Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 14)

• 18 237
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Имаш ли замръзени ембриони или яйцеклетки? Или трябва да правите цялата процедура от начало?

Мисс искате да осиновите детенце ли или аз нещо пропуснах или говориш за нещо друго ама нещо не схванах
За инвитро Ради. При мен по друг начин не може да стане никога. Ако стане ще четете за мен по книгите Grinning

# 331
Нямаме Лизи, всичко отначало Disappointed Тук решиха, че другите две не са добро качество. Аз нали имах само 3 Simple Smile
Но имам надежда, че ще стане от първия път пак. Както каза Ради, няма значение какво ще е.  Просто не искам Божидар да е сам Simple Smile

# 332
Ох... Желая ти успех и по скоро да навиеш таткото. Ти си герой, щом се навиваш пак да минаваш през всичко!

Нямаме Лизи, всичко отначало Disappointed Тук решиха, че другите две не са добро качество. Аз нали имах само 3 Simple Smile
Но имам надежда, че ще стане от първия път пак. Както каза Ради, няма значение какво ще е.  Просто не искам Божидар да е сам Simple Smile

# 333
И аз искам трето,но още една стимулация ще ми дойде в повече. При мен годините са също роля. Почнах 36. Пронципно бях с НЯР. Пламена ми е от стимулация на 31години,а сега с възрастта предполагам качеството на яйцеклетките ще ми е доста по зле. Беше замразена година и половина.Отделно и аз имах само три ембриона. Имаме и тежък мъжки фактор. Не вярвам да успеем от първа стимулация. На мен лично доста ми се отрази това инвитро,това което стана след раждането,а и чисто финансово ще ни трябват маса пари. Ние пътувахме до София,като горивото е пак разход. Парите от фонда не ни стигнаха и доплащахме. Иначе бих напарвила стимулация и трансфери макар да знам,че по този път има доста разочарования. За мен децата са смисъла и винаги съм искала голямо семейство,но всичко е Божа работа. Яд ме е че нямам нищо замразено,но късмет.
Меджик успех на теб,дано са две(пу пу) Всичко друго си идва и заминава от живота ни☺

# 334
Мило ти напоследък се изгуби,всичко наред ли е при вас

# 335
Стискам палци да се наредят нещата при всички, които искат братче или сестриче ☺️
Ние на този етап сме категорични, че искаме Ава да порасне и да стане по-самостоятелна (да може да си бърше сама дупето, както казвам най-често на подпитващите😃) преди да станем четирима.
И Ави падна лошо преди два дни, много бързо мина разстоянието от рампата за катерене до пързалката и докато се обърна се беше пуснала с главата напред. Падна по лице 😔 за щастие само леко се ожули под едното око, явно все пак е успяла да си сложи ръцете, но много се изплаших.
За Коледа мисля да ѝ вземем тротинетка, а на баба и дядо да поръчаме баланс колело. Но не съм сигурна дали няма да е рано за него другото лято. Вие имате ли наблюдения кога започва да се използва баланс колелото?

# 336
Ангелова, бих ти препоръчала баланс колелото да е за следващата Коледа 😊 Бях избързала да взема на голямото дете, не можеше да го кара и го намрази. Аз също, не е приятно за разнасяне на ръце без да се кара. Същото беше и с ролерите. Изобщо не знам какво да вземем за Коледа, намислила съм само книжка със звуци на животни. Тя вече има и райд он кола, и гумена крава за скачане и един дакел с колела. Бих взела палатка, но само тя ни липсва в хола 😄 В детската стая също няма много място, все пак в нея вече живее ученичка. Момичета, стискам палци за по още едно бебенце, на мен ми стигат толкова, нямам какво повече да искам с две девойки и на 40 години. Може би ако със съпругът ми се бяхме срещнали по-рано, щях да родя и трето. Той сякаш иска още едно, но като знам какво ме чака с градина, сополи, писане на букви и любовни драми, гледам да му удържам на ентусиазма 😄 Честито на проходилите, а болните да оздравяват бързо!!!

