Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 270
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Според мен проблема е, че се стъмнява рано и сутрин рано става светло. Мисля да взема някакви по-тъмни пердета, поне за сутринта. Иначе Алекс не се буди вечер от двумесечен с някои редки случаи, но като цяло спи по 11-12 часа. През деня е драма при нас, ясно, че като спи толкова нощем сън през деня няма лесно да заспива, но пък чак по 40мин сън за цял ден ми се вижда малко..

# 436
Някой взимал ли е кухня Tedy ,

# 437
  • Варна
Да, задължително вземи тъмни пердета. При нас са дебели, иначе абсурд да спи до 8. При мен перди 2 месеца ядеше 1 път, после стана 2 .... от 2-3 вече яде по 3 пъти .. направо потрес. Иначе максимума ми е 1-2 събуждания на нощ хаха. Ноо все пак се наспивам, не мога да се оплача.

Аз тази кухня не съм я чувала. Във Варна вземам Фуристо - пак имам забележки, но ми харесва повече от другите като състав цялостно.

# 438
става въпрос за софия,на площадката една жена ми каза,че нейното дете ядяла само храната на частна хухня и нищо друго и аз естествено реших да пробвам щото нали моя е злояд и ме побърква

# 439
При нас не се отрази смяната на времето. Бях на тръни понеже Божидар за първи път спа цяла нощ ден преди да сменим времето, но за моя изненада продължава 3-4 дена да спи по цяла нощ.... Можело! Днес станах преди него защото не ми се спеше, 6 часа беше. И докато си правя кафе скочи.... Яд ме хвана.

# 440
Сикрет Мо, а защо трябва да издържа до 21ч като става в 6ч? Пробвай да ляга в 20ч и може и даже да спи до по - късно.
Иначе Ади май след смяната на часа започна да става към 7 и нещо, вместо към 8-9 ама не знам дали се дължи на промяната на часа или просто,защото заспива по- навреме последните дни и просто се наспива до тогава.

# 441
Защото се притеснявам, че ако го сложа в 20:00 часа ще ставаме в 5 вече 😂
При него това правило не важи, хем ходи, уж се уморява, ноо..

# 442
Защото се притеснявам, че ако го сложа в 20:00 часа ще ставаме в 5 вече 😂
При него това правило не важи, хем ходи, уж се уморява, ноо..

Опитай ако не си опитвала Grinning
Може да те изненада. И аз мислех чр Божидар не може да спи повече от 9-10 часа. И също ме беше страх....

# 443
Минавам само да покажа как отиваме на площадката ние, с уокър и атв 😂😂 цяла покъщина,вързах връзка на атв-то да го нося през рамо ,но синковеца отвори една устааа да е при него

# 444
Привет, момичета! Не съм се включвала известно време, бяхме малко на "почивка" в Банско. Еми откакто стана на 1, се изоглави това дете, хубаво, че водихме и майка ми, тя се занимава доста и с двете деца, но пак не видях много спа и релакс. Смяната на времето се отрази, измести целия режим с повече от час напред, вчера стана в 7:40, обикновено става между 9-9:30, е видя ми се, че няма край този ден. Днес вече е по-добре, мисля че за още ден-два ще успея пак да наглася режима. Отделно, че и ученичката е ваканция, по цял ден съм си здраво ангажирана. Ради, не знам за кухнята на Теди, аз много гледах и проучвах и смених 3 кухни, от известно време сме на Фуристо и като че ли са ми най ОК. Не помня какво не ми хареса в Теди, но аз ги проучвах когато бебето беше на 6-7 месеца, за дете на 1+ може и да е подходяща. Поръчай за 1 седмица и виж дали я харесва, ако не, пробвай друга. Лизи, много ми дожаля за астралното ни близначе и за теб заради стреса, който си преживала. Аз ако трябва да мина през такава процедура, сигурно трябва да ме усмирява цялата болница 😔 Да оздравява бързо Сами и да приключвате вече с премеждията 🤗

# 445
Гледах тези, които Мис беше споделила, на Томи Типи, но тук цената е.. 90лв за този парцал няма как да дам. По-добре да поръчаме изцяло нови пердета, така или иначе спалнята е източна и става светло още в 6 часа.

# 446
И аз го гледах и ми се стори висока цената 😑 а и в новия апартамент прозорците са високи 2 метра можеби и повече и са на механични щори ,няма корниз и се чудя как да го направя,че да окача перде

# 447
Ужас... Не знаех. Тук май е около 25£ пердето ама е много добро

# 448
Къде мога да открия чиния с вакум и тренировачна лъжичка

# 449
Ради ние имаме такива и не вършат никаква работа. Споделям само личен опит, ти си преценяваш най добре. Вчера поръчах като приборите на Плами. Надявам се с тях да имаме по голям успех. Той като цяло е в период на ТВЪРДО ОТКАЗВАНЕ на всичко! Но прибори нека да има.

Много ми е криво. ММ го боли зъб зверски от 10 дена. Той има много проблеми със зъбите, и много опит в "убиването" им от доста години. Сега обаче не се получава. Не е спал от два дена, главата го боли чак... Притеснявам се вече. Днес беше на зъболекар, казаха инфекция уж. Не са отваряли зъба. Искат 700£ мисля че само да го отворят. А за два (не са сигурни кой е) 1050£. Упорито магаре е. Не иска да замине за БГ. Неадекватен е вече. Аулин, Хексалгин и течен Аналгин не действат вече. И куп други болкоуспокояващи с които се тъпче. Само студена вода хо успокояеа. От сутринта е изпил 22 точно Frowning1 извинявам се от отклонението. Може да ми дадете идея как да му помогна да убие или да замине.

Общи условия

Активация на акаунт