Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 317
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 1 050
Един глупав въпрос имам, пак за Ариел - имах 28 точки след днешната покупка. Използвах 20 за седмични награди и ми останаха 8. Сега,мога али да купя  продукти за под 15 лв в един касов бон или не?

# 1 051
  • ПЛЕВЕН
Аз да се оплача , не ми одобриха бележка от Кауфланд за Жилет , не знайно ,защо била не четлива.Вече няма и да купувам тяхни продукти.

# 1 052
  • София
Здравейте,

Някой да има излишен код за Емаг.?

# 1 053
Играта в Кауфланд не е на Жилет мисля...

# 1 054
Играта в Кауфланд не е на Жилет мисля...

Една от игрите, с покупка от Кауфланд, е тази с продукти на Жилет https://pgonlinepromos.bg/GilletteCharcoalKaufland/terms-and-conditions

# 1 055
  • София
Аз да се оплача , не ми одобриха бележка от Кауфланд за Жилет , не знайно ,защо била не четлива.Вече няма и да купувам тяхни продукти.
Снимайте я отново, намалете размера и пак я регистрирайте.
На Нивея и Кауфланд незнайно защо една бележка чак от 10 път я прие,
изписваше невалиден профил.
Сега се сетих на Фанта лилавата от тези сивите капачки само една жена писа, че спечелила слушалки,
някой друг има ли награда телефони, колонки, слушалки?

# 1 056
Моля за помощ. Кажете ми за Ариел. Минималната сума на касов бон 15 лв ли е или мога да си допълня точките с по-малко?

# 1 057
Моля за помощ. Кажете ми за Ариел. Минималната сума на касов бон 15 лв ли е или мога да си допълня точките с по-малко?

Според мен няма изискване за минимална сума, те се натрупват.

# 1 058

Имате ли приложение на Кауфланд? Качете снимката на касовата бележка от там.

# 1 059
Kinder delice участва ли за играта?

# 1 060
  • София

За Ариел няма минимална сума с натрупване е
1 лев=1 точка
10 точки -седмична награда -15 броя Ариел за 1 година
30 точки-перални -изтеглени след края на играта

# 1 061
В Жилет и на мен ми пратиха имейл,че е нечетлива.Много зле организирана игра.

# 1 062
Здравейте, имаше в приложението на Кауфланд игра с купони за билети за кино на Пес Патрул? Аз се вкючих, но май не съм сред печелившите? Има ли някой да е спечелил?

# 1 063
  • София, Дружба 2
Здравейте, имаше в приложението на Кауфланд игра с купони за билети за кино на Пес Патрул? Аз се вкючих, но май не съм сред печелившите? Има ли някой да е спечелил?
Аз също сигурно не съм сред печелившите, защото нямам мейл и никой не ми се е обаждал.  Същото беше и с топката на Стоичков и Кауфланд. Sad

# 1 064
  • Б
За играта на Нивеа в Кауфланд задължително ли трябва да се вземе продукт за мъже?

Общи условия

Активация на акаунт