# 337
Ангелова, бих ти препоръчала баланс колелото да е за следващата Коледа 😊 Бях избързала да взема на голямото дете, не можеше да го кара и го намрази. Аз също, не е приятно за разнасяне на ръце без да се кара. Същото беше и с ролерите. Изобщо не знам какво да вземем за Коледа, намислила съм само книжка със звуци на животни. Тя вече има и райд он кола, и гумена крава за скачане и един дакел с колела. Бих взела палатка, но само тя ни липсва в хола 😄 В детската стая също няма много място, все пак в нея вече живее ученичка. Момичета, стискам палци за по още едно бебенце, на мен ми стигат толкова, нямам какво повече да искам с две девойки и на 40 години. Може би ако със съпругът ми се бяхме срещнали по-рано, щях да родя и трето. Той сякаш иска още едно, но като знам какво ме чака с градина, сополи, писане на букви и любовни драми, гледам да му удържам на ентусиазма 😄 Честито на проходилите, а болните да оздравяват бързо!!!
И ние с ММ се срещнахме късно. Никога не сме обсъждали трето дете, не сме се и канили да имаме 3, обаче ето я вече госпожицата  е на 1г и 2м и само дяволии са и в главата. Между дивана и стената има около 4 пръста и снощи се опита да се напъха там. Ама де не решите, че от земята, не, диването се беше качило на дивана и се опитваше да прескочи облегалката и да влезе. Баткото и се караше, че не може така и така не се прави докато я вадеше. Аз им пържех картофи, а той държеше под надзор момичетата,  обаче явно е била по-бърза от него или каката го е разсеяла.

# 338
  • Варна
Стискам палци на всички, аз съм си намислила 3,5 г разлика. И моя мъж е на 35, ама ние имаме 7г разлика.

# 339
  • Велико Търново
Обича да се гушка и да суче 🤣 , Само се надявам скоро време да  започне да стои поне малко сам.

ММ работи две седмици от офиса и две от вкъщи, ама май е по- добре като е от офиса, че иначе Вики само се лигави .

Не е толкова зле колкото всички ми повтаряха че ще бъде. Единствено ми тежи, че иска все на ръце, Вики беше много кротко бебче.

Моята майка като съм била на годинка и месец си правила кафе  с малко бързоварче , тогава имахме от малките хладилници мраз . Излязла на терасата за секунди и аз съм дръпнала кабела , резултата е доста голям белег на лявата ми ръка. Определено малките деца са бързи в действията си.

Всичко си заслужава! Като те погледнат с тези мили очички, като се усмихнат и кажат мамо, всичко се забравя! 😊

Мисс, успех и дано да ви се получи 😊.

Ние също искаме 3 дечица, но не съм сигурна дали ще мога да се събера психически, не съм казвала, но имаше малко усложнение след като се роди Мишо и притесненията ми дойдоха в повече.

Триколколката която са поръчали моите свекъри е 4 в 1, включва и баланс колело. Не е евтина, но не знам дали ако са по отделно няма да излезе по- скъпо.

# 340
Дай Боже на всеки който иска, колкото дечица иска.

Милото, моля те не две Joy
Аз едвам ще го навия за още едно, ако са две мисля, че  ще отиде за цигари Grinning  до далечния магазин
Шегата настрана наистина ще го обсъждаме, но той не иска още Blush
Само че! Аз съм доста убедителна хих
Иначе и аз явно скоро може и да съм с НЯР , понеже очаквах хиперстимулация, много яйцеклетки, и лекарствата увеличаха по средата на процедурата, а накрая.... Само три. Вярно най важната спи втора дрямка днес, това е важното. Но да, мисля до 35г да се боря за още едно. В БГ не знам как действат, дано да разбера. Но организма играе главна роля, не държавата и лекарствата. Само знам, че няма да им позволя да ми сложат две Blush

До там да я докараме Simple Smile

Имаме намерение да се прибираме в БГ, но не се знае коя година... Дотогава мисля, че ще е по лесно да гледаме деца в Англия, не в Бг. Чисто от финансова гледна точка.

Ние имаме баланс колело, ако е такова де. Отпред е с две гуми, но една до друга, не раздалечени. Не виждам скоро да го подкара, прибрано, от време на време се мъчи, виждам как нещата отиват към сериозен удар и го прибирам. После като го види пак така...

