Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 357
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 975
Да, презентация е и ви карат да си купите някакви продукти. Прахосмукачки, някакви други глупости..

# 976
  • София
Звъннаха ми от този номер +359879005774 за получаване на награда от анкетата за туристически пътувания и ме канят в хотел Бриз2 Варна лично със съпруга ми, струва ми се измама
Приличат на ония, дето те омайват и натискат да си купиш почивка на Тенерифе. Непрекъснато си сменят имената и продължават да действат. Има тема за тях в "Почивки в чужбина"

# 977
Звъннаха ми от този номер +359879005774 за получаване на награда от анкетата за туристически пътувания и ме канят в хотел Бриз2 Варна лично със съпруга ми, струва ми се измама
Приличат на ония, дето те омайват и натискат да си купиш почивка на Тенерифе. Непрекъснато си сменят имената и продължават да действат. Има тема за тях в "Почивки в чужбина"

Да, на Минчо прилича Laughing

Справка тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=891972.195

В интерес на истината, аз някога се зачетох в тази тема и сама си направих Тенерифето.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 21:12 от evhen

# 978
Сагата с Пантен и Лили приключи, комплекта ми вече е тук ♥️

Чакам сега чупата да разпратят, накупили сме и близалки за куфар, ако се свършат ще го мисля за какво да са 😂😉

# 979
Белвита имат ли актуална игра ?

# 980
Чупа чупс много се забавиха със пращането  на наградите си и аз чакам от там две награди.

# 981
  • Велико Търново
И моят днес дойде. Simple Smile

Чакам сега чупата да разпратят, накупили сме и близалки за куфар, ако се свършат ще го мисля за какво да са 😂😉

# 982
  • Сливен

Маската я ползвам редовно- страхотна е и препоръчвам. 👌

# 983
Някой обменял ли е скоро точки в Talk Online за ваучер от Емаг?
Отдавна не бях и помня че и преди са ми се бавили, още ли са така?
За предишните всеки път трябваше да им пиша да ги питам какво е станало, а последния май така и не ми го изпратиха... Аз затова и бях спряла да се занимавам с тях за известно време.

# 984
Онзи ден заявих един ваучер. Всичко беше точно, ваучерът пристигна по мейла почти веднага.

# 985
Благодаря, значи нещо определено не е наред щом вече няколко дни го няма. Ще им пиша пак явно.

# 986
Аз лятото заявих един ваучер и не дойде. След съвет тук да им пиша, им писах, но не получих нито отговор, нито ваучер и тъй като беше за 10 лв, реших да не се занимавам

# 987
Относно Talkpanel, явно имат проблем с mail.bg, аз също заявих така и не го получих. Ако имейлът е друг, се получава веднага, вижте в спам за всеки случай.

# 988
Точно с такъв мейл съм регистрирана при тях, но не е първи ваучер който заявявам на него... Не е в Спам, проверявах и там като знам че очаквам писмо.

# 989
Преди време и аз съм получавала ваучер от talkpanel на mail.bg, но след като видях, че има проблем, премахнах регистрацията си в talk с този имейл и си направих нова с друг. Прави ми впечатление, че и други имейли към mail.bg нещо се губят по трасето и затова вече и за игри се старая да не го ползвам.
Точно с такъв мейл съм регистрирана при тях, но не е първи ваучер който заявявам на него... Не е в Спам, проверявах и там като знам че очаквам писмо.

Общи условия

Активация на акаунт