Отговори
# 2 760
Е как защо протестираха точно сега?
Аз не знам за какво да стискате палци, нито един избор не ме устройва Simple Smile
Мисте, дай знак като се прибере - дано не окъсяваш. Момичето на Кло също.

Тет, милото мъниче Hug

# 2 761
  • София
Тете, пак ли бе. Аман от градински вируси.
Местните избори са ми най-интересни. Хем мажоритарни, хем не съвсем. Хем кметът е важен, Хем зависим от Съвета и Областната управа, т.е, държавата. За това смятам, че в Бургас и Стара Загора е комбинация от двете. Явно успешни кметове, но с комфорт, осигурен от държавата, която години наред беше на Герберите.

# 2 762
  • Варна
Sunglasses я да питам знаещите.
Синковецът си смени адреса юни някъде.
Оказа се, че новото място не може да гласува, защото няма шест месеца, а в старото не може, защото вече не е там.
Нещо ...
А...

По повод написаното от Добриня:

Ни е с ММ ударихме на камък днес. Честно, не се бях информирала достатъчно. Отидохме да гласуваме с документ със син печат за временен адрес. Нямаше ни в списъците, то се очакваше, но се надявахме да попълним декларациите и да си гласуваме в района, където живеем от септември. Ами, не можело. После разбрах, че трябвало да има 6 месеца. Интересното ми е, че като си говорихме със служитлеката в ЕСГРАОН стана дума, че искаме да можем да си гласуваме на новото място, а тя ни взе 2-та лева без да спомене, че тая хартийка за адреса не е достатъчна.

# 2 763
  • Somewhere in the World
Благодаря за хубавите мисли и пожелания, общество любимо HeartHug
Кайсииче , браво, майсторица си!
И Янчето няма грешка.
Донси, bon voyage! Да събереш хубави емоции, момиче Flowers Four Leaf Clover
Тили, толкова е труден тоз период, дано ви е дадено повече време заедно Hug
Много ми е мъчно като чета за болни дечица- бързо да се възстановят душичките Flowers Four Leaf Clover
Умишлено не чета за изборните резултати, но не проумявам как може да има толкова ниска избирателна активност? Нима всички са доволни?Иначе трябваше активността да е над 50% в страната…
Айде да мълча, че толкова съм набрала… няма да съм никак прилична в думите си!

# 2 764
И при нас е тъмно.И ние гласуваме за кмет, май ще му е 6ти мандат.
  Тете, да оздравява детето.
  Аз вече съм в хоризонтал.
До утре!

# 2 765
Марулетка, тъкмо показват вашия стар нов кмет - влизал в седми мандат. Ухилен като зелка, доволен и щастлив, победител на първи тур Simple Smile

# 2 766
  • France
Въх, и двата ми коментара за изборите са кенсълирани. Ок, ок, схванах. Няма повече. Hands V

Къщата и сърцето ми са пълни. Хайде да е все така.

# 2 767
Въх, и двата ми коментара за изборите са кенсълирани. Ок, ок, схванах. Няма повече. Hands V

Къщата и сърцето ми са пълни. Хайде да е все така.
Пука ти Фил Heart
Как е Монсти? Сигурно е насъбрал цял куп впечатления.

# 2 768
  • France
Ама хич CloseJoy

Явно е много впечатлен. Сумати време си драска в дневника. Виж, да го накараш да пише домашни е кауза пердута.

# 2 769
Да,7ми мандат е нашият.Повечето хора го харесват, ние също.Лошото е,че вече толкова години не се намери качествен опонент.

# 2 770
  • София
Добро утро, гласували и не дотам успели да гласуват! За повечето - другата седмица пак. Тъмно е, студено е, а на каторген трябва да се ходи! Пред дилема съм да се правя ли на хубава с новата пола днес или да си скачам в дънките? Подсмърчам, подкашлям, пия си противоалергичното и нищо. Аман!

# 2 771
Добро утро!
Ако не съм закъсняла - скачай в новата пола!
Аз "нашоквах канчета" до сега, изпих си кафето и пак лягам до алармата в 8. Пък дали ще заспя...

Хубав ден на всички!

# 2 772
Добро!
Ставам, ще ходя на лекар заради крака.
Спокоен ден и седмица!

# 2 773
Тете, видях! Много добре казано!

Трябва да заведа детето на детска градина, а ми се свива сърцето !

# 2 774
Кукуригу! Ставайте, новата седмица започна!

Хубав понеделник да имате!

Общи условия

Активация на акаунт