Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 26 680
  • 412
  •   1
Отговори
# 360
Никой не казва да не се вдигат, но си има едни разумни граници, които много от тях прекрачиха.

# 361
Съгласна съм. За мен още преди 3-4 години в Макс и бюти да искат 40-45 лева бяха много.

# 362
Никой не казва да не се вдигат, но си има едни разумни граници, които много от тях прекрачиха.
Именно!
Като са толкова отворени фризьорките да идат на някой строеж общи работници и да връзват арматура в калта по цял ден на 35 градуса лятото и на 0 градуса зимата. Да видят някои как си изкарват прехраната. И тогава да ми говорят за разходи, консумативи и т.н.

# 363
  • София
Масово гледам, че работят в салони, в които има място за поне още една фризьорка в помещението, но то обикновено е празно и казват, че не могат да намерят втора. Така целият наем остава върху тях и това рефлектира върху крайната цена за клиента. И не е само за фризьор, за поддръжка на гел и гел лак вече искат по 65-70 лв.

# 364
Аз октомври ходих да ме пострижат за 14 лв, без измиване. След това  януари в Бургас бях пак за толкова.

През около 3-4 месеца си го позволявам, , тъй като расте много бързо и ме дразни. 
Трябва скоро пак да я подстрижа, та ще видя дали случайно няма инфлация във фризьорския сало, който посещавам за тази процедура.

Иначе не се изненадвам за цените при Диксан.
На опашка са там при нея и график върви с месеци напред, това с очите си го видях няколко месеца, в които я посещавах.

.

# 365
Ами то е ясно, че всичко се вдига, но за съжаление, повечето хора, които познавам и са на заплата, като мен, а не със собствен бизнес, не са ни вдигнали по същото съотношение заплатите, с което се вдигнаха цените на повечето услуги и стоки. Затова се сетих и за гаража на Мими, която ме подстригваше като бях тинейджърка и ...е, същото качество получих като Злати, Петя, Наталия и други коментирани имена тук...Та,ще си ходя при нея за подстрижки Simple Smile

# 366
Цените са такива, защото явно има кой да ги даде. В тази тема сме се начели на какви ли не случаи за некадърни фризьори и за скандални цени. Щом Диксън държи тези цени, значи явно хората ходят при нея. При нея конкретно ми се струва, че просто е нашумяла и хората ходят при нея, защото е фенси, а реално няма кой знае какви умения спрямо други из Варна.

# 367
Ами то е ясно, че всичко се вдига, но за съжаление, повечето хора, които познавам и са на заплата, като мен, а не със собствен бизнес, не са ни вдигнали по същото съотношение заплатите, с което се вдигнаха цените на повечето услуги и стоки. Затова се сетих и за гаража на Мими, която ме подстригваше като бях тинейджърка и ...е, същото качество получих като Злати, Петя, Наталия и други коментирани имена тук...Та,ще си ходя при нея за подстрижки Simple Smile
[/quote
Къде е гаража на Мими и координати, ако може да споделите?

# 368
Пропуснах ли или никой не сподели цените при Диксан !?

на заплата .....не са ни вдигнали по същото съотношение заплатите, с което се вдигнаха цените на повечето услуги и стоки.
Именно,
Вече стават спекулативни нещата в повечето стоки и услуги, поне в моите очи.
И или се насочвам към поносими за мен цени, или разреждам посещенията.

# 369
Чакайте малко, нито една фризьорка или маникюрстка не стои в салона цял ден, ако има запазен само един час. Всичките прихождат според заетоста, така и разхода става различен. Не топли/свети цял ден.

Иначе за качеството и цените и аз започвам да разреждам посещенията. Все още не мога да намеря сносна подстрижка на средна цена. Отделно една права черта не могат да направят, а последната при, която ходих ме пита как да ме подстриже (за техниката буквално),  аз ако знам няма да  съм там, ще си се подстрижа сама. При положение, че съм показала колко да е дълга, и как искам да изглежда тя и човека, който трабва да знае как да постигне този ефект. А, ако не става на моята коса, да каже. И това подстригване само с машинката (да стане отсечено) ме побърква, всеки път обяснявам, че не искам да бъда подстригана така, и всеки път получавам това. Може да е много модерно, но мен не ми харесва и не искам.

# 370
Ето ги цените при Диксън.

# 371
godgift, това е една много приятна дама, казва се Мария, чийто салон е в един гараж по улица Христо Самсаров, малко преди къстовището с улица Панайот Волов, има един транформатор, та точно пред него. Възможно е този блок да се води на улица Парижка Комуна, но не му знам номера, за да кажа точен адрес. Надявам се да го обясних добре. Малко по нагоре от нея е салонът на известния стилист Евгени- при него нямам личен опит, но се води от добрите фризьори уж. Нямам телефонния й номер обаче, тъй като често минавам от там и си запазвам час лично. Работи от понеделник до петък. Изрично ми е казвала, че вече не поддържа бои и не предлага вече кичури и т.н, но с боя на клиента боядисва.

# 372
Има ли някого с отзив за Поли от Енигма на генералите?

# 373
godgift, това е една много приятна дама, казва се Мария, чийто салон е в един гараж по улица Христо Самсаров, малко преди къстовището с улица Панайот Волов, има един транформатор, та точно пред него. Възможно е този блок да се води на улица Парижка Комуна, но не му знам номера, за да кажа точен адрес. Надявам се да го обясних добре. Малко по нагоре от нея е салонът на известния стилист Евгени- при него нямам личен опит, но се води от добрите фризьори уж. Нямам телефонния й номер обаче, тъй като често минавам от там и си запазвам час лично. Работи от понеделник до петък. Изрично ми е казвала, че вече не поддържа бои и не предлага вече кичури и т.н, но с боя на клиента боядисва.
Благодаря!
Аз съм в района на ХЕИ, който бих могла да нарека района на коафьорите, но все не мога  да намеря фризьор като Ангел, който преустанови дейност преди години и стана преподавател в този бранш. То и косата ми не е същата (и ЕГН-то).
Преди години посещавах Мето, но с това предварително записване дни напред все нещо изниква, поне успявам да освободя своевременно.
Добри отзиви има за центъра до Проектанска- Максим и колеги,  но не съм ходила.

# 374
  • Варна
А някой посещавал ли е Пъзел, но за подстригване на възрастен? Така и така водя детето и се чудя дали и аз да не опитам, ама...

Да, аз хидих преди около 2 в пъзел център. Аз се подстригвам на черта. Добре се справи момичето, но не помня името и не знам дали още е там. Не посещаваме вече този салон, понеже отвориха в квартала.

С измиване ли бяхте?

Общи условия

Активация на акаунт