Карти таро - тема 31

• 26 833
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
Колодата е Таро на Търсещия. И аз не виждам чувства тук. Проблема е, че са заедно от дълго време, нямат проблеми. Започвам да си мисля, че не съм се сработила добре с колодата. Някакви съвети какво да направя?

Сега разбрах, че Еон отговаря на Страшния съд, благодаря ти!
Обикновено Страшния съд го разчитам като ситуация, в която човек дърпа чертата и прави някаква равносметка какво е било до дадения момент.
Т.е. тук Х може би си прави някаква ретроспекция с цел някакво действие, като то може да се базира не само на опита с Y, но и преди Y.  Така погледнато ми се въртят 2 интерпретации:
1. Х да осъзнава, че чувствата са замъглени заради травмите/товара от миналото и съответно да иска да загърби миналото и да си продължи пътя с Y.
2. X да иска да прекрати взаимоотношенията си с Y, защото може би нещо му тежи, което е търпял дълго време и с което не е съгласен.

Нека и другите да споделят какво мислят. ☺

Относно притеснението ти дали си се сработила с колодата - случва се, не се притеснявай. Самата аз имам 6 колоди и работя с всяка тогава, когато интуицията ми казва. Артуровото Таро ми беше проблемно, отне ми месеци, докато се "сприятелим". Използвам го рядко, но когато го правя, ми дава най-точен отговор от всички други колоди. В този ред на мисли: ако имаш възможност, работи и с други колоди, дай си време. ☺

# 541
  • София
Здравейте, извинявайте ако е било обсъждано, от къде си купувате таро карти? И кои колоди бихте ми препоръчали? От 2 години гледам таро четения в ютуб и мисля, че горе-долу се понаучих да тълкувам, но там са на обща енергия и реших да си купя карти за по-голяма точност.

# 542
Здравейте, извинявайте ако е било обсъждано, от къде си купувате таро карти? И кои колоди бихте ми препоръчали? От 2 години гледам таро четения в ютуб и мисля, че горе-долу се понаучих да тълкувам, но там са на обща енергия и реших да си купя карти за по-голяма точност.

Привет! 2 от колодите ми са ми подарък, другите съм си ги взимала от OLX поради невъзможността да заделям за чисто нови карти. В temu виждам, че има на що годе достъпни цени, още не съм се решила да си взема от там.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 22:11 от abandoned

# 543
Stemotoys,Букахолик, чужбина- купувам си само оригинални колоди

# 544
Аз си ги взех от Озон.
Миналият декември колодата на Уайт, тя ми беше първата, този декември The light seer's.

# 545
  • София
Благодаря, а какво мислите за колодите
The Essential Tarot Divination Cards,
The Romance angels,
The harmony tarot deck?

Понеже в ютуб доста гледат на тях.

Иначе аз мислех да си поръчам от тему, но там сигурно не са оригинални. Според вас това ще бъде ли проблем от към енергията?
Прикачвам снимки.

# 546
Благодаря, а какво мислите за колодите
The Essential Tarot Divination Cards,
The Romance angels,
The harmony tarot deck?

Понеже в ютуб доста гледат на тях.

Иначе аз мислех да си поръчам от тему, но там сигурно не са оригинални. Според вас това ще бъде ли проблем от към енергията?
Прикачвам снимки.

Няма значение какво мислим ние, колодата трябва сама да те извика - като започнеш да ги разглеждаш сама ще усетиш коя искаш.

# 547
Може ли да споделите мнение за Страшния съд като дневна карта?

# 548
Meoww, и според мен не трябва да купуваш препоръчани карти. Това че ще ти бъдат препоръчани не значи че ще се сработите и ще гледат най-точно. Най-точно ще гледат тези, които самата ти имаш за най-красиви и много те дърпат да ги вземеш в ръцете си и да гледаш на тях.

Аз малко имам проблем с колодите, казах си преди два месеца че повече няма да си взимам но ето че не издържах и си взех една от Али експрес тези дни( ще дойде обаче чак февруари), поне да не е толкова скъпа, че хвърлих цяло състояние за останалите. 😊 ама какво да се прави, хоби е, та ще му се отдавам..
Купувала съм от Али експрес няколко евтини реплики. Някои от тях са с доста добро качество като тази колода например:

От там са с по-малък формат, което е удобство при разбъркване за малки ръце като моите.

Иначе съм поръчвала от Амазон,imperatrice.eu, стемотойс, all-cart,taro.bg,ориндж център,букохолик имам и една прекрасна очарователна ленормандска колода директно от бг създателката😊 Обожавам красивите карти.

Така че ако ти харесват в тему сайта смело поръчвай...😊

Туинки, СС за дневна карта съм учила че е събуждане от телефон, аларма, също слушане на музика, гледане на представление, филм, също труден разговор, който е възможно да е по телефона ..неща от този род.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 11:54 от Силфида

# 549

Здравейте!

Някой може ли да ми помогне с разчитането на картите? Попитах какви действия ще предприеме Х към Y до края на календарната година.

Личната ми интерпретация е, че може да има някакви действия, но ще са една идея по-балансирани.

# 550

Здравейте!

Някой може ли да ми помогне с разчитането на картите? Попитах какви действия ще предприеме Х към Y до края на календарната година.

Личната ми интерпретация е, че може да има някакви действия, но ще са една идея по-балансирани.

Картата отгоре какво ѝ е значението ?

Тези двама души какви са си? Тука не можем да вадим кристалните топки

На среща след почивка си мирише
Общо става Дявола

Тая колода на мен лично не ми говори затова нека другите да се включат.

# 551

Здравейте!

Общо става Дявола

Съжалявам, че не поясних!
6 Пентакли беше първата карта, която падна сама, а долу са другите карти, които си изтеглих. Става въпрос за двама души, които открито изпитват симпатии по между си, но Х не се решава да предприеме каквито и да е действия към Y.

# 552

Здравейте!

Общо става Дявола

6 Пентакли беше първата карта, която падна сама, а долу са другите карти, които си изтеглих. Става въпрос за двама души, които открито изпитват симпатии по между си, но Х не се решава да предприеме каквото и да е действия към Y.

4 меч обяснява паузата
2 чаши е картата, която искаме да видим за среща
3 пентакли отново показва работа в екип , сътрудничество
Може да е среща свързана с работни дела, или среща след/преди работа или среща подчинена на общ интерес

Сигурни ли сме, че романтичният интерес е взаимен?

# 553

Здравейте!

Общо става Дявола

6 Пентакли беше първата карта, която падна сама, а долу са другите карти, които си изтеглих. Става въпрос за двама души, които открито изпитват симпатии по между си, но Х не се решава да предприеме каквито и да е действия към Y.
Аз по тези карти виждам повече флирт на този етап. Според мен единият не е готов да се ангажира.

# 554
Едит: подарени
Привет, дами! Рядко се включвам, но ви чета и все научавам по нещо ново за всяка карта, като гледам вашите въпроси и тълкувания.
В края на годината ме обзе манията за разчистване и на колодите ми също не им се размина. Качвам снимка на двете таро колоди и едни “мотивационни”, образно казано.
Бих искала да ги подаря на някой, който си ги хареса. Надявам се да не е против правилата на форума. Нямам за цел да ги продавам, съвсем безвъзмездно ги предлагам.
Ползвани са малко, купувани са от Али Експрес, за повече снимки и инфо на лично, за да не спамя темата.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 11:40 от Butterfly_🦋

Общи условия

Активация на акаунт