Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 852
  • 412
  •   1
Отговори
# 390
Дайте някаква препоръка за мъжко подстригване, че нещо не мога да си намеря удовлетворяващо такова:
- да си спазват часовете ( айде 2,3-5 минути да почакаш може)
- да има хигиена - дезинфекция на ножовете на машинката и.т.н
- да не влачи по земята покривалото и после да го слага на теб
- да внимава да не те пореже с машинката
- да не ти сваля кожата от скалпа с гребена и да те скубе
- като си запишеш час при Х да не те прехвърля на колежката си У защото си е оплескала графика най-редовно

За цени няма претенции. Хубаво е да има къде да се паркира - разни салони в Гръцката или и Центъра уличките не са вариант защото не мога да вложа 30 минути постригване и 30 минути търсене на паркомясто.

https://zeus-barbershop.com/?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCb … A7wgaAg17EALw_wcB

# 391
  • Варна
Знам го това, но аз предпочитам да отида за 20-30 минути, да ме офъка културно някоя фризьорка и да си ходя. Това тука си е мъжко спа, не е за мен. Други някакви предложения?

# 392
  • Варна
Мето

# 393
При Тео, който работи с обсъжданата преди няколко страници Хатче.
Сега каква е хигиената и дали се спазват часове информация нямам, но е харесван от доста мъже.
В Левски се намират. https://maps.app.goo.gl/WKLCTnQFvTPQGTYt5

# 394
  • Варна
Часовете с спазват по мои наблюдения ,Тео подстригва много бързо, но предвид обсъденото за салона няколко страници назад не посмях да препоръчам.

# 395
Аз ако бях мъж, бих пробвала тук.
Много ми харесва начина, по който е уреден салонът.
Друго не знам.

# 396
  • Варна
Мъжа ми е ходил и при Мето и при Тео и е бил доволен. Последно ходи и в Зевс в Левски , което се препоръча по-долу и също беше доволен . Там май цената му дойде висока - 50лв 🤣. Не му правиха спа , но все пак и брада и коса и измиване и продукти му включваше услугата .

# 397
  • Варна
Аз да дам отчет, че от препоръката тук посетих въпросният украински салон на Наталия Зотова миналата седмица.Не останах доволна. Прави ме едно дългокосо момиче, името звучеше нещо като Катя. Ако не говорите руски няма да се разберете много там или с отделни думи с преводач Наталия.Там ползват едни явно нашумяли малки и според мен не много мощни сешоари, защото и Алина Диксан ползваше съшия и едва едва ми изсушаваше косата.Не мога да ги разбера, честно казано. В резултат косата ми не се изпече добре и къдриците кльопнаха след няма два часа, а моята коса държи с дни по принцип. Иначе слагаха продукти и беше внимателно с миенето и разплитането на косата момичето. Цена за измиване и сешоара -40 лв.Няма да посетя повече.

# 398
# 399
Лично не. Две познати ходят при Максим ( мисля, че не бъркам името), доволни са, косите им изглеждат добре.
Не остава време да проуча за цени и подробности. Мисля и грим правят.

# 400
  • Варна
Alethea ,аз, сешоар е 37 в момента. Добре се справят с издухване ,не съм се подстригвала там.Силвия и Максим са старшите там.
Н не ми се плаща тази цена два пъти седмично и искам да си намеря място до 30 ле в този район в някой обикновен салон.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 19:35 от Ivka_smile

# 401
Alethea ,аз, сешоар е 37 в момента. Добре се справят с издухване ,не съм се подстригвала там.Силвия и Максим са старшите там.
Н не ми се плаща тази цена два пъти седмично и искам да си намеря място до 30 ле в този район в някой обикновен салон.

Чудесно, точно за сешоар ми ттябва.
В палах няма ли?

# 402
  • Варна
Хм, не съм се сещала за там….Ще трябва да проверя.

# 403
Тук удобно ли ти е?
Преди години съм ходила и бях доволна; за сешоар конкретно.
https://studio24.bg/solar-beauty-studio-kanela-s1098

# 404
  • Варна
Здравейте!
Да съживя малко темата..Simple Smile
Запазих си час в този салон при Теодора https://studio24.bg/beauty-studio-365-s10513?m&m=

Скрит текст:
"Притежавам най-висока степен на професионална квалификация по професията фризьор – обучаващ инструктор по фризьорство, издадена от Министерството на образованието. Имам честта и удоволствието да съм член на обучаващия екип на френските брандове Subtil Bulgaria и Eugene Perma Bulgaria. Собственик съм на Beauty Studio 365"
Някой да се е подстригвал при нея?

Общи условия

Активация на акаунт