Пламинго, дано всичко лошо да е зад гърба ви! Heart

Мнооого бързи... Мием ръцете след разходката сега. И Божидар бързата ръка запуши с ръка чешмата.... Е знаете, поизмихме си и лицата добре Grinning

# 341
Момичета, отчайвам се 😔 все така трудно приспиваме Ава, не иска да ляга, само обикаля, слиза от леглото, качва се и не спира. Изнервям се, излизам от стаята, оставям я да повика 2-3 минути и се връщам да я приспя. Тя не плаче със сълзи, вика, но все пак изобщо не ми харесва това. Но като се върна ляга и ми позволява да я приспя. Иначе опити за люшкане, гушкане, песнички, приказки, просто да лежа, нищо не помага, тя просто скача и скача и скача.. гузно ми е да я оставям в стаята, не искам, тя се разстройва, но се изчерпах от опити.

# 342
🫣Каква хубава темата сте подхванали! И ние искаме 2ро, но ще видим кога ще може да се случи.
За Коледа не смятам да взимаме някакъв конкретен голям подарък.
Е сигурно ще й вземем нещо, добре опаковано, ще късаме опаковката заедно и това ще е голяма част за забавлението. Тя по принцип много се радва на колички. Майките на момчета, вие какви безопасни коли взимате за децата?
За рожденния ден й подариха тротинетка, но още е малка за нея.  Баланс колело мисля да й вземем началото на лятото, ако има интерес към него.

# 343
Ех, и аз си мечтая за трето,  но едва ли Wink Инвитро няма да правим, скоро ставам на 40, а по старомодния начин... не ми се отваря тази тема, че е болна Wink хахаха
Ако е писано да стане, няма да то върна.
Момичетата ми са прекрасни и спокойни деца и си мисля, че ще се справя и с трето. То и в момента отглеждам това на свекървата, та пак са ми три. Само дето не му бърша задника Wink
Лизи: за спане нашия режим е такъв.
Ставане в 9:30
Закуска в 10:00
Обяд 13:00-13:30 заспиват почти веднага.
Спят до 15:30-16:30
СЗ 16:30-17:00
Вечеря 19:30-20:00
АМ 22:00-22:30 и заспиват още на шишетата.
За Коледа и ние взехме кухня - от Кауфланд.
Харесала съм и някои книжки.
Колички за бутане на кукли.
Поръчах и от книжките, на които се рисува с вода.

# 344
Щестити краченца на Виктор!Да крачи смело!
Ние много искаме второ дете ,но напоследък все повече отлагам да го плануваме.Дори вече не ме е страх от раждането, а от това какво ме чака после.Друг е въпросът че изооообщо никакво интимнио време , а и желание не остава след мъчителното и късно заспиване.После тепърва ядене/къпане/чистене/сваляне на тапети или някакви други задължения.Уикенда все нещо има да се пазарува, да се ходи някъде.Пък да се епилирам,отрежа и изпиля ноктите напоследък всичко е оттук оттам.Ужас пълен.:/ Но пък желая успех на всички,които си го плануват естествено или не.
Пламинго, надявам се и аз ,че малкия вече е добре!
Подарък за детето не знам - имаме някаква кухня, имаме ветеринарна количка, имаме райд он кола, имаме бебешка количка.Като види тротинетка иска да я возя.Днес сама бута една , коята има и седалка - нещо като баланс колело.В общи линии всичко,което има гуми и е чуждо е интересно, но ако е наше не знам колко ще се ползва.Баланс колело май ще ни дадат .....палатката почти не се ползва, в общи линии се затрупваме , а не се ползват многи нещата.Като цяло мисля , че са малки за някои играчки.Например научила се е да бърка с бъркалка в тенджерка и да "опитва" манджата, но не знае , че трябва да сложи тенджерката на котлона на кухнята.На кухнята се катери и затова съм я прибрала.Подобно е и с ветеринарния комплект - няма как да знае още как да измери темп на кучето или да го преслуша и просто се разхвърлят някакви неща.
Днес пак заспа чак в 23 часа :/

Общи условия

Активация на акаунт