Октомври СПАМ с кестени 01.10 - 31.10.2023

• 13 120
  • 305
  •   1
Отговори
# 150
Ох, Ян, и нас това ни чака. Мислим да ремонтираме спалнята. Да видим кога ще е.

# 151
Браво, Джасте!
Аз си спретнах домашен фитнес - едно малко боядисване на спалнята, последващо чистене и те така. Wink.
Добре, че се прибра в Испания да си почиваш LaughingLaughing
 И аз обикалям разни чукари тука два дни Simple Smile Довечера може да пусна някоя снимка .

# 152
  • Euskal Herria
Нали... Да си почина от почивката, тъкмо това ми трябваше Simple Smile.

# 153
Ай, Наздраве, бе, мушмороци Joy :

Пп Егати, винаги ми се допива в деня преди работа. Какой туй чудо 'начи. Хората пият в петък, събота, аз в неделя. Joy

# 154
Наздраве, Джасте! :beer

Малко снимки набързо и от мен Simple Smile
Скрит текст:

# 155
Леле, Осмиче, супер са снимките.
А кой е този "гьол", много познат ми изглежда.

# 156
Леле, Осмиче, супер са снимките.
А кой е този "гьол", много познат ми изглежда.
Джасте, то само гьолове, кой по-точно? LaughingLaughingLaughing Гьолът е резерват Ятата Simple Smile А много големия гьол е езерото нашето си откъм Страшимирово. А залезния гьол е от Казашко. Stuck Out Tongue
 Въртим, сучем все до вода стигаме ние Simple Smile Много обичаме и много ни успокоява. Purple Heart

# 157
Всички са супер. Аз май за Ятата питах(първата снимка), но не сме ходили там. Ние все надалеко, но да, и ние сме тъй, все до вода. Grinning Наистина успокоява, особено като вземеш предвид терена за достигането и. Joy Щот Джастев е смел и бори сокаците с хъс и настървение. Мале, кви терени сме минавали. Париж-Дакар, ряпа да яде.
Единия път за да достигнем яз. Ястребино отде минахме, не е истина и кат застана таз кола на корем на един изоран "хендек" и четирите колела стърчат, направо.... Scream

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 21:55 от Джаста Праста

# 158
Всички са супер. Аз май за Ятатата питах(първата снимка), но не сме ходили там. Ние все надалеко, но да, все до вода. Grinning
Ние по-наблизо, че и така едва сварваме Simple Smile На някои места вече по 100 пъти сме били и пак откриваме по нещо ново всеки път Simple Smile Ятата е много, много красиво, но само отгоре съм го виждала и отстрани. Каня се да проуча как да сляза долу и дали може, че нали е резерват, ама пък последно мернах рибари, значи вероятно може. То е точно преди Белослав, от другата страна на моста (откъм Аспарухово). Ако се сещаш нещо красиво и наблизо, чакам препоръки, че ние предимно след работа ходим даже, времето е кът Simple Smile

# 159
И аз обикалям разни чукари тука два дни Simple Smile Довечера може да пусна някоя снимка .

добре се върнах да преговоря че думата е чукаРи а не която прочетох. страхуйнах се че и снимки ще има от събитието

# 160
Добро утро.
Бахър и ветер е тука.
Чудя се кво да навличам.

# 161
Язе съм с дънки - сефте тоз сезон. И тънкото зимно яке. Тва зарад ветера. На места щтъ отвее, по-добре да не си вдигаш крака за крачка. А нейде не духа - направо топличко. Grinning

А, ден ви ден. И аз обикалях. Фчера около града - кат фанахме едни пътеки - ситни камънчета и борови иглички ... познайте кака ви как недоволстваши. Па и жега ... А у съботата се качихме нагоре - с колата, в планината - и уж щяхме малко да ходим, ама се емнахме, та добре си поразгледахме и походихме. Най-високата точка - хижа Преспа, 1762 м.

Пънчи, ква Русия сига пък? Ши чеками фотки. С бира, с водка, с квото доди. Grinning Аа, и неква църква гледай да снимаш. Grinning

Норе, добрахте ли се до ветеринарите с Бени? Grinning

# 162
  • София
И на мен ми е бахър днес. Опитах да пусна климатика в офиса, ма не ще да топли Sad .

Пънчо, само да не се ожениш там, че ще я втасаш съвсем!

# 163
  • На Марс
Бех макло по баирите и аз Simple Smile

Биро мисля, че повече няма да си вре носа в коприва

Пълно с глигани, но ние сме подготвени - Олд Ситинг Пънч

# 164
  • София
Оле, горкия Бирко!
Нещо пак напълнял ми се вижда. да го туриш у ред.

Общи условия

Активация на акаунт