Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 048
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
За играта на Нивеа в Кауфланд задължително ли трябва да се вземе продукт за мъже?
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/project
Ето как да участваш в тази томбола:

Купи които и да е продукти NIVEA и/или NIVEA MEN от магазини Кауфланд на обща минимална стойност 15 лв.

Всички продукти с марка Нивеа, Аз си купих балсами, шампоан и део-ролон,
ако ви излезе невалиден профил пробвайте докато успеете.

# 1 066
Какво стана с тази игра? Има ли печеливши обявени някъде?
https://www.savexpromo.bg/

# 1 067
Какво стана с тази игра? Има ли печеливши обявени някъде?
https://www.savexpromo.bg/

Да, печелившите са обявени на страницата, която сте пуснала като линк.

# 1 068
Благодаря! Смених браузъра и ги отвори.

# 1 069
  • Лясковец
Моя позната е отишла на преставяне на продукти в моя град,звъняха ми  на мен няколко пъти да ме агитират,местата огранични,ама успях да им се изплъзна,та мойта позната си купила овлажнител за въздух за 3400и ще го изплаща няколко години,вика ми-ама да знаеш колко работи ми подариха още и ме вика в тях да ми ги покажела.Явно все още има хора които се лъжат на такива глупости.

# 1 070
  • Бургас
Тая е луда!😂
3400🤔!?

# 1 071
  • Сф
О, тези със " специалните уреди " и подобни се възползват от уязвими хора и ги товарят яко с плащания. Дори ги карат да препоръчват техни близки, та нищо чудно и на теб да звъннат. Била съм на такова представяне в един санаториум, където хората са съвсем без възможности така да се каже и " запалиха " поне 3 ма с възглавници и одеала или подобно за поне 2 бона. Тия неща са почти измама , не знам защо се допуска подобни "фирми" да гастролират с години. Знам че е доброволно и законно и че хората си купуват частичка щастие и отношение , обаче не го намирам за редно изобщо. Като че ли, в Бг измамниците са в повече 🤕

# 1 072
На мен ми звъняха тези - нещо за есенен фестивал ми приказваха, блокирах номера.

Не е невинно - познавам жена, която каза, че са й казали, че печели нещо (май за нещо от типа на мултикукър ставаше дума) и са я накарали да подписва много документи и накрая се оказало, че дължи 5000 лева. Жената е възрастна и изобщо не беше разбрала, че е купила нещо - те са я убедили, че печели (ставало е дума, че печели отстъпка, но там няколко души се втурват да я прегръщат, да й честитят пред всички и да говорят един през друг, при което жертвата или се притеснява и не разбира какво се случва, или изпада в еуфория). Те впоследствие използват документите (които са изрядни), за да си събират парите както се събират от длъжници.

# 1 073
  • софия
Здравейте, искам да потам дали се свързаха с някой от спечелилите от играта на нестле и петрол.

# 1 074
Ето затова трябва постоянно да се разговаря с възрастните хора и да им се напомня, че няма как да те накарат да подпишеш документи, ако сам не го пожелаеш. Дори при най-малкото подозрение, че искат да те манипулират, просто не подписваш. Но за съжаление голяма част от старите хора живеят сами, роднините им не се обаждат и не ги посещават. Едва ли не се хващат като удавник за сламка, когато някой им обърне внимание и иска да говори с тях. И аз съм била на подобно представяне и си признавам, че организаторите са много добри оратори. Обещават ти здраве и лекуване на какви ли не болежки, а после подписвай документи за кредит, дори предлагат да го плащаш с приятел, но на документите името е само твоето. И когато на приятелят му омръзне да плаща, цялата тежест е само за теб.
Голяма част от българите все още нямат нужните познанията за това какво е кредит и какви са им задълженията по него. НЕ четат договора, а бързат да се разпишат. Докато това не се промени, такива ще са последствията.

На мен ми звъняха тези - нещо за есенен фестивал ми приказваха, блокирах номера.

Не е невинно - познавам жена, която каза, че са й казали, че печели нещо (май за нещо от типа на мултикукър ставаше дума) и са я накарали да подписва много документи и накрая се оказало, че дължи 5000 лева. Жената е възрастна и изобщо не беше разбрала, че е купила нещо - те са я убедили, че печели (ставало е дума, че печели отстъпка, но там няколко души се втурват да я прегръщат, да й честитят пред всички и да говорят един през друг, при което жертвата или се притеснява и не разбира какво се случва, или изпада в еуфория). Те впоследствие използват документите (които са изрядни), за да си събират парите както се събират от длъжници.

# 1 075
Ариел кога теглят и как уведомяват печелившите? Някак много силно се надявам ..

И отново, за да не е спам, току-що си спечелих от ИГ пране на диван, от което имаме огромна нужда. ☺️

# 1 076

Bruschette Maretti - Играта се провежда в избрани Търговски обекти в страната - https://www.marettibakery.com/page/promo-bg-2023 😍

Купи 2 пакета Bruschette Maretti 70г. или 1 пакет Bruschette Maretti 140г. , изтегли скреч карта от касата и виж дали печелиш:
💥 1 от 2000бр. Чанти за пазар "Bruschette Maretti"
💥 1 от 4000бр. Кокосови купи "Bruschette Maretti"
💥 1 от 15000бр. Пакет Bruschette Maretti 70г.

Играта продължава до 30-ти ноември или до изчерпване на количествата награди 🤩

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 12:37 от Станимир Иванов 641942

# 1 077
  • София
Честито и аз съм с пране на диван!
Ариел кога теглят и как уведомяват печелившите? Някак много силно се надявам ..

И отново, за да не е спам, току-що си спечелих от ИГ пране на диван, от което имаме огромна нужда. ☺️

# 1 078

Нови игри във Фантастико, още не са започнали.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 13:57 от Цвети С

# 1 079
Тези с прането, как ви изтеглиха, как разбрахте?
От една седмица се втурнаха в дебрите на ИГ отново и този път сериозно, че нямах никакво желание, откакто ми хакнаха преди време профила.

Общи условия

Активация на акаунт