Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 246
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Plamingo добре дошла и на теб мисля че ме си се включвала скоро. Как е бебче 😊
Вики е ясна, че ви взема ъкъла Grinning Heart
 Милото Божко си обожава прахосмукачката и почистващите аксесоари Grinning

Спането....
ММ беше болен миналата седмица и беше евакуиран в другата стая. Божидар спеше добре. ММ се върна Божидар спря да спи... Кой да се сети?! Снощи му събрах завивките и обратно в другата, не за друго ами мислех за да се наспи.
Да но... Се наспахме и ние. Божидар спа 12 часа, никога не се е случвало това. Само с едно ставане за мляко... Дано не е било съвпадение... Искам ММ при мен и Божко в кошарата, но всичко с времето си Grinning искам да поспа.
Събудих се друг човек... Питка заслужава да му омеся 😁. Но се спрях на една рецепта, бързам да я споделя и бягам да ядем. После пак ще се включа. Може и да сте видяли
.. Стана много сполучлива и Божидар я оцени високо.. Все пак има СИРЕНЕ.

Аз искам да участвам с подаръци. Но Вешица трябва да ме светне  как, понеже не съм изпращала по този начин оттук Simple Smile

# 316
Меджик и Плами обожава да чисти,но с моите,понеже няма купени детски.Гледах детските комплекти ами те идват близо 200 лв🙄Дали да не и купя едни истински и после да си ги ползвам аз😁🥴🙄

# 317
Меджик и Плами обожава да чисти,но с моите,понеже няма купени детски.Гледах детските комплекти ами те идват близо 200 лв🙄Дали да не и купя едни истински и после да си ги ползвам аз😁🥴🙄
Аааааа какво 200 лв..... Не не не.
Купих на Божко 3 вида четки, имитация на препарат (едно шишенце), метла и лопатка за 5£ от Паундчето....
Но е факт той си иска моите първо.

# 318
Аааааа какво 200 лв..... Не не не.
Купих на Божко 3 вида четки, имитация на препарат (едно шишенце), метла и лопатка за 5£ от Паундчето....
Но е факт той си иска моите първо.
Всъщност сега намерих комплекти по евтини,но все пак ми се виждат много

# 319
И аз искам някой да ме светне за какво става на въпрос с тея подаръци
Вики направи днес 4 крачки сам ,защото си мислеше явно ,че го държа не знам и тръгна да гони котката 😂

# 320
Бях забравила за тези цени в България... Ужаааас
Честити крачета на Вики Simple Smile

И ние вчера бяхме на гости където имаше МАЦИ... Горкото котенце 😀 на няколко пъти мислех, че е свършено с мен. Понеже ММ хич не ги харесва и не иска вкъщи, защото ще дере Божидар.
Той я стиска, дърпа, гони... Издържа котенцето ама не им е лесно Grinning

Сигурно съм закъсняла с тези питки, но вече май са топ в менюто ни.. Трохичка не остана

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 11:01 от Miss AG

# 321
  • Велико Търново
Мисс, за съжаление е обратното, малкия ми взема здравето, Вики е много послушна. Само реве, не мога да сменя памперса на Вики, реве докато не го взема на ръце, даже беше пресипнал тези дни. Много ми е мъчно, че не мога да отделя нужното внимание на Вики за игра.
А за подаръците, миналата година ако не се лъжа Неизвестна беше теглила кой на кого ще подарява. Тази година трябва да решим как ще го направим 😊.

# 322
Момичета утре ще ни слагат Инфарикс хекса ,какво може да ми кажете за нея ,вдига ли се температура

# 323
  • Варна
Ох, Пламинго, ето че са различни всички деца. Просто е такъв характер ли?

Честито прохождане на Вики, Ради!

Мисс, благодаря за идеята за закуска, ще направя и аз. А дано да спите, защото сте разделени.. ако това ще е решението, доста яко! 😃😃

Аз миналата година не се включих с подаръци, но тази с удоволствие.

Благодаря, че всички питахте за Габи и изгореното… изгори се на преса за коса, хора… изправях се (както никога), прибрах я в шкафа, за да е далеч.. ММ беше в банята с детето и отворил шкафа да си взема нещо и го оставил отворен.. и тя я хванала. Потрес! Та хвана огромен мехур, сега е по червена кожа, за мен е доста гадно на външен вид честно казано. Лепенките го запарват, ама иначе влизат боклуци и я боли, та вечер я махам за по-дълго да диша. Ще й мине, просто даже тя разбра, че нещо има и вчера паднала лепенката и тя идва “мамооо” и показва пръстчето 😃😃

Не че обвинявам ММ, ама не се замисля.. остава ножове на плота, аз откакто имаме кула не оставям ниииищо на никакъв досег от детето върху плота.

# 324
Пламинго, ти си минаваш към майките с близнаци направо. Не е лесно, не се обвинявай за нищо. Сигурна съм че даваш всичко от себе си... И въобщеее не ти е лесно. Сама ли си през деня?
Но пък наведнъж ще минете през всичко. А ние не знам ще повторим Ли. Въпреки че за лятото мислим да идваме в България за 3-4 месеца и ми се въртят едни идеи в главата Joy
Ще видим колко ще съм спала дотогава Grinning

Бери, много е миличко това "мамоо" и Божко идва като се ударил да го целуна и показва къде Blush
Дано да зарастне бързо. Аз слагам пресите в калъфите им. Уж съм нащрек за всичко, но винаги  има част от микросекундата в която е хванал нещо забранено, много е бърз многооо ... Цигара/устройство, разклонител, парфюм...
Всичко е избутано назад по шкафовете, половината място върху мебелите не се ползва. Grinning
Току що и телевизора се сдоби с ново място. От години не гледам телевизия, а искаааам. Поне музика, предавания. Не мога да му пускам музика иначе. Дано сега се получи.

# 325
  • Варна
Да, опасни са просто...

Какво ти се върти в главата за БГ?

# 326
Да, опасни са просто...

Какво ти се върти в главата за БГ?

Да пуснем документи за сестричка на Божко Blush Но още началото на 2024 трябва да изравним здравните, понеже в БГ не сме плащали и не съм много наясно как стават нещата.
Първо трябва да убедя обаче таткото преди всичко Grinning , че снощи не прие идеята ми с въодушевение.
Много е трудно на моменти, много... Особено за майките които по 15 часа сме сами и които са с две... Но! Когато каже " мамооо" и те гушне.... Това е всичко! Heart Eyes

# 327
Мисс искате да осиновите детенце ли или аз нещо пропуснах или говориш за нещо друго ама нещо не схванах

# 328
Мисс искате да осиновите детенце ли или аз нещо пропуснах или говориш за нещо друго ама нещо не схванах
За инвитро Ради. При мен по друг начин не може да стане никога. Ако стане ще четете за мен по книгите Grinning

# 329
Аа добре,важното е ,че все пак става по някакъв начин. Ако го искаш ще стане желая ви успех 🤗 и на мен ми се ще да си имам едно момиченце ама хем не е сигурно,че второто ще е момиче хем като се сетя през какви болки преминах за 11 часа се отказвам 😂 можеби ще изчакаме Вики да стане на поне 3 г и тогава ще пробваме пък каквото даде господ. Малко ме притеснява само това,че моя мъж е с 11 г по-голям от мен и не искам да се бавим много. И сега за да не си помислите ,че е някакъв дядо не е просто аз съм много малка 😂😂 той сега ще направи 36

Общи условия

Активация на акаунт