Карти таро - тема 31

• 26 743
  • 727
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,

Нещо простичко
Какво може да има този път между нас е въпросът?
1 карта - 3 жезли
Класически РУ

Нямам опит с тази карта за лични отношения и ми трябва вашето мнение 🫶🏻 ще последва и по дълъг спред, но засега търся какъв точно да бъде.

# 511
Момичета,

Нещо простичко
Какво може да има този път между нас е въпросът?
1 карта - 3 жезли
Класически РУ

Нямам опит с тази карта за лични отношения и ми трябва вашето мнение 🫶🏻 ще последва и по дълъг спред, но засега търся какъв точно да бъде.
"Този път" означава, че и преди е имало опит за връзка или отношения, така ли е? 3 жезли означава, че връзката е в началото, но поне е започнала, този път Simple Smile Не е вече само идея или желание. А какво ще има между вас картата не казва. За това трябват още карти.

# 512
Какви са чувствата на С /мъж / към М ?

По 2 мечове в момента се е затворил емоционално, а по 4 мечове се е оттеглил. По 5 мечове според мен по някакъв начин мисли, че не получава това, което очаква. Картата не казва, че момичето е сбъркало някъде, а че той има някакви непокрити очаквания. Това е карта на пировата победа - победа, която не носи удовлетворение.
Според мен той не е напуснал ситуацията и може би държи жената на stand by. Нямаме карта за напускане на ситуацията, но няма и карта на движението/развитието. 4 мечове не е пълна напускане на ситуацията. Картата още е известна като Почивката на рицаря. Оттеглил се е в почивка, не е продължил напълно напред.

Сборът на картите дава 11. ОТШЕЛНИКА. Освен всичко останало тази карта символизира и безбрачие. Мисля, че човекът не желае да влезе в по-стабилни и сериозни отношения с жената.
Картите са 4 чаши и 5 чаши, не мечове. Simple Smile

Според мен картите са изцяло за чуства. Мъжът се лута между това, което чувства и това, как иска да изглежда, т.е. едва ли се осмелява да се разкрие пред жената. Тя му липсва и бих казала, че в момента не иска никоя друга. Все още изживява загубата на контакт и това, че има много неизказано между тях.
Напълно съм съгласна с теб . Може би, защото познавам въпросните хора и мога да кажа ,че между тях остана много неизказано и много не изживяно . Той не престана да я търси през всичките години . Но в един момент той се отдръпна,заради нейните откази . Сега отново бавно възстановяват някакъв вид отношения.

# 513

Пример за Да/Не , ще получа ли финансова помощ до края на месеца.
6Ж е отг Да, Асо жезли излиза като растеж, 4Ч вглъбяване по този въпрос, донякъде е вярно.
Може някой да се включи с мнение.🙃
Здравей, Минзухар! Не видях да има резултат по тези карти, а и все още месецът не е изтекъл.
Смятам, че ти е обещана помощ, но това, което ще получиш, ще е доста по-малко от обещаното. Може някой да иска да се облагодетелства от нея по някакъв начин и така да се почувстваш разочарована. Но е напълно вероятно, да имаш и друга възможност за приходи, която не отчиташ в момента изобщо. Огледай се за втори вариант.

# 514
Благодаря ти, още нямам резултат да.

Пример за Да/Не , ще получа ли финансова помощ до края на месеца.
6Ж е отг Да, Асо жезли излиза като растеж, 4Ч вглъбяване по този въпрос, донякъде е вярно.
Може някой да се включи с мнение.🙃
Здравей, Минзухар! Не видях да има резултат по тези карти, а и все още месецът не е изтекъл.
Смятам, че ти е обещана помощ, но това, което ще получиш, ще е доста по-малко от обещаното. Може някой да иска да се облагодетелства от нея по някакъв начин и така да се почувстваш разочарована. Но е напълно вероятно, да имаш и друга възможност за приходи, която не отчиташ в момента изобщо. Огледай се за втори вариант.

# 515
Здравейте, момичета . От известно време не бях пипала картите и днес реших да им задам въпроса.. Какви са чувствата на С /мъж / към М ?
Двойка мечове ,четворка чаши и петица чаши . Преди време са имали нещо от разстояние,но всичко е приключило без да се даде обяснение нито от едната ,нито от другата страна .
Коя е колодата?
Много е красива

# 516
Попитах за съвет от картите- как да постъпя с този човек от тук нататък?
Мисля, че по Слънцето и Справедливостта ми излиза, че заслужавам нещо повече, най-накрая да съм щастлива. И кралят на мечове може би да съм директна и безпощадна, да отстоявам позициите си или пък той е такъв, което е вярно. Как бихте го разтълкували вие? Благодаря за всичките ви четения, групата е страхотна!  
По Рицар мечове вероятно имате някакъв стоен гняв, който е неизказан и по Слънцето трябва да се осветли. По Справедливостта вероятно чувствате несправедливо отношение спрямо себе си и трябва да отстоявате собствената си ценност.

Благодаря ти Инна, общо взето това най-много се доближава до истината, тъй като човека е доста агресивен, рязък, говори без да мисли и ме обиждаше с някои изказвания. Затова и се отдръпнах и спрях да му пиша. Другите дами ме посъветваха да говоря честно и открито с него, но никога не се е получавало, защото човека си е убеден в собствената правота и не може да се води разговор с него, все се изкарва жертва и обръща вината към мен. Не знаех, че рицар мечове може да се тълкува като спотаен гняв, но да имам гняв насъбран.

