Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 629
  • 412
  •   1
Отговори
# 405
Търся координати на фризьорката Пуфи / работеше в дом Младост/

# 406
Аз си търся читав фризьор само за измиване, подстригване на връхчета и издухване. И ако може да е в Трошево.
Ще съм благодарна на препоръка.

# 407
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз си търся читав фризьор само за измиване, подстригване на връхчета и издухване. И ако може да е в Трошево.
Аз съм доволна от Женя от Purple studio. Незнам как се казва улицата😀, но вървите от спирката на седмицата посока Дом Младост. Името на спирката също незнам, но е следващата след Зелените камъни. Салона е отляво по реда на къщите.

# 408
Аз съм доволна от Женя от Purple studio. Незнам как се казва улицата😀, но вървите от спирката на седмицата посока Дом Младост. Името на спирката също незнам, но е следващата след Зелените камъни. Салона е отляво по реда на къщите.
И аз съм доволна от Purple Studio.

# 409
И аз съм доволна от Purple Studio.
Пй, откакто забраниха да се паркира пред салона не съм ходила при Жени. Страхотна е.

# 410
Здравейте,

Реших да споделя опита си с Валентина Димова. Бях чувала основно положителни мнения за работата ѝ, с изключение на коментари за високите цени — но не мога да се съглася.

Първият път отидох за подстрижка и терапия. Тя беше внимателна и ме подстрига отлично (което рядко ми се случва). Даде ми и терапия/маска на Balmain за вкъщи. Макар услугата да беше скъпа, за мен си заслужаваше.

Второто посещение обаче беше разочароващо — чаках поне 30 минути, тя работеше с няколко клиента едновременно и не беше внимателна. Асистентката ѝ се държа грубо и дори започна да спори, когато казах, че някои кичури са се накъсали след изсветляването. Преляха косата ми с по-тъмен тон, но се получи тъмна рамка около челото ми, която не се изми напълно, въпреки уверенията ѝ, че е само тонер. Сега имам тъмен „пръстен“, който се вижда ясно след като светлите ми корени пораснаха.

След време забелязах, че кичурите (балеажът) не са добре преляти и не са достатъчно ситни. Косата ми продължава да се накъсва и не изглежда добре, а тази "рамка" която решиха да ми направят само ме загрозява.

Не знам дали проблемът е в липсата на умения или във вниманието към детайла, но със сигурност бих ви посъветвала да внимавате ако обмисляте посещение.

# 411
За пореден път Марина от MP прави кичури на дъщеря ми. Станаха превъзходни😀.

# 412
  • Варна
Може ли снимки?

Общи условия

Активация на акаунт