Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 210
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ❤️
И аз съм се чудела ако го боли главата как да разбера та ако някой има представа нека каже,иначе и Вики напоследък много пада и се притеснявам да не си направи нещо,защото удря главичката. Може ли да получи нещо от честото удряне ?

# 616
До нас има клон на Столична библиотека с цял етаж за деца, много цветен и приятно обзаведен със столчета и масички. Обаче аз някак не си представям да я заведа, поне на стол да може да седи мирно и тогава. Виждала съм да водят деца на 2 годинки, имат си и карти и си избират книжки, но не стоят там да играят. Лего на себе си не бих причинила, у нас такова нещо не е влизало, няма и да влезе, е много съм лоша 😈😆 Каката получи едно за 5тия рожден ден, само му отвори пакетчетата и при първа възможност улетя към коша 🫢 У нас "мистериозно" изчезват играчки, не се свеня тайно да хвърлям всичко, което ме дразни 🤫🤫 Не казвам, че е лоша играчка, напротив, обаче на мене стъпалата са ми много ценни 😆 Дайте ми идея какво да взема за 9годишната, то е бебе с хормони, писа писмо на дядо Коледа, барби и спирала за мигли, няма да я огрее нито едно от тези 😳 Само с подаръка на мъжа ми съм готова, той обикновено ми е и най-труден.

# 617
Ее ама много си лоша наистина 😂😂😂 щом иска спирала и кукла вземи й бях срещала някъде само бюст на кукла за гримиране и прически ,може да й хареса

# 618
  • Бурса
Мис не бих се притеснила. Едва ли го боли точно там главичкта. Ти го питаш нещо, той иска да комуникира и ти отговаря по начин, по който смята за ок. Аз знам че например бебетата като ги болят зъби и се държат или удрят по ушите, защото не могат да идентифицират от къде идва болката.

# 619
О и Аделина постоянно си удря главата , най - често нощем и сутрин на таблата на нашето легло.Сложила съм едно тънко одеалце ама пак си дрънчи.Разбира се и аз се притеснявам да не и стане нещо от ежедневното удряне ама какво мога да направя.Ако сложа обиколници ще ги дърпа 100 процента.
Иначе и тя като Божко се събужда 100 пъти и мляко пи и много късно заспа.Предполагам , че е във фаза на някакъв бърз растеж и има нужда от още храна.
Голям проблем имаме със шапката.Изобщо не дава да и слагам и качулка също.Има 5 вида шапки.Вече започна и да киха съответно.
Нали има детски гримове , може от тях да купиш.Или прозрачна спирала.

# 620
То аз съм сложила обиколници проблема е с падането,от спалня диван и от къде ли още не . Попринцип може да слиза от спалнята и дивана ,но понякога сяда в края и така пада или пък онзи ден падна защото е настъпил някаква играчка. От количката също падна веднъж. Притеснявам се,защото във фейсбук много често ми излизат публикации на дечица с хидроцефалия не знам от какво са я получили те тая диагноза,но се притеснявам да не си направи нещо от толкова падане по глава 😐 да го пази господ  и всички болни дечица 🙏🙏🙏🙏

# 621
И мойте падат!  Яна вчера падна от дивана...
Вчера ми се изправиха косите, Сами беше отишъл на количката и се беше покатерил прав на седалката. Лошо ми стана!
Яна има проблем с шапката и 10 секунди не мога да я задържа на главата. Мисля да пробвам шапка с връзки. Лошото е, че хвърля нейната шапка от количката и след това сваля и на Сами шапката и я хвърля и нея. А на него не му пречи, даже се кефи вкъщи, като му пробвах шапките оня ден, слагам му и той отива в коридора на огледалото да се види и се смее, после слагам друга и той пак на огледалото. Joy