# 517
Попитах за съвет от картите- как да постъпя с този човек от тук нататък?
Мисля, че по Слънцето и Справедливостта ми излиза, че заслужавам нещо повече, най-накрая да съм щастлива. И кралят на мечове може би да съм директна и безпощадна, да отстоявам позициите си или пък той е такъв, което е вярно. Как бихте го разтълкували вие? Благодаря за всичките ви четения, групата е страхотна!  
По Рицар мечове вероятно имате някакъв стоен гняв, който е неизказан и по Слънцето трябва да се осветли. По Справедливостта вероятно чувствате несправедливо отношение спрямо себе си и трябва да отстоявате собствената си ценност.

Благодаря ти Инна, общо взето това най-много се доближава до истината, тъй като човека е доста агресивен, рязък, говори без да мисли и ме обиждаше с някои изказвания. Затова и се отдръпнах и спрях да му пиша. Другите дами ме посъветваха да говоря честно и открито с него, но никога не се е получавало, защото човека си е убеден в собствената правота и не може да се води разговор с него, все се изкарва жертва и обръща вината към мен. Не знаех, че рицар мечове може да се тълкува като спотаен гняв, но да имам гняв насъбран.
Рицарят е гняв. В комбинация със Слънцето този гняв трябва да се осветли, което говори, че е спотаен на тъмно към момента.

# 518
  • София
Абсолютно подкрепям, че рицар мечове е гняв. Днес го изтеглих два пъти за два различни въпроса и двата пъти се прояви така.

# 519
Здравейте, момичета . От известно време не бях пипала картите и днес реших да им задам въпроса.. Какви са чувствата на С /мъж / към М ?
Двойка мечове ,четворка чаши и петица чаши . Преди време са имали нещо от разстояние,но всичко е приключило без да се даде обяснение нито от едната ,нито от другата страна .
Коя е колодата?
Много е красива

Колодата е разкошна, както и всичко на Taroteca studio.
Казва се - The Elemental Wisdom Tarot. Blush

Ето откъде може да си я вземеш в БГ - https://stemotoys.bg/product/originalni-karti-taro-the-elemental … o-matovo-pokritie

# 520
Silky soft тук зададох въпрос дали ще получа пари от лицето Х до края на месеца.

# 521
Silky soft тук зададох въпрос дали ще получа пари от лицето Х до края на месеца.

По картата на дъното не ти се вярва, че ще получиш парите и си готова да се откажеш едва ли не. Но по тази 6 пентакли плюс тези хубави последващи две карти ще се учудя ако не получиш парите.

# 522
  • София
Жена пита какво мъж иска да има между тях.
Кралица жезли, 3 жезли, 6 пентакли.
Дъно на колодата - крал чаши.
Тя е огнена зодия, той - водна.
 6 пентакли винаги ми е била трудна за разчитане. Ще съм благодарна да се включите.

# 523
 6 пентакли винаги ми е била трудна за разчитане. Ще съм благодарна да се включите.

Колко точно са се проявили картите, като зодии имам предвид. 😊 Според мен той я харесва такава каквато е. Допада му самоувереността, излъчването и, сексуалния мегнетизъм, който лъха от нея. За него тя е доста забавна и интересна като характер. Въпреки че тази кралица не е домошарка като Кралица пентакли, нито е грижовна и емоционална като Кралица чаши, възможно е заради изображението на 6 пентакли да му прехвърчат в главата такива мисли за нея и деца в бъдещето. Защото определено крои планове по 3 жезли свързани с нея, и то дългосрочни общи цели.
Но по този Крал на чашите на дъното е възможно и да е някой прелъстител. Който вижда Кралица жезли като обект, който е доста симпатичен и вълнуващ за него и би искал да има някакво вземане даване между тях със сексуален отенък, щото едва ли по 6 пентакли ще иска да търгува с нея или да осъществява работни проекти по 3 жезли..
Но пък ако не е някой женкар, то по тази 6 пентакли желае да има взаимност между него и огнената кралица, има желание да дава в отношенията им, както и очакване да получава насреща сэщото, картата говори за хармония в отношенията, разбирателство, но може да показва, че единият от двамата дава повече, а другия само получава(обаче пък това щеше да е валидно ако имаше съседна кофти карта)...

# 524

Според мен картите не казват много. По Кралица жезли той е привлечен от нея. По 3 жезли явно вече има някакви установени отношения, било то просто като познанство, приятелство или нещо друго. По 6 пентакли той иска да има взаимодействие между тях. Самият Крал чаши според мен показва романтични намерения. Все пак, нито Крал чаши се характеризира с особена стабилност в отношенията, нито Отшелника, който се появява при сбора на номерираните карти и е карта, непоказваща желание за сериозно обвързване. Поне на този етап това е така. На по-късен етап и при добро развитие, това, разбира се, може да се промени в положителна посока. Но на този етап нека девойката не чува сватбени камбани, така да се изразя.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 22:14 от innasn

Общи условия

Активация на акаунт