Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 385
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 960
# 961
Никой още няма мейл.
Ех, така исках кабела! Ако някой има повече, да разменим, ще дам от другите боклучки😃

# 962
  • Сф
Благодаря Ви. Тоест какво трябва да им отговоря на имейла, адрес и телефон, за да знаят къде да ми я изпратят ли ? Гледам, че тук не са посочили, че трябва да им напиша данни като обратна връзка.
Честито!
Аз имам същият мейл за ски картата . В него има прикачен файл
 Отворете го и ще видите декларацията за попълване. Тя съдържа три имена за попълване и ЕГН, защото наградите са над 100 лв и има данък който е за кола кола. Трябва и да се подпише декларацията. Затова ,аз я принтирах и
попълних. Разписах и снимах и им я пратих обратно на мейла ( биспоук са кк)
Ако не я попълните губите наградата. Това разбрах аз. Писмото ми е от вчера също.
Също говорих и с нац телефон и ме увериха че всичко е точно. Нямам още обратен мейл как точно ще си получа ски картата . Чакам Все пак Банско ски не работят още . Но им пратих на кока кола попълнената декларация. Това е .

# 963
С чифт чорапи+ пазарска чанта с готварска престилка съм от КК, а повечето ми билети бяха за куфар и хладилник Joy
Имейли изпращат до 24 ч. след публикуването на печелившите.

# 964
Помня ,че имаше още една мама с малък бебешок pufiesclub.com само с рег и дават памперси по ваш избор

# 965
Не намерих нищо на пуфис освен една игра,която е приключила.

# 966
pufiesclub.com От вчера им е активен сайта,опитайте да се регистрирате Simple Smile

# 967
Да,намерих я !Благодаря,поне памперсите да ме огреят☺️

# 968
  • Дупница
Купуваш 50 билета за хладилник ,а получаваш имейл: Честито! Печелиш чорапи!

# 969
Аз днес си броих билетите. 69 билета за ваучер за озон, ама и чорапи нямам даже 😅. Всичко е до късмет. Аз ги бойкотирам сега с тези раници. Не може сума ти и време да раздават раници една на 100/150, а сега 1 на 350.

# 970
  • Под Слънцето
Новото момче на Спиди за махалата донесе картичката на Маги. Много яко брандирана в жълто- все едно кутия с кубчета бульони. Хе хе.

# 971
  • София
Вчера имах имейл от КК за шапка и шал. Сега съм в очакване на друг  за Озон, разпознах се 🍀

# 972
Само аз ли имам проблем със сайта на Pufies?
Един час чаках за мейл за потвърждение, сега не мога да въведа парола да завърша... Вече ме изнервят.

# 973
Аз следя от вчера публикациите за клуба, първо в инста имаше 3 сайта не работеше искаше парола и потребителско име. Свалиха публикациите, часове слвд това нови, уж пуснаха сайта аз през браузъра на Гугъл не можах да се регистрирам, успях през Сафари. Според мен те имат някакъв проблем, опитайте друг браузър. Иначе се разбиват разни инфлуенсъри да го рекламират, а той е празен, нищо ама нищичко няма в него.

Само аз ли имам проблем със сайта на Pufies?
Един час чаках за мейл за потвърждение, сега не мога да въведа парола да завърша... Вече ме изнервят.

# 974
Звъннаха ми от този номер +359879005774 за получаване на награда от анкетата за туристически пътувания и ме канят в хотел Бриз2 Варна лично със съпруга ми, струва ми се измама

Общи условия

Активация на акаунт