Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 409
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 945
Shu34 аз на твое място няма да се кефя за телефона,а че от толкова много коментари точно мен са ме изтеглили.Уникален късмет, браво!Не е била за тебе екскурзията,но телефона го закова.Стискали сме палци за него да знаеш 😜
Хора, на наградите ви от Милка не знам да се радвам ли или да се притеснявам.Диабета е сериозно нещо,а Милка да няма акции в някоя фармацевтична компания.😄😄😄

Аз онзи ден си стисках палци за микроблейдинг 😀😀😀😀😀 За екскурзията не съм се надявала. Ама телефона много го исках... ❤️

# 946
# 947

И моите шоколади дойдоха, за втори път печеля от Милка (първият път карта 300лв) и съм доволна. Не обичам шоколад и семейството остана доволно какво има за тях.
Напоследък рядко пиша, разредих и игрите и пак си печеля по нещо.

# 948
Вкъщи имаме 5 телефона. 25 дни × 5 номера и нито една награда от Милка. Разочарована съм.

# 949
Здравейте, за първи път пиша в групата, но ви следя с интерес. Вчера получих следния имейл от кола кола. Дали е измама. Пише, че има прикачен файл- декларация на която да попълня данните за наградата, но аз не намирам такъв файл. Писах им, но не ми отговориха. Ако просто им отговоря на имейла и си дам данните дали също е ок. Вие сте доста по запознати с това.

# 950
Декларацията се намира в пратката. Когато получите пратката, има лист, който обратно се връща по куриера, т.нар. обратна разписка.

# 951
  • Тук и там
Редовен е имейла, не се притеснявайте.

# 952
Благодаря Ви. Тоест какво трябва да им отговоря на имейла, адрес и телефон, за да знаят къде да ми я изпратят ли ? Гледам, че тук не са посочили, че трябва да им напиша данни като обратна връзка.

# 953
Благодаря Ви. Тоест какво трябва да им отговоря на имейла, адрес и телефон, за да знаят къде да ми я изпратят ли ? Гледам, че тук не са посочили, че трябва да им напиша данни като обратна връзка.
За да ви е по-спокойно и да ви се изяснят нещата може да се обадите по телефона на кол центъра
ПОТРЕБИТЕЛСКА ТЕЛЕФОННА ЛИНИЯ
Информация и обратна връзка за нашите продукти и активации
0800 12345 (безплатна линия)
https://bg.coca-colahellenic.com/bg/contact-us

# 954
Как искам пууууф  : ))))))

п.с: не съм участвала в игра с покупка скоро Grinning

# 955
Суичъра от Девин дойде Hug

# 956
КК качиха печелившите.

# 957
  • София, Дружба 2
Има ме в КК с отварачка и кабел за зареждане, код и мейл са като моите, но мейл нямам. Нормално ли е това, че за пръв път печеля от игрите в приложението?

# 958
Честито,изчакай до утре и ако не получиш мейл им пиши

# 959
  • София, Дружба 2
Благодаря! Simple Smile На какъв мейл да им пиша?

Общи условия

Активация на акаунт