Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 260
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Тук реши моя убавец да си прави зъба, в Англия. Все пак е решение, дано и като хората да го направят.

Въпрос имам към майките на момченца.
Спомням си едно време (понеже имаме голяма разлика с брат ми) майка ми като слагаше памперс, вдигаше достойнстовото му нагоре и го подпирашр с памперса/пелената. Правите ли това момичета? Аз я попитах нея вече и каза, че няма  нужда. Правили са го заради пелените и много често целите са били опишкани, защото всичко отива нагоре.
Приятелката ми го прави и се оплаква чр малкия е постоянно мокър. А пък аз се притесних и замислих пак, трябва ли да го правя.

Бързо оздравяване Катето Simple Smile

Лизи как е ръчичката на Сами? Яна тича ли Hug

# 466
  • Пловдив
Пуснахте ли си и вие изследвания? Да не вземе после да си е предавате....  И аз съм била с такава бактерия, по мои наблюдения, не е толкова упорита, като при Милото. На мен ми мина от първия антибиотик.

Ъпдейт на информацията: УНГ ми каза, че малката е със бактерия в носа: Streptococcus mitis. Красота!

Още не сме. ММ отива да си вземе болничния лист от УНГ днес и ще разберем какво ще последва.
Ради, пуснахме секрет от носа за изследване.

# 467
Ние с ММ и баткото пуснахме гърлен секрет и на тримата ни е чист,но Плами се бори упорито с тази Мораксела🤷♀Сега чакам да видя кога пак ще е със зачервено гърло🥲

# 468
  • Бургас / Славейков
Мис и аз съм чувала ,че ги вдигат ,но аз честно казано не съм го правила Досега не съм имала проблем с протичащ,мокър памперс.
Уф аз други драми имам сега около голямото дете.Нали ще е абитуриентка ,ходихме за рокля.Харесахме ,но искаме и други да видим,та евентуално ще ходим и до Турция.Днес пък отидоха да и купуват уж кола ,ама не я харесаха и биха сума ти път ММ е много  изнервен вече.До довечера ще съм и аз кълбо от нерви.

# 469
  • Велико Търново
Кате, дано бързо да се махне тази бактерия 😊.

Много се радвам, че Сами е по- добре, дано това да ви е най- тежката контузия.
Честити крачетата на Яна. Може

Вики само ходи и изважда всичко от шкафовете, аз прибирам , тя вади.
Вчера явно на баща ѝ му дойде повече разтурията в кухнята и ѝ се скара. Накара я да дойде и да прибере всичко по шкафовете и тя наистина дойде 😃. Сложи няколко  неща и си пляска за браво 😄.

И аз искам да ѝ взема прибори, вече става все по невъзможно да я храня , все иска сама.

От няколко дена ака по- воднисто и по 4-5 пъти на ден и е яко зачервена. С ММ се опитваме усилено да я научим да си казва, че ѝ се ака.
Ония ден се изакала в памперса и не след дълго казала ао (така казва ако) и седнала на гърнето. Поне вече като я слагам и не пищи, а стои.

# 470
Моите девойки са големи чистници. Слагат всичко в кошчето за боклук и в пералнята. Ама, като казвам всичко, разбирайте всичко. Онзи ден си намерих единия телефон в коша. В пералнята пък беше дистанционното. Wink за играчки и дрехи да не говорим. Май само от тоалетната все още не съм вадила играчки, но мен това ме забавлява.
Шкафовете ни са с механизъм за плавно затваряне и трудно се отварят, та още нямат сила да ги отворят и да ми подреждат тенджерите.
Обичат да бършат пода, който нарочно са намокрили с шишета за вода и после си казват браво Wink
 От известно време сядам да подреждам играчките в кошарата и те идват и започват да помагат.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 01:19 от M_lady

# 471
Мисс относно пишлето още в родилното не знам защо ,но ме предопредиха пишлето да е надолу иначе ще е опикан и аз така и правех,но като ни изписаха близки дойдоха естествено да ми покажат как да го къпя и му слагаха пишлето на горе при,което след 10 мин беше за преобунане ,защото беше опикан. Та аз никога не съм му го слагала на горе а и не ми се струва,че ще му е удобно така
Намерих в dm чиния с вакум за 18 лв 🥳 остана да намеря тренировъчни лъжички ,които да не са 30 лв ,защото не виждам смисъл да дам за лъжичка и виличка 30+ лв малко стисната си падам аз 🤣 и разбира се моя хубавец да благоволи да хапне

# 472
Ради точно...аз никога не съм слагала нагоре. Просто защото мисля че пак ще си застанр нормално, памперса е широк, не може да го задържи така.

И Божидар обича шкафове. Но той има собствени два Grinning там съм сложила неща с които да се занимава. Като цяло не го влекат, добре че не купих закопчалки и другите неща от комплектите за обезопасяване. Мисля че повече ще го привличат.
Всичко намирам навсякъде, сушилнята пералнята, коша, гардероба. Вади дрехи от нашия или неговия гардероб и ги разменя. Поне два пътина ден чисти пода и пуска прахосмукачка (неговата). Но за мое щастие от седмица две е вманиачен в две три негови играчки. И мнооого време се занимава. Радвам се че съм уцелила този път. Всъщност едната му играчка е от рождения ден и всеки божи ден играе с нея поне час.

# 473
  • Велико Търново
Май ще трябва да побързам с намирането на прибори, Вики днес успя да яде нарязан банан сама. До сега все хващаше вилицата и с другата ръчичка го вземаше банана, днес и държах едната ръчичка и тя иска, не иска го изяде от  вилицата 😃.

# 474
Според мойта фамилия, пацата ще им се изкриви, за това се слагала на горе Joy за мен  са глупости.

Яна днес отново я е страх да ходи Joy

Преди два часа се оправихме да излизаме, с 300 зора и триста мъки и накрая Яна повърна пред вратата, ама направо всичко стана леш, количка, яке панталони, аз, абе всичко. Та явно няма да се излиза... Тая вечер трябва да пера количката, че утре няма с какво да отида до кухнята.

Пламинго ей такива са нашите и двета модела са вилица и лъжица комплект.  В Али експрес в момента ми излизат на 3,50 лв Joy пиша го, защото ги виждам по фейса на доста по висока цена.

Редактирам, забравих. Имам голям проблем с водата и двамата не искат. А преди поне Яна пиеше, сега въобще не иска.

# 475
Аз съм много доволна от приборите. Децата те първа,ще се учат и усъвършенстват захвата си. За мен си заслужават парите. Малко са скъпички,но не съжалявам даже,че и доствка им платих. Ще си избият парите. Разбира се всеки си преценя и си знае бюджета. Аз пак 18 лв за чиния не бих дала,но разни хора разни възгледи. Плами имаше бамбуков комплект с гравирано името и,но го махнах и вече се храни от наши чинии както писах.
За шетането тя е редовна каквото свари пренарежда. Иначе играчки има и играе и с тях,но за кратко. Днес ходих да търся в китайския магазин за моп,прахосмукачка че само мъкне моята,но няма.🙄

# 476
Ох Лизи дано са само митове Grinning
Не искам да ме проклина цял живот.

Милото при мен приборите са 13£... Това си към 30лв пак. Божидар наистина не яде от две седмици абсолютно нищо! Всеки ден различно се предлага, минимум по 3 манджи. 2 от кухнята и едно две от мен. Абсолютно нищо не иска. Освен солети, бисквитки, плодове и най вече глупости... Имаме още един пробил кучешки... Първенец ли е по зъби?
С новия кучешки има 16 зъба Confused

# 477
Мило и аз не бих ,но тази е 5 пъти по-евтина от другите ,които срещнах а няма как да не му взема,защото обикновените чинии на първата минута са обърнати или хвърлени на земята

# 478
  • Варна
Ехаа! При нас са 8 зъба. Имам гравирана бамбукова и аз, на маймунче, имам силиконови прибори, също додъл и аз имам, но и с обикновена лъжичка малка й давам. Иначе абсуууурд да сложа наша чиния, ще е счупена за секунди, не си струва хаха

# 479
Като заговорихме за тея гравираните съдове ,ние имаме чашка ,но гумата ,която е (може и да си въобрязявам) като има вода в нея все едно ми горчи нещо от гумата ли е не знам,имаа ли го този проблем при вас ? става въпрос за тази синята гума ,която е в чашата ,мих я хиляди пъти +накисната с препарат и все ми се струва ,че горчи

Общи условия

Активация на акаунт