Карти таро - тема 31

• 26 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 570
Сега си припомнях записките от курса, че ги бях позабравила.
6П е излизане от кризата, помощ, 3Ч е празнуване на нещо ,10Ч семейна карта или събиране. Тоест е възможно по коледните празници, тъй като днес се уговорихме със семейството за Коледа.
Silky soft тук зададох въпрос дали ще получа пари от лицето Х до края на месеца.

По картата на дъното не ти се вярва, че ще получиш парите и си готова да се откажеш едва ли не. Но по тази 6 пентакли плюс тези хубави последващи две карти ще се учудя ако не получиш парите.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 04:57 от Минзухар.12

# 571
Иска ли да ме нарани този човек? Какво ще кажете по тези карти. Аз съм във връзка със стабилен партньор, а този другия не престава да ми пише, доста знаци токсични имаше и други съмнителни неща, които ме притесниха. Даже бих помолила някоя от вас да ми направи кратко четене, защото наистина ми е важно, да знам да се пазя ли от него. Интуицията ми не ми подсказва добро. Благодаря ви!

# 572
Момичета,
Какво ще се случи между мъж и жена ?
9 чаши 2 жезли Асо чаши

# 573
Иска ли да ме нарани този човек? Какво ще кажете по тези карти. Аз съм във връзка със стабилен партньор, а този другия не престава да ми пише, доста знаци токсични имаше и други съмнителни неща, които ме притесниха. Даже бих помолила някоя от вас да ми направи кратко четене, защото наистина ми е важно, да знам да се пазя ли от него. Интуицията ми не ми подсказва добро. Благодаря ви!

По тези карти не бих казала, че иска да те нарани.По скоро картите показват, че човекът е много влюбен, та чак обсебен. По първата карта гори и иска движение, развитие да има между вас, комуникация, по втората карта дава информация, че иска да има срещи, комуникация, да има споделеност и разбирателство. Но понеже е до Дявола, представен със Сенчестата страна, то малко негативен привкус ще внесе, а имено ще даде трудности в общуването,несподелени чувства, дори прекратяване на взаимоотношенията. Сенчестата страна носи ревност, силно сексуално желание и обсебеност, желание за контрол.

Туинки, не виждам да има действия тук. Само някакви емоционални мисли се виждат. На човека си му е добре в това положение обаче, с тази егоистична първа карта...Но пък на втората карта държи в ръцете си Земята/символа на интернет/, тъй че най-много нещо през интернет да се прояви като зяпане или нещо подобно..

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 09:10 от Силфида

# 574

По тези карти не бих казала, че иска да те нарани.По скоро картите показват, че човекът е много влюбен, та чак обсебен. По първата карта гори и иска движение, развитие да има между вас, комуникация, по втората карта дава информация, че иска да има срещи, комуникация, да има споделеност и разбирателство. Но понеже е до Дявола, представен със Сенчестата страна, то малко негативен привкус ще внесе, а имено ще даде трудности в общуването,несподелени чувства, дори прекратяване на взаимоотношенията. Сенчестата страна носи ревност, силно сексуално желание и обсебеност, желание за контрол.

Туинки, не виждам да има действия тук. Само някакви емоционални мисли се виждат. На човека си му е добре в това положение обаче, с тази егоистична първа карта...Но пък на втората карта държи в ръцете си Земята/символа на интернет/, тъй че най-много нещо през интернет да се прояви като зяпане или нещо подобно..

А Асото чаши ?

# 575
Асото чаши е емоционалният импулс. Но пък всъщност втората карта е 2ж, тук имаме колебание заради 2ката, застой някакъв, тъй че не виждам проявление на нещо, което да се случи.

# 576
  • София
Момичета, един келтски кръст от мен.
Какво ще е развитието между мъж и жена до Нова година?
Има взаимен интерес между тях, комуникацията е на приливи и отливи, като в различни моменти ту единия я инициира, ту другия. Последно активен е бил мъжа. Питаща е жената.

# 577
Дневната ми карта:

Имам няколко ангажимента, които се чудя как да подредя + коледни подаръци без да прекалявам с харченето 😂
Този папа не го виждам много в ситуацията.

Едит с още едно хвърляне:
Ще има ли подобрение в отношенията между  мъж и жена в следващите 3 месеца?

