Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 640
  • 412
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Ехааа 😀😀😀 Не бях чела темата от месец и така накуп да Ви обобщя, че отново се коментират определено едни и същи фризьори и теми - Петя от Макса (аз съм писала добри отзиви за нея преди да роди, въпреки че и мен офъка доста късо) , Лариса и цените им,  Хатче и липсата на хигиена + Тео, който междудругото подстригва добре от личен опит казвам , Алина и цените и още какво беше 😀 Хатче определено не взима скъпо , но определено боите й не стават !
 Обаче изникнаха 2 нови имена -някаква украинка в Бриз с ниски цени, дето малко намирисва на измама ( ама имам как да проуча за нея) и някаква девойка в Левски , дето Сори ама наистина прочитайки последните 10 страници буквално ми намириса на някаква скрита реклама и то със тези 10 молби за снимки и накрая НИЩО.
Аз отворих страницата на въпросния салон и видях само разни скучни коси , кофти снимки .

Потвърждавам , че Мето подстригва добре и Краси издухва супер, обаче боите им въобще не ме държат Sad
В търсене съм на място за боя, ама определено не ми се дават безумните цени на Кина и прочие…
Междудругото някой няма ли да сподели и цени на Кина ? Отказах се преди 10+ години от нея заради клюкарския й салон, но иначе си разбира жената от работата .
Мдам липсва ми работата на Кристиян Милев!

# 376
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ехааа 😀😀😀 Не бях чела темата от месец и така накуп да Ви обобщя, че отново се коментират определено едни и същи фризьори и теми - Петя от Макса (аз съм писала добри отзиви за нея преди да роди, въпреки че и мен офъка доста късо) , Лариса и цените им,  Хатче и липсата на хигиена + Тео, който междудругото подстригва добре от личен опит казвам , Алина и цените и още какво беше 😀 Хатче определено не взима скъпо , но определено боите й не стават !
 Обаче изникнаха 2 нови имена -някаква украинка в Бриз с ниски цени, дето малко намирисва на измама ( ама имам как да проуча за нея) и някаква девойка в Левски , дето Сори ама наистина прочитайки последните 10 страници буквално ми намириса на някаква скрита реклама и то със тези 10 молби за снимки и накрая НИЩО.
Аз отворих страницата на въпросния салон и видях само разни скучни коси , кофти снимки .

Потвърждавам , че Мето подстригва добре и Краси издухва супер, обаче боите им въобще не ме държат Sad
В търсене съм на място за боя, ама определено не ми се дават безумните цени на Кина и прочие…
Междудругото някой няма ли да сподели и цени на Кина ? Отказах се преди 10+ години от нея заради клюкарския й салон, но иначе си разбира жената от работата .
Скрита реклама??? Нещо сте в грешка,но това си е Вашето мнение.
Не считам, че съм длъжна да качвам снимка. Няма такова правило във форума.
Аз лично нямам нужда да се хваля как ми е направена косата.
Нямам нужда от това. Ако сте тук да се фукате, не е проблем за мен.
Аз лично никого не съм молила за снимка и не считам, че е нужно аз да качвам моя. Всеки косъм е различен и резултатите трудно биха били идентични.

# 377
  • Варна
Ами да, така изглеждаше.  10 страници коментарите от Вас само за въпросното студио и под всеки коментар молба за ваша снимка и след поредната молба отказахте. Добре че някой вметна, че сте посещавали и друг фризьро преди време 😀
Иначе тук рядко някой пуска снимка, че да се хвали.
То май нямаме от кой фризьро да се похвалим и за това няма снимки, а вие доста вдигнахте акциите на тази фризьорка и за това се има очаквания  за снимки на нещо хубаво и добре направено и то на тази нереална цена …

# 378
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ами да, така изглеждаше.  10 страници коментарите от Вас само за въпросното студио и под всеки коментар молба за ваша снимка и след поредната молба отказахте. Добре че някой вметна, че сте посещавали и друг фризьро преди време 😀
Иначе тук рядко някой пуска снимка, че да се хвали.
То май нямаме от кой фризьро да се похвалим и за това няма снимки, а вие доста вдигнахте акциите на тази фризьорка и за това се има очаквания  за снимки на нещо хубаво и добре направено и то на тази нереална цена …
Никога не съм крила, че преди посещава Валентина Пеева. По спомен доста хора я препоръчаха, но да не задълбаваме излишно. Темата е за препоръка и аз споделих фризьора, при който ходя и съм доволна. Нищо не е задължително. Всеки се простира според бюджета. Много хвалят и Кина Кудева, но уви аз лично не мога да си го позволя да ходя на поддръжкака при нея. То лесно човек да отиде веднъж, но поддръжката е от съществено значение и не е за подценяване.

# 379
Мисс Ви, може би едни и същи се коментират, защото кусури винаги ще има, но, както се казва, залагаме на по-малкото зло.  Все трябва да се направи компромис с нещо, до такъв извод стигам като чета темата.

# 380
Аз ходя от 4-5 години в NK Styling. Нуши е страхотна, подстригва точно както искам, тя се занимава с подстригване и забъркване на бои, кичури и оформяне. Работи с Лореал проф. Помощничката й измива, нанася бои и й помага за кичури. Запознахме се по друг повод и ме впечатли, че косата й е много добре поддържана, въпреки че е фина. Винаги усмихната, винаги имаме какво да си кажем с нея, винаги точна в спазването на часове. Цените за мен са поносими.  Винаги ми е правило впечатление, че има доста дами над 50-60 г. при нея, с къси прически, харесва ми как изглеждат след поддръжка като станат от стола. Аз лично я посещавам 3-4 пъти годишно, защото косата ми няма нужда от голямо освежаване, а и организацията ми докато стигна до салона е сложна( но това си е мой проблем). Лесно уговарям часове, примерно от понеделник за петък или за след седмица. Не я заменям за никой друг, само тя успя да оправи пораженията ми след няколко известни имена.

# 381
  • Варна
Какви са ориентировъчно цените?
Не откривам сайт Sad

Аз ходя от 4-5 години в NK Styling. Нуши е страхотна, подстригва точно както искам, тя се занимава с подстригване и забъркване на бои, кичури и оформяне. Работи с Лореал проф. Помощничката й измива, нанася бои и й помага за кичури. Запознахме се по друг повод и ме впечатли, че косата й е много добре поддържана, въпреки че е фина. Винаги усмихната, винаги имаме какво да си кажем с нея, винаги точна в спазването на часове. Цените за мен са поносими.  Винаги ми е правило впечатление, че има доста дами над 50-60 г. при нея, с къси прически, харесва ми как изглеждат след поддръжка като станат от стола. Аз лично я посещавам 3-4 пъти годишно, защото косата ми няма нужда от голямо освежаване, а и организацията ми докато стигна до салона е сложна( но това си е мой проблем). Лесно уговарям часове, примерно от понеделник за петък или за след седмица. Не я заменям за никой друг, само тя успя да оправи пораженията ми след няколко известни имена.

# 382
Последно за измиване, подстригване и оформяне( около час стоях), 50-55 лв. Боите бяха по 50-60 лв /бр. За кичури с матиране и подстригване преди повече от година дадох 180 лв май.

# 383
Хелиа, има ли значение цената на подстригването спрямо дължината на косата?

# 384
И на мен ми липсва Кристиян Милев и изобщо не можах да му намеря алтернатива във Варна 😒 Вече ходя на фризьор само 1-2 пъти годишно, купих си ножици ягуар солинген и сама започнах да си поддържам бретона…
Гледам, че е коментиран Пъзел - водих там детето единствен и последен път, май попаднахме на начинаеща фризьорка, беше много зле.

Ехааа 😀😀😀 Не бях чела темата от месец и така накуп да Ви обобщя, че отново се коментират определено едни и същи фризьори и теми - Петя от Макса (аз съм писала добри отзиви за нея преди да роди, въпреки че и мен офъка доста късо) , Лариса и цените им,  Хатче и липсата на хигиена + Тео, който междудругото подстригва добре от личен опит казвам , Алина и цените и още какво беше 😀 Хатче определено не взима скъпо , но определено боите й не стават !

# 385
А някой посещавал ли е Пъзел, но за подстригване на възрастен? Така и така водя детето и се чудя дали и аз да не опитам, ама...

Да, аз хидих преди около 2 в пъзел център. Аз се подстригвам на черта. Добре се справи момичето, но не помня името и не знам дали още е там. Не посещаваме вече този салон, понеже отвориха в квартала.

С измиване ли бяхте?

Не.

# 386
Хелиа, има ли значение цената на подстригването спрямо дължината на косата?
Мисля, че да. Има ценоразпис на вратата на салона и на огледалото.

# 387
Пуснете моля актуален номер за връзка с Мето.
Благодаря предварително ✌️

# 388
Пуснете моля актуален номер за връзка с Мето.
Благодаря предварително ✌
Мисля, че е този 052 601 874

# 389
  • Варна
Дайте някаква препоръка за мъжко подстригване, че нещо не мога да си намеря удовлетворяващо такова:
- да си спазват часовете ( айде 2,3-5 минути да почакаш може)
- да има хигиена - дезинфекция на ножовете на машинката и.т.н
- да не влачи по земята покривалото и после да го слага на теб
- да внимава да не те пореже с машинката
- да не ти сваля кожата от скалпа с гребена и да те скубе
- като си запишеш час при Х да не те прехвърля на колежката си У защото си е оплескала графика най-редовно

За цени няма претенции. Хубаво е да има къде да се паркира - разни салони в Гръцката или и Центъра уличките не са вариант защото не мога да вложа 30 минути постригване и 30 минути търсене на паркомясто.

Общи условия

Активация на акаунт