Отговори
# 240
Кло, дано бързо да ти мине.

Аз довечера по изключение няма да готвя в пота. Но онзи ден правих мусака Simple Smile

# 241
Аз съм на фурна-вратни пържоли с картофи.Чакам и един чувал краставици,та салатата е ясна 😁
Може пак да имаме фалстарт с градината 🙄. Температура,че не беше имал скоро 🤐
Снощи към 7 ни върнаха по местата два от климатиците.Викам,супер,че в спалнята взе бая бахър да става.Мдаа,обаче контактите още никой не е сложил.Заръчах да си тръгва навреме от работа,да ги монтира,щот с Шефа на студено не мойм спим!

# 242
Кло, пиле със зеле правих аз снощи и се получи много вкусно!

# 243
  • France
Ако днес не ме обадят съседите на социалните, няма кога да е Tired Face

# 244
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Ако днес не ме обадят съседите на социалните, няма кога да е Tired Face
Спокойно, аз ги очаквах вчера!
Моя си е вкъщи, не ще да учи, и има зор и напрежение.

# 245
Ааа, изобщо не сте сами! И моите съседи сигурно са в бойна готовност. Чуха ни през четири преки, че Беболина не искаше да се къпе 😂

# 246
  • France
Писна ми да крещя: домашните, стаята, облечи се, облечи се, къде са ти чорапите, сприии, не видя ли, че идва кола? Всеки божи ден!!!!!

# 247
  • тук и там
Ау, Попи-голям екшън.Чак сега те прочетох, ако го беше написала по-рано -щях да се включа и да не се налага да преследвате автобуси. Та с две думи-детето гладно няма да остане,моите са си забравяли храната-от Кантината им дават обикновено обяд, стига да се случва за първи път( в смисъл-да не се забравя редовно). Вече за по-нататък,  другарчетата им си споделят  обяда и то с удоволствие, но май най-често от Кантината им дават храна на забравилите си кутията за обяд-така или иначе, винаги има по някоя порция останала.

Пилешки бутчета за тази вечер ще пека. За гарнитура се чудя..Вчера беше ориз, онзи ден -картофи..
А де-каква гарнитура  да измисля освен картофи и ориз за днес?

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 18:33 от Кайсия

# 248
Някаква салата само не става ли?Зеле,домати, краставици, много харесвам и един микс от Лидл, замразени зеленчуци с масло.В касеролка за десетина минути са готови.Или просто каквито имаш налични.Може и някакви бързи пърленки да метнеш...Ох,потекоха ми лигите 🤤

# 249
  • тук и там
Салата за мен и каката става и правя по принцип на всяка вечеря, ама мъжете искат  и друг въглехидрат.Благодаря , Ренко-имам и аз от замразените зеленчуци на Лидл.Може ли рецепта за пърленка? Не съм правила май такова. За друг път де,тази вечер пак ще метна едни картофи, като най-лесно..Confused

Щях да ви казвам че днес си поръчах два клина, единият за вървене и две блузи и от другата седмица ще започвам да вървя, когато не съм на фитнес. Често се случва да не мога да се организирам за фитнес, щото не е близо, но сутин като водя децата на спорката, мога да повървя половин час поне.
Ако потръгне,ще си купя и едно яке за дъжд и  се каня да ставам редовна.

# 250
Нямам конкретна.Замесвам някакво тесто,правя на топчета,опъвам на питка,слагам сирене,прегъвам на две,и мятам на скарата.Може и грил тиган.И задължително мазане с масло.Тесто става и със сода/бакпулвер,но тогава трябва да е с кисело мляко,не с прясно или вода.Като правя,ям само това,със салата.

# 251
Кайсия, макарони/спиралки също се връзват за гарнитура.

# 252
Да, освен картофи, ориз, паста,става и разни варива - боб, нахут, леща, грах. Зеленчуци на разни запеканки, испански омлети и суфлета. Пилаф. Прясно зеле на фурна. Кореноплодни на пюре или чипс или на хрупкави пръчици във фраера.
Супичка поиска четата, пилешка можело ли. Ми може. В голямата бака, да има и за утре.

# 253
  • Пловдив
СипАх аз преди вечеря 🤪
У нас картофи с наденички у фурната, пилешко за тийна дет тренира, не че няма да омете и туй в тавата Wink , ама да има и за у-ще, че си носи. Ся пържа чушки, че аха да омекнат, а са цяла торба на терасата...

Фил, да те Спокоя...и кат пораснат пак същитя въпроси и команди се задават Wink

# 254
  • France
Попс, и аз забравих да се изкажа. Какво стана?
При мен в началото на септември имаше друга издънка. Двете алергични деца да вземат да си разменят кутиите в хладилника. Та лъсна липсата на контрол в стола. После да видиш как директора и отговорничката тънко предяха. Че можеше да имат мъртво дете на съвестта.

Общи условия

Активация на акаунт