Октомври СПАМ с кестени 01.10 - 31.10.2023

• 13 085
  • 305
  •   1
Отговори
# 225
Аааааа, аз съвсем по друг начин го прочетох Joy

# 226
  • София
Как да се наспиваме за 4 часа?

# 227
  • над кукувичето гнездо
От няколко месеца се опитвам да открия отговора натози въпрос. Sleeping

# 228
Добър ден! Днес пак е топло, кво по хубаво от това Simple Smile

# 229
  • София
Добър ден! Днес пак е топло, кво по хубаво от това Simple Smile
Да се наспиш Sad .

# 230
  • София
Като не си се наспал ти е студено.

# 231
Аз кат не съм наспана ям повече. Ма то е и логично, де, времето е повече.

Фчера бешихми на връх Свобода. Леко удължихме ходенето до него /щото иначе има асфалтов път до хижа Свобода и после ти остават само 604 стъпала/, та видохме коне по таз пътека. Имаше вятър в планината /а в града нямаше/, а на върха - штъ отвее. Ама красиво е. И бая катерене падна по тез стъпала. Joy Требе ви пусна фотки. Убачи съ занимавам с наличности. Па програмата вечи не дава да я пипнеш ... сирьозна работа, ужас всъщност.

# 232
Инче, как се справяш с новите тъпотии с ел рецепти?

Аз ходих са си поръчвам парапет за вътрешните стълби, че някоя винена вечер да не паднеМ У мазата хъхъхъ.

# 233
  • София
Рейче, с коя фирма си стиснахте ръцете накрая?
Докторите с тези реформи май ще ги направят предимно администратори. Дано сработи всичко скоро, както трябва, че иначе сега чакането пред кабинетите е още по-дълго.

# 234
Варненска е фирмата, ако те интересува ще ти изпратя линк. Мои познати я ползваха скоро. Оказа се, че е близо до работа. Цената най добре от цяла Варна.

# 235
Инче, как се справяш с новите тъпотии с ел рецепти?
...
Рейче, има някакво затишие при електронните рецепти. Поне при нас. Но опитват още с хартиени да искат антибиотици.

# 236
Спряха да изписват АБ ли лекарите? Joy

# 237
Не, просто на хората не им се ходи на лекар. Време си е. Чакане. Требе наистина да имаш зор. Демек да си болен.

# 238
А, чакане.. Пешо си записа миналата седмица час за кожен за януари, първият свободен час за кожен изобщо, не че ги е подбирал.

# 239
Въй, то страшно при вас, бре, Норе. Да не се разболяваш. Как е белгецът? Ади взе ли вече да си го познава? Joy

Общи условия

Активация на акаунт