Имат общо минало, дете, но от лятото са разделени. Аз все мисля, че бъдещето им е заедно и следя отблизо обаче.... Тя е изискваща перфекционистка, той не знае какво иска, но свободолюбив, податлив на влияния и много чувствителен.

По кралица жезли може би тя ще предприеме нещо, по колесницата също  има действие, но в каква посока?

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 09:37 от Amandine

# 578
  • София
Дневната ми карта:

Имам няколко ангажимента, които се чудя как да подредя + коледни подаръци без да прекалявам с харченето 😂
Някаква консултация с лекар или терапевт да ти предстои през деня?
При мен Жрецът/Папата/Йерофанта се проявява обикновено, когато имам преглед при лекар.

# 579
Дневната ми карта:

Е как не - Йерофанта е традиция , ред, всичко върви по план

# 580
Дневната ми карта:

Е как не - Йерофанта е традиция , ред, всичко върви по план

Йерофанта е свързан също с институции, ситуации с други хора, може и възрастни да са, тук има елемент на преподавател, учител, ученик, нещо подобно. Но както каза и Туинки, традициите(Коледните задачи), и обществените принципи, норми и устои ще са водещи в деня.

# 581
Сега си припомнях записките от курса, че ги бях позабравила.
6П е излизане от кризата, помощ, 3Ч е празнуване на нещо ,10Ч семейна карта или събиране. Тоест е възможно по коледните празници, тъй като днес се уговорихме със семейството за Коледа.
Silky soft тук зададох въпрос дали ще получа пари от лицето Х до края на месеца.

По картата на дъното не ти се вярва, че ще получиш парите и си готова да се откажеш едва ли не. Но по тази 6 пентакли плюс тези хубави последващи две карти ще се учудя ако не получиш парите.
Хубави карти, по-скоро за подаръци и празнуване. Не съм сигурна, че ще получиш парите.

# 582
Да споделя едно местенце в ютуб, на което попаднах наскоро, казва се Taro karti, Tarot cards.
Днес установих, че тарологът е започнал да прави обучителни видеа за всяка карта, съвсем безвъзмездно, за което шапка му свалям.

https://youtu.be/DgiuXWC0tqQ?si=yr1MxLdAt8I2sz0v

# 583
Момичета, един келтски кръст от мен.
Какво ще е развитието между мъж и жена до Нова година?
Има взаимен интерес между тях, комуникацията е на приливи и отливи, като в различни моменти ту единия я инициира, ту другия. Последно активен е бил мъжа. Питаща е жената.

По 5 чаши и 6 мечове аз бих казала, че единият стои, чака и страда, а другият си тръгва или ходи някъде другаде. Този Магьосник в миналото може да означава, че е излъгал или заблудил жената. Това се явява и първа и единствена мъжка енергия в подредбата и бих казала, че тя олицетворява енергията на мъжа, за когото се пита. Това е човек, който е свикнал нещата да му се получават и умее да ги кара да се случват, свикнал е той да води парада един вид.

Тази Кралица пентакли в основата на ситуацията вероятно е питащата, която или има висока точка на земята в хороскопа, или търси стабилност в тези отношения или по принцип. Обаче (!) на позиция 8 се появява и една семейна карта - 10 чаши, което може да означава, че някъде човекът има и сериозна партньорка.

Кулата показва нестабилността в тези отношения.

По 10 жезли в близките няколко дни няма да има комуникация. В комбинация с 6 жезли, питащата вероятно 1) има конкуренция и това я притеснява, или 2) чувства се губеща в ситуацията, не получава вниманието и отношението, което очаква.

Ако мъжът не е обвързан, то по 10 чаши жената вижда около себе си все щастливи двойки и вероятно това е което й тежи.

По 2 мечове трябва да загърби за момент емоциите си и да прецени какво да направи - дали да продължи комуникацията или да се насочи в друга посока. По 8 жезли вероятно ще има комуникация, но може би към края на периода или поне след седмица.

Последна редакция: вт, 19 дек 2023, 23:48 от innasn

# 584
Здравейте, таро императрици Simple Smile
Ако неправилно използвам таро термина, моля да бъда извинена! Търся книжка на български език към колодата на Chris-Anne - The Light Seer's Tarot. В olx видях обява, че продават колода карти с книжка на български, но никъде не мога да открия такава, за да си я купя. Ще съм благодарна, ако получа помощ от приятел Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт