Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 378
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 225
  • Сливен
Каменица също са качили.

# 226
Аз сега се сетих, че съм забравила да си регистрирам бележката на Чисто 😂😂😂 Дано се похвалят хора от темата!

# 227
Каменица също са качили.
Аз не виждам нови номера. За хладилника трябваше последната седмица да са 4 бр., но при мен си стоят само 8 от предната седмица.

# 228
  • Сливен
Явно нещо съм в грешка или пък не. Защото преди това,не ми са се показвали каквито и да е печеливши.

# 229
Някой има ли приета бележка за Киндер от Лидъл?
.                            Моето участие в Киндер от Била е отхвърлено,а се чете отлично всичко.Нещо гнило има в тази игра ..,..

# 230
  • София
Скрит текст:
Някой има ли приета бележка за Киндер от Лидъл?
.                            Моето участие в Киндер от Била е отхвърлено,а се чете отлично всичко.Нещо гнило има в тази игра ..,..

Скрит текст:

От Лидл взех тези 2 шоколада и ми одобриха бележката

# 231
Моята бележка от Киндер в Кауфланд я приеха, взех от 300 г.Вчера,след като се коментираше точно Кауфланд,помислих,че съм с грешната партида,но днес получих одобрение.

# 232
Браво на Чупа Чупс, качих бележки към 5, вече са одобрени и цъкнах на чаветата по едно метално чудо 😂 Утре сме пак за близалки, че искали худита 🙊😂
Да похваля и да благодаря и на Морени - спечелили сме слушалки, но понеже обявяването е било като едното дете беше болно съм пропуснала някъде смс-а и днес ми звъннаха, само аз не съм била потвърдила - БЛАГОДАРЯ 💚♥️💚
Сега и на Киндер качих бележка от Фантастико, на български пише, ще ви кажа като имам резултати 😉

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 23:15 от ֍_Boby_֎

# 233
А разбра ли се защо не ги одобряват?
Не трябва да пише на български “киндер” ли?

# 234
Да дам инфо за Киндер.След като вчера ми отхвърлиха бележката от Кауфланд на 150г. шоколад им писах.Да публикуват списък с участващи обекти.Щом от една от най-големите вериги не признават бележката.Върнаха ми отговор,че имало “техническа грешка” и щяли ръчно да ми я добавят в профила.Даже било вече направено и да си проверя.Влизам си в профила и гледам още не е одобрена.Пак им пиша и отговора беше, трябва технологично време до утре.🤣Как мразя да се занимавам с такива работи.Просто поредната година с невероятно тъпите им изисквания.Те не могат да предвидят как всеки магазин ще си вкара името на шоколада в системата и ощетени има много.
В Чисто има номер като на мъжа ми.С една бележка бях на негово име по спомен.Не се радвам,защото и в други игри съм го виждала номера,а не е печелил.

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 22:32 от Alize!

# 235
Да дам инфо за Киндер.След като вчера ми отхвърлиха бележката от Кауфланд на 150г. шоколад им писах.Да публикуват списък с участващи обекти.Щом от една от най-големите вериги не признават бележката.Върнаха ми отговор,че имало “техническа грешка” и щяли ръчно да ми я добавят в профила.Даже било вече направено и да си проверя.Влизам си в профила и гледам още не е одобрена.Пак им пиша и отговора беше, трябва технологично време до утре.🤣Как мразя да се занимавам с такива работи.Просто поредната година с невероятно тъпите им изисквания.Те не могат да предвидят как всеки магазин ще си вкара името на шоколада в системата и ощетени има много.
В Чисто има номер като на мъжа ми.С една бележка бях на негово име по спомен.Не се радвам,защото и в други игри съм го виждала номера,а не е печелил.
Този отговор ми прилича много на отговор на Heineken. Преди имаха такава игра където бележките не ги проверяваха ръчно,  ами автоматично се проверяваха от системата. Ако не се беше снимала бележката както трябва , не се вижда QR кода директно не се признава. Аз останах с впечатлението , че ще ги проверяват ръчно. Дано наистина почнат така и не се надяват на автоматичната система, защото винаги може да има грешки и да не признават бележки

# 236
Според мен наистина ги проверява човек.Но чете от бележката само името на продукта.Като е видял Киндер микс шоколад и си е казал:Те в Кауфланд продават всякакви миксове на Киндер.Тази не е купила шоколад.
Миналата година пак на Киндер.От един и същи магазин,един и същ продукт на две отделни бележки.Едната беше отхвърлена,другата одобрена.Не можеш да схванеш логика. Да не говорим,че ми се е случвало да регистрирам бележка за 2 лв.Те ми добавят 12 лв в профила.Това е човешка грешка на 100% Иначе никога не съм печелила от тях 😂

# 237
  • Sofia
Голяма скука от към игри в последно време.

# 238
1000MB към Yettel валидни за 3 дни в БГ и ЕС от седмичната томбола.

Първия изпратил ЛС с тел.номер ще получи наградата.

Подарени на Rosita263

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 12:31 от slavim

# 239
  • Бургас
Милка не ме обича 😢😔

Общи условия

Активация на акаунт