Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 440
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 255
Няма ни в Чисто, много се надявах на тази прахосмукачка, че с Дребо всеки ден чистя и да ми е по-лесно, но уви. От Милка не се и надявам, ама цъкам за всеки случай. Чупата са им хубави наградите, но толкова много близалки няма какво да правим и няма да се включа. Късметлийски месец

# 256
И аз получих стека от Пепси. И също ми звъннаха от фирмата, която обслужва J&B, все пак съм аз - печеля слушалки, много се радвам Simple Smile Другите, които писахте в темата, ако още не са ви звъннали, очаквайте обаждане. Купих от квартален магазин Киндер шоколад, пише си го, да видим дали ще одобрят бележката. Успешен ден!

# 257
  • Елхово
И аз съм с продуктов пакет Blush

# 258
Аз пък само цъкам в Каменица, но нищо. Тези да не се направят на ударени и да не обявят последно теглене? Досега винаги навреме обявяваха, та единия път още в неделя бяха качили печеливши, а сега цяла седмица почти нагласят наградите...

# 259
Имам имейл от GFK панел.
Yougov ще ги купуват. Да очаквам нов имейл с информация относно нови възможности - като сканирането на бележки и анкетите ще останат в сила.

Последна редакция: пт, 06 окт 2023, 12:50 от marinadp

# 260
  • София, Дружба 2
КК и Билла за играта на Швепс са качили последните печеливши..... И там ме няма. Simple Smile

# 261
В приложението на Yettel падат ли се кодове за отстъпка за телефони на Samsung? Досега съм срещала само за Huawei. Ако някой има код за Samsung бих го помолила да ми услужи, че явно няма да ми се падне нов телефон и ще трябва да си го купя.
Няма ме в Чисто, в Митро, в Помбер, надявам се на прахосмукачка от Доместос или от храната за кучета. Чакам да публикуват в ИГ печелившите от Орал Б, много се забавиха този път, обикновено до 2 седмици публикуват, все повече взеха да се бавят.

# 262
  • София
Днес петък Кока-кола Апп щастливия час от 17 до 18 часа

Hippo LEGO уикенд в ХИПОЛЕНД
30% отстъпка на 2 или повече артикула LEGO

# 263
  • Пловдив
В приложението на Yettel падат ли се кодове за отстъпка за телефони на Samsung? Досега съм срещала само за Huawei. Ако някой има код за Samsung бих го помолила да ми услужи, че явно няма да ми се падне нов телефон и ще трябва да си го купя.
Тръгнах да ти го пращам и видях, е е бил с валидност до 30.09 Rolling Eyes Ей сега като се прибере домочадието, ще ги питам дали случайно някой не е уцелил днес

# 264
И аз днес получих стекчето

Участвам в Milka всеки ден, но без успех до сега.
Включих се в Емека, но и там нямаше моментна награда.

# 265
  • Под Слънцето
Мм много сладки тез купички на феликс. Чак ми се прищя да съм коте. Обаче ми писна да навигирам куриери. То не е само да въртиш геврека . Трябва да знаеш и къде отиваш. Счупен бус на Транспрес. Онзи разправя "Ей сега се спускам към тебе". Питам го къде е и му казвам, че съм точно на другия край на квартала, да излезе на главната, да мине еди си какво и  кога къде да завие . После отнесе още 20 минути да се мотка. Накрая не щя и бележката.

# 266
Coca-Cola App - Friday - 17:00 - 18:00ч. 🎁🥤

# 267
  • Пловдив
Ох, пак го забравих тоз фрайдей. Поне не ме е яд - наградите не са ми в кръвта

# 268
Ох аз като за пръв път не го изпуснах. Обикновено се сещам към 6 и 30 😂 .

Много “интересно” изглежда “дъската за рязане” 😂

# 269
Тези дъски не свършиха ли, всеки петък ги изкарват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт