Къде във Варна подстригват хубаво? -Тема 4

• 33 066
  • 455
  •   1
Отговори
# 450
Да, прическата е супер и се доближава максимално до търсения вариант. Радвам се за Вас! При тази фризьорка може да се постигне желаната форма.
А коя е фризьорката?
За съжаление нямам снимка веднага след фризьорката , но беше буквално копие на снимката. На снимката която съм качила косата е на три дни след миене и дори не е сресана. Фризьорката се казва Кремена. Много е скромна , сама не знае колко е добра! Квартал Аспарухово улица "Каракулаков" 9. Наистина е много старателна и опитва да направи точно каквото искаш. Постоянно гледаше снимката докато работеше. Всички при които бях преди това , на четири места все прехвалени коафьори , хвърляха бегъл поглед , като им покажа какво искам преди да седна на стола и повече не погледнаха. Дори не ме попитаха дали се е получило , каквото съм искала , правеха каквото те харесват или могат.

Последна редакция: пн, 03 авг 2026, 13:34 от Янита Кара

# 451
За рускините и украинките съм чувала само добри отзиви що се отнася до маникюри и коси. Ходила съм само при Лариса, която е украинка и работи във Варна бюти студио. Препоръчвам я.

# 452
Къде във Варна могат да ми направят тази прическа ?
Имах коса до кръста и се реших на голямата промяна.
Вече три пъти ме подстригват и не се получава това което искам.
На първата снимка , е това което исках , на втората това което се получи.

Моля пишете после. Когато преди години се реших на тази прическа отидох именно при него.
Това е резултата след поредното четвърто подстригване за два месеца.
Кажете честно какво мислите?
Най-накрая една добра фризьорка , която да се престраши да опита нещо ново.Пострига ме едно към едно със снимката. Сега косата ми застава страхотно без никакво стилизиране дори три дни след като съм я мила.Много съм доволна!
Оказа се , че фризьорката ме е снимала.
Това е как изглеждаше веднага след подстригването.

# 453
  • Варна
На мен честно казано повече ми допада резултата от Мето, но е по- важно вие да сте доволна. А и е хубаво в темата да се чуват нови имена и да научаваме кой работи добре.Аспарухово ми е далече, за съжаление.

# 454
На мен честно казано повече ми допада резултата от Мето, но е по- важно вие да сте доволна. А и е хубаво в темата да се чуват нови имена и да научаваме кой работи добре.Аспарухово ми е далече, за съжаление.
Да след Мето изглеждаше добре , но искаше много стилизиране за да застане както трябва и след няколко часа се разваля.
Сега застава сама и стои добре през цялото време.

# 455
Здравейте, момичета! Изчетох доста до момента, боря се с фризьорите във Варна от много години и за жалост и аз достигам до извода, че не стават, а само претендират за много "умения", които отговарят на ценоразписа на фризьора на Лейди Гага примерно Joy

Издирвам от години един фризьор - французин, казва се Жилбер. Последно бях при него 2011г в салон Explosion. Но от тогава му загубих координатите. Някоя случайно да има контакта му или поне в кой салон работи в момента, ще съм много благодарна! Sob

Или ако случайно някой знае фризьор във Варна, който може да ми направи ето тази подстрижка от снимката, моля за координати Simple Smile Благодаря предварително! Heart

Общи условия

Активация на акаунт