# 622
Яна проходи ли вече,беше казала,че се е пуснала в Кауфлант да ходи,но после отново не искала

# 623
И двамата ходят само когато съм зад тях да ги пазя. Явно ги е страх. Не мога да кажа, че Яна е много стабилна, прави 10-15 крачки и се смъква на земята, май я е страх. Сами е малко по стабилен, но като цяло предпочитат да лазят, по сигурно им е. А и аз не мога цял ден да вървя след тях и да ги пазя да ходят .... Като тръгна с единия и другия иска, а едновременно с двамата, не става.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 14:46 от Lizi:) :)

# 624
Мислите ли, че не знаят къде ги боли, и от къде идва болката? Дано да е така... И просто да е защото там се удря най често. Снощи ровеше в устата и плачеше, чисто го приех за зъб или раната от падането ония ден.
Много си играе под масата и не запомни да не се изправя, че е по висок от нея... Под столовете минава и играят на криеница с баща му. И там се удря, нишо сериозно и се надявам това което да е оттам... Просто да го свързва с това, че се удря.
Най ме плаши мен като се качи на секцията, не високо но все пак.... След някой друг месец като започне да се катери ще я махнем, помеже от нея може да се качи на прозореца директно. Той е постоянно затворен сега, Но.... Все пак.

Довечера е Карнавала, нямам търпение, целия град чака. Започнаха да затварят улиците. Успях да изместя вечерния сън за да можем да постоим един час. И без това повече от час ще му дойде много и може да не заспи лесно.

Орехче може и разтеж да е, но може и от глад наистина. Защото поне Божко не яде добре през деня - Да, още не яде. Disappointed

Ради, Божко пада по лице от дивана (един път)...  Ако е седнал слиза както трябва назад. Но ако е прав и върви по дивана, решава просто да продължи... Но диван няма в цялата стая Grinning
Още го пазим много там.
От леглото в спалнята също не може да слиза, много е високо и се мята назад. Не е падал оттам защото го знам това, и не го оставям сам да слиза... Но веднъж само бях зад него да го държа за да пробваме, и определено ще падне лошо назад.

# 625
Мис и аз мисля, че не знае къде го боли. Най - вероятно го свързва с тези удари и тогава, ако го питаш, "къде се удари", "тук ли те боли" и го е запомнил и за това го показва. И мойте се удрят от масата и столовете по същия начин. Често имат по някоя цицина. Сега пък видях, че Сами е като надран по челото, от къде пък е това не знам... Видях го в количката, като ходихме за кухнята.

# 626
Както съм чувала не веднъж, ние не можем - Господ ги пази! Нека така да е!

Дано, дано  ще се опитам да не го мисля и ще спра да го питам. Аз снощи се опитах да сменя мястото де... Показвах му крачето и го питах, дали не го боли там, но никакъв отговор.
Лизи може да се одраскал с нокътче Blush
Драскотини да са

# 627
Аз да покажа как ми откраднаха
 сушилника докато простирах 🥲 господина реши да го ползва като помощно средство за ходене

# 628
Лизи , днес и завързах шапката и изпадна в  още по - голяма истерия, че не може да я свали.Пред детската кухня и я махнах , ч3 всички ме гледаха.И тя като Яна сваля шапки, но на куклите си , ч3 нали няма брат.На едното бебе шапката е залепена к откача ,че не може да я свали.
Още.е будна.Нищо не може да я накара да си легне хора , полудявам вече.Поне да си играеше нормално , а тя постоянно е на косъм от пребиване.

# 629
  • Бургас / Славейков
И Митко пада непрекъснато от някъде.Най -често когато баща му уж го гледа.Пак падна от дивана между масата.И си търка главата ,където го боли.Пада няколко пъти и от спалнята ,защото ходи по нея прав.Лошото е че пада все на главата си.Но той не гледа въобще къде стъпва и върви .Незнам какво ще го правя .Като булдозер е .Бяга ,върви без да гледа
Ради нова играчка си намерило момчето.Забавно му е.

Общи условия

Активация на акаунт