Отговори
# 2 790
Добър ден, вещички.
Честит имен ден на Зори! Здрава и борбена да порасне, за радост на мама и тате.
Честити рождени дни на патерички на Прити и половинката на Тетка! Здраве и спокойствие им желая.
Работната седмица започна и ви пожелавам да е ползотворна и лека!

# 2 791
  • France
Вече ни липсва, а когато е покрай мен, ми къса нервите...
Какво е това чудо?
Типично Joy

Много сладко детенце расте малката Зори Heart Eyes да ти е жива и здрава!

# 2 792
  • София
Много е хубаво това рошавото, Бобч! Да е жива и здрава малката Зорничка и да грее в тъмнината, докато я стопява всеки ден, за радост на околните, като името си!

# 2 793
Здрава и щастлива да е Зори, най-светлата звездичка в света на мама и татко 🥰❤😘

Мина по-добре , от колкото очаквах! Беболина беше спокойна! Директорката сама ме извика и помоли да говорим на четири очи! Прояви разбиране, каза че имам право и обеща, че ще говори с учителката! Успокоих се, май! 🤗

# 2 794
  • София
Сисун, всичко ще е наред. Тя е оправна девойка.

# 2 795
  • тук и там
Добро утро! Друго си е да станеш в 8 наспан вече.
Да е жива и здрава сладката и хубава Зори!

Марул, какво ти е на крака?Дано мине бързо.  И аз се оплаквам от стави.Болят ме краката и мен-глезените и стъпалата, и по-лошото е че е хронично,и няма минаване.
Трябва да отслабвам, щото така  натоварвам ставите допълнително, а пък не мога..Confused
 И ние сме с еднакви чорапи,заради чорапеното чудовище, и пак ги яде..Grinning
На двора сме завъдили...гъби.

Хубава седмица на всички!

# 2 796
  • Пловдив
Бобч, честита малка рошличка Heart Eyes Да ви радва! И да уважите почерпката, ей! Simple Smile

Иска ми се да седя сред листата и да гледам в точка.

Мойто муж из вилаета на 13счето, командирован...Одеве вика тъкмо разпъваме хавлиите Stuck Out Tongue Winking Eye  т.е пристигнали, ма нямали плажно мАсло, та щяли от Лукойл да искат Joy

# 2 797
  • София
Мисте, и аз като теб. Мечтая си за местенце сред природата, на което да разпищоля мислите си, за да се проветрят и подредят. Усещам, че не съм това, което бях и реакциите ми не са моите. Всичко идва от там, че слагам окови на някои неизречени мисли. Потискам ги в себе си и те избиват по неподходящ начин.

# 2 798
Преди малко се излюпих. То денят заминал. Rolling Eyes Ама който гледа сериали до 2 часа1 е така.
Честито да е рошавото Зори. Да свети около всички ви и да ви вкарва в правия път. Grinning
Марулетка, дано не е нищо сериозно с крака. Но най- вероятно ще трябва да го пазиш или някаква терапия да започнеш. Пиши после какво са ти казали.
Относно болките в стъпала аз отново ще си издудням моето, базирано на минимум 5- годишен болезнен опит- читав ортопед и индивидуални стелки. Това с кг е сериозна пожелателна екстра, но другото е задължително.

Иска ми се да седя сред листата и да гледам в точка.
И аз, и даже зная за такова място. Ще е едно от първите неща, които ще направя като си се прибера. Heart

Аз и детето, особено аз,  сме луди на тема чорапи. Купуваме в различни разцветки и десени, комбинираме с дрехите да си подхождат.

Винаги и задължително! Пожелателно и лакът на ръцете също. Grinning

# 2 799
  • Somewhere in the World
Добър ден, вещички.
Честита да е Зори - здрава, щастлива, витална, все така да се усмихва и да грее в живота Heart
Сис, дано всичк ое наред с Беболина и да няма инциденти.Пиши после как е минал деня и там.
Марулка, какво каза доктора? Как е положението с твоя крак?
Ох, олекна ми - мислех си, че съм сама аз в тая лудост да купувам много чорапи и да съчетавам с тоалет и маникюр.
Отписах предните хора от листата дори и на познати, опитах се вчера да поподредя в себе си и да нахвърлям задачки за следващата си една година.Реших твърдо да си подновя сесиите с психоложката, трябва да се справя със чувството на тъга и вина относно състоянието на мама и гневът към брат ми, е и други неща разбира се, колкото и да съм съвършенна.Stuck Out Tongue Winking Eye
Тялом съм в офисът зарита със 1001 задачки, а душата ми е на Крит...айде бай и да ви е спорен деня.

# 2 800
Честита да е Звери, усмихната и щастлива.

Ако имате празнуващи близки и те да са честити!

# 2 801
  • София
Прити, а как е майка ти?

# 2 802
Ооо, сладко , рошаво Зори!Да е честита и да е късметлийка!
   Сис, ще мине спокойно днешния ден!
Прити, относно роднините те разбирам много добре.
   Аз съм с гонартроза, но така да ме боли от няколко дни,че направо ми прималява.Даде ми мазила,обезболяващо,направление за ортопед.Виско кръвно, следим захар,пия глюкофаж.
   Аз вече имам снимка от ортопед,който ми е познат и само ме юрка да ми слага инжекции и да ми сменя става.Ама аз не ща. В петък съм на друг, шеф на отделение в Доверие, Джимша Джеймс Да видим той кво ще каже.
   Вчера цял ден лежах, не мога да стъпя.Не трябва да вдигам тежко и килата да паднат .
    Синът ме смени в магазина,още малко почивка,после ще иде да помогне на баща си.

# 2 803
Марул, и майка е с гонартроза. Боли я, слага инжекции някакви скъпи бяха помня, пие едни добавки и сега бива

# 2 804
  • Somewhere in the World
Панде, благодаря, че питаш - то няма как да е добре, боря се поне да задържим състоянието в което е, има проблясъци и е наясно какво се случва и това ме убива, но няма как, това е най-доброто за нея.

Общи условия

Активация на акаунт