента дойде.Извадих дебелите дрехи Cry

Фил, Hug
Сиси,а Беболина как е?
И моето в кюпа със сополите.

А мене ме удря есенната депресия и трябва да взимам мерки.Ще трябва да си намеря хубава книжка и време да чета.За това се сещам като за начало.

Общи условия

Активация на акаунт