Сега разбрах, че Еон отговаря на Страшния съд, благодаря ти!
Обикновено Страшния съд го разчитам като ситуация, в която човек дърпа чертата и прави някаква равносметка какво е било до дадения момент.
Т.е. тук Х може би си прави някаква ретроспекция с цел някакво действие, като то може да се базира не само на опита с Y, но и преди Y. Така погледнато ми се въртят 2 интерпретации:
1. Х да осъзнава, че чувствата са замъглени заради травмите/товара от миналото и съответно да иска да загърби миналото и да си продължи пътя с Y.
2. X да иска да прекрати взаимоотношенията си с Y, защото може би нещо му тежи, което е търпял дълго време и с което не е съгласен.
Нека и другите да споделят какво мислят. ☺
Относно притеснението ти дали си се сработила с колодата - случва се, не се притеснявай. Самата аз имам 6 колоди и работя с всяка тогава, когато интуицията ми казва. Артуровото Таро ми беше проблемно, отне ми месеци, докато се "сприятелим". Използвам го рядко, но когато го правя, ми дава най-точен отговор от всички други колоди. В този ред на мисли: ако имаш възможност, работи и с други колоди, дай си време. ☺