Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 388
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 240
Милка не ме обича 😢😔
  И при мен е така Disappointed Relieved

# 241
Ще помоля за МБ на Йетел, ако са му излишни на някой. 🍀

# 242
  • у нас
Явно трябва някакво чудо да се стане, за да спечеля от Милка. Предпочитам играта да не беше с моментни награди.

# 243
Добро утро, момичета! Има като моя номер в Чисто. 😊😊😊Сега ще очаквам обаждане или съобщение по вайбър да видим. Има някой на който да са му звъннали вече?

# 244
Чупа според вас ще занулят ли точките за 1.11? Опитвам се да спечеля куфар на мама от някъде, но тъкмо ми бяха одобрили бележката и взеха последния Cry Емека също не ми го дава в никоя от игрите…
Пазя си точките на Чупа за 1.11, защото четох условията и никъде не видях да е споменато, че за втория период зануляват вторите, но за пръв път се включвам в игра от такъв тип и не съм сигурна.

# 245
Оххх и яз искам пуфа от чупа чупс, но дали ще се вредя незнам....
Ще се включа и в Киндер.
Иначе пристигня колонката от Хелл, много е готина.

# 246
  • София
Чупа според вас ще занулят ли точките за 1.11? Опитвам се да спечеля куфар на мама от някъде, но тъкмо ми бяха одобрили бележката и взеха последния Cry Емека също не ми го дава в никоя от игрите…
Пазя си точките на Чупа за 1.11, защото четох условията и никъде не видях да е споменато, че за втория период зануляват вторите, но за пръв път се включвам в игра от такъв тип и не съм сигурна.
Върху наградата пише, че нови куфари ще бъдат заредени на 1 ноември, не би трябвало да занулят точките. Харесаха ми някои награди, но 40-50 близалки😂 какво да ги правя?

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 09:51 от yovanka

# 247
  • При децата ми
Добро утро и късметлийски месец на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Денят започва добре!
Преди малко са доставили шезлонга от "Пепси".
В играта на "Милка" и аз съм без късмет, засега. Онзи ден казах на колежка с която сме близки за играта и тя вечерта ми звъни - спечелила продуктов пакет! Много се зарадвах! Simple SmileHeart
Чакам чашата от "Хел" и моята близка виното от "Seewines".

Кока-Кола имаха ли теглене тази седмица?

# 248
  • В страната на бурите
Кои над 300 магазини участват в играта на Purina (ProPlan)? В условията пише Зоо магазини, но някой виждал ли е списък, аз не откривам?

# 249
Кои над 300 магазини участват в играта на Purina (ProPlan)? В условията пише Зоо магазини, но някой виждал ли е списък, аз не откривам?
Аз съм минала през 3-4 Зоомагазина и всичките имат плакат на играта.Списък с обекти не съм търсила.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 10:35 от Alize!

# 250
  • Пловдив
Преди малко Спиди донесе стека Пепси на мама.

# 251
Unilever изпращат имейли. Майка ми печели продуктов комплект.

# 252
Написали са Зоо магазини отделно, вместо слято Зоомагазини, а не 300

# 253
И аз съм с пакет от Unilever

# 254
  • ПЛЕВЕН
Здравейте, някой има ли представа кърпите на Чипа чупс , дали са хубави ?

Общи условия

Активация на